Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Amazon Fire TV stick/box
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott az adatlapomon szereplő konfig. Szerintetek mennyire merjek lemenni a CPU feszültséggel? 1.3125V-al stabil volt egy jó ideje, most próbálom az 1.3-at. Ha baja van mennyi idő után hibázik? ( fut a prime 95 blend test )
Szeretnék minél lentebb menni a feszültséggel, hogy minél kevesebb legyen a fogyasztás és kevésbé melegedjen.Honnan lehet tudni, hogy mennyi a proci vidje ? A core 2-nél egyszerű volt mert a dobozán is rajta volt. Itt meg nem találom sehol sem leírva.
-
smiti
veterán
Reggel óta nyúzom a gépet, délelőtt játszottam a NFS Hot Pursuits-al és ezalatt nem ment a CPU hőmérséklete 43 °C felé.
Ez így már elég jónak tűnik nem ? -
smiti
veterán
Meg tudjátok mondani, hogy az X2 ből lett X4 B60 procinak mennyi az alapvető normális hőmérséklete ?
Bár ha jobban visszagondolok, az előző procim ennél melegebb volt elvileg
-
smiti
veterán
Köszi srácok. Remélem azért lesz még több eredmény.
Én meg elfelejtkeztem az enyémet berakni.
Még igazából nincs belőve rendesen a rendszer, egyenlőre csak a stabilitás volt a cél, még van mit finomítanom.darál0w - szerintem érdemes lenne neked is lefuttatni, nekem nem a verseny lenne a szándékom, hanem hogy különböző beállítások mellett mit is tudnak ezek a procik túlhajtva mind alulfeszelve.
-
smiti
veterán
Alapjában véve nincs problémám, már mindenféle teszteléssel nyúztam a procit, de sajnos időhiány miatt csak ilyen 30-45 percig tudtam futtatni tesztenként. De ez idő alatt nem volt gondom.
Lenne kedvetek egy kicsit tesztelni? Le kellene futtatni a CINEBENCH 11.5 OpenGL és CPU benchmarkját. Csak úgy kíváncsiságból. Ha kell Innen letölthető
Kíváncsi lennék melyik proci hogyan teljesít. -
smiti
veterán
Hello!
Egyre érdekesebb a mutatvány. Tudjátok korábban írtam, hogy 4 magosítás után kattog, kerepel a winyóm.
Most már biztosra tudom, hogy az X2 560 procim egy hibátlan X4 B60. Az érdekessége a dolognak, hogy egy másik ( igaz 320-as) merevlemezzel nincs semmi gond.Vissza raktam a saját merevlemezem és az alábbi hibaüzit kapom:
S.M.A.R.T Capable and Status BAD.
AHCI Port0 Device error.
Kér egy F1 megnyomását és elindul a rendszer persze négymagosként. Amint visszaállok X2 560-ra természetesen semmi probléma nincs. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni tudjátok-e mi lehet a probléma. Van egy PhenomII X2 560 BE procim és egy AsRock 880G Extreme3-as lapom. Próbálnám engedélyezni a magfeloldást,a biosban már X4 B60-nak látszódik. De sajnos a rendszer nem indul csak a merevlemez kattog zörög nagyon csúnyán.
Szimplán 2 maggal gond nélkül fut a rendszer. -
smiti
veterán
válasz
darál0w #2422 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam. Elvileg holnap megérkezik a lap és a memó is , ha megvan akkor természetesen beszámolok róla.
Hátha nekem is szerencsém lesz, olvastam már itt a PH!-n róla, hogy valaki másnak volt ilyen szerencséje.(#2425) Vigneau - Azt hittem tudod, hogy te fogsz róla legelőször tudni !
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem, hogy egy PhenomII prociról meg lehet-e állapítani a külseje alapján ( száma, azonosítója) hogy feloldható-e a plusz 1 vagy 2 magja?
Meg az X2 560 BE procik közül mekkora az esélye hogy jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest