Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila8006
aktív tag
-
Zotya984
senior tag
nem hybrid CF
Nem is annak szántam.
Lényegében 1 számítógépház 2 vga 2 bill 2 egér videókártyánként 1 vga (összesen 2 monitor) 2 hangfalszett (egy 4.0 és egy 2.0 külön audió sávokat tudnak egymástól függetlenül lejátszani) és ami fontos 2 oprendszer (win7 x64)
Nem is csodálom hogy nem működik minden tökéletesen. De kell a 4 mag és a 8gb memória.
Cikket írok róla egyébként. : Egy konfiguráció tesztje (inkább egyből 2) , avagy hogyan spóroljunk 50ezret Címmel. -
szatyor1972
tag
Csupán csak annyit hogy f7-el vagy f8-al fussak neki a magfeloldós dolognak.
Tehát aki ilyen lappal csinálta az melyik bios verziót használta?
Esetleg ha valaki lenne olyan rendes és privátban leirná részletesen lépéseket nagyon megköszönném.
Tudom hogy minden info itt van de igy egyszerübb lenne.
Köszi elöre is. -
win7777
aktív tag
sziasztok ismét itt vagyok
vettem alaplapot!
ASROCK N68-GE3 UCCehhez olyan proci kellene nekem ami ár érték arányba jó lenne ph-an kérdezgedtem de semmi konkrét válasz mindenki mást ajánl!!
maximum olyan 17k amit rászánék!!de azért egy ati hd4890 karit hajtson ki!!
előre is köszönőm ja és úgy kellene hogy biost ne keljen frissitsek mert soha nem csináltam olyat

-
echterion
nagyúr
Persze, csak azért akartam most egy 720 BE-t venni, mert Gianninál 25990-ért volt kitéve, ami a legolcsóbb bolti ár alatt volt egy 5-össel, és ebből még ha levettem volna az áfát, akkor lett volna 20-ért egy nagyon jó kis procim, ami lehet még 4 maggal is ment volna.
Aztán írta, hogy már nincs, pedig a listán még rajta volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

lájkolom

ezért gondoltam hogy a szórzót feltolom 

rendben megpróbálom
Nem is annak szántam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 955 jó így is ahogy van.