Új hozzászólás Aktív témák
-
Noumena
tag
válasz
Lacielvtárs #16668 üzenetére
Igen így volt beállítva, köszönöm a segítséget viszont a gép akkor sem töltötte be az Aero felületet és rossz volt a videóteljesítmény (csíkozott szaggatott) mint leírtam megfelelő driverek telepítése mellett és az eszközkezelőben is minden rendben volt.
A probléma azóta megoldódott egyébként spontán magától... jó párszor újra kellett indítani meg Win reinstall is volt benne így is el lehet szúrni 2 napot remélem a probléma nem fog megint előjönni a 14.4 eddig jól teljesít.
-
Noumena
tag
válasz
Balathruin #16664 üzenetére
ha a videó driver megfelelően van telepítve akkor nem így kéne kinéznie az asztalnak és az ablaknak sem.
-
Noumena
tag
válasz
Lacielvtárs #16660 üzenetére
Azóta a telepítgetéseknek hála volt egy kék halál.
Ma újratelepítettem a Win7et a 14.4es driverrel és az MSI oldaláról a legfrissebb Chipset drivert a végeredmény ugyan az.
Win 8al esetleg jobb lehet?
Remélem nem HW hiba.....
-
Noumena
tag
válasz
Lacielvtárs #16658 üzenetére
Sajnos nem segített ugyan olyan maradt a videóteljesítmény, sőt most már lett 4 ismeretlen eszköz az eszközkezelőben
-
Noumena
tag
válasz
Lacielvtárs #16656 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, most dolgozom amit hazaérek megpróbálom.
-
Noumena
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám egyik nap vettem egy új konfigot
MSI A88XM-E35
A10 5800K
4GB RAM64bites Win 7et használok.
Az lenne a probléma, hogy minden drivert telepítettem az eszközkezelő mindent megfelelőnek lát, mégis a videóteljesítménye a konfignak olyan, mintha nem lenne telepítve a megfelelő illesztőprogram.
Netezésnél amikor görgetek a szöveg csíkoz a windows felületek nem átlátszóak hanem kékek.
Előző konfigoknál ez csak addig volt míg nem tettem fel a videókártya driver-ét.A legfrissebb Catalyst van fent, az alaplapom BIOS-át frissítettem még a Win7 összes fontos frissítését is telepítettem, de semmi.
Valaki találkozott már hasonló hibával vagy én felejtettem el valamit?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged