Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dokler
csendes tag
-
norbi0401
tag
Szia
4GB Kingmax(1333) memóráim vannak, az előírt fesz 1.5V, de 1.6 kapott alapból.
Volt egy kis időm tesztelgetni, sajnos még a gyári hűtőt használom , így a proci feszemelése elmaradt,(melegedés) inkább a szórzót vettem vissza 15.5 - 15-re így 3000Mhz-en ment a proci.(Párszor próbáltam 3100Mhz-el de pár perc után kifagyott)
A CPU/NB VID-nek adtam +0.1 és a memóriáknak adtam 1.7V-t, így a small fft és a blend is futott másfél órát hiba nélkül, amíg a memóriának nem adtam 1.7 addig 1 óránál tovább nem bírta a blend teszt.
Viszont ezt az írás olvasva [link] furdalt a kíváncsiság mi lapul az én processzoromon, kicsit megdöbbentem mikor CADAC AC volt ráírva és a cpu-z, everest és az AMD tuning programja is kiírja van benne L3 és Deneb mag, lehet én értelmeztem rosszul az írást, de aszerint Propus magnak kellene lenni-e L3 nélkül.
[link]Valaki tudja a megoldást, most akkor Deneb vagy Propus?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest