- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Ha az 1600 ramok nem mennek 1866 -on duálban azért nem az alaplap a felelős és csodálkozni sem kellene, viszont mi fórumozók is hibásak vagyunk ebben hiszen mindenki (kivétel tisztelet) bőszen írogatja itt hogy vedd a legolcsóbb Asrock lapot 1600 ramot aztán meg megspékelik egy 4000 Ft-os táppal és ha nem megy valami akkor mindenki ki van akadva, gyerekek azért ez nem így működik. az AMD olcsó megoldás nem azt jelenti hogy minden sz@rt belegórálunk egy házba meghúzzuk +30% és ha nem megy akkor már megint nem jó az AJEMDE, ezért sokan nem fognak szeretni tudom de ez nem sokat változtat a dolgokon engem meg kevésbé érdekel ettől az én konfigom 130% -an megy.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest