Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Most néztem az intel 12. generáció felhozatalát és az AMD-nak mondhatni okozhatnak problémákat.
Ha ők nem tudják megoldani a készlethiány gondokat, akkor se baj az intel betőmi majd ezeket a réseket.
A 12100F 4/8 110 dollárért lesz majd forgalomba, a 12400F Meg 180 dollárért lesz árusítva.Én egyenlőre úgy gondolom az intel árazásai mellet a 5600X elégé drága dolog, szerintem jön majd egy Ryzen 5 5600 200 dollárért, talán most jött el az ideje hogy piacra dobják.
Bár ameddig a chiphiány kitart addig az AMD sincs rákényszerűlve hogy árat csökkentsen.
Da ha az intel ilyen árakon tud is megfelelő készletettel előállni még okozhat fejfájást a piros oldalnak.Minden esetre kíváncsi vagyok mit hoz a jövő, az biztos januárban jön a 3D V_CACHE de szerintem ez megint nem lesz olcsó mulattság. Arra kíváncsi leszek jön-e a 4 magos Zen 3 elérhető árazás mellet, vagy egy olcsóbb 6 magos.
Persze ameddig chiphiány van, addig az AMD-nek nincs lehetősége árat csökkenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest