Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ígyvanferi #768 üzenetére

Igen, azt értettem "az egyetlen bitet sem" kifejezésen, hogy még nem kezdtem el installálni a Windowst. Nyilván, ha a merevlemez pl. ketté van partícionálva, vagy több diszk van benne, az a rész tele lehet adatokkal, ahova nem a Wint fogod telepíteni. A BIOS frissítés semmit sem csinál a merevlemezekkel, sem a rajta lévő adatokkal.

Megmondom őszintén, hogy sohasem telepítettem még Wint másról, mint CD-ről / DVD-ről. Gondolom ezt valahogyan elő kell készíteni, tehát a pendrive-ot bootolhatóvá kell tenni, és rá kell másolni a megfelelő Windowsos fájlokat. Szerintem erre a pendrive-ra nyugodtan felmásolhatod még a BIOS fájlt is, csak ne felejtsd el hol van, hogy könnyedén megtaláld a BIOS menüjéből is.

Ha Te a gigát szoktad meg, szereted, akkor válaszd azt, hacsak nem olvastál komoly ellenvéleményeket konkrétan ezzel a lappal kapcsolatosan. Én is hasonló megfontolásból vettem az Asust, mivel nekem 1999 óta főleg Asus lapjaim voltak, én ebben a márkában bízom, ezt szeretem, még akkor is, ha az Asrock 10e Ft-tal olcsóbb, és elvileg nekem mindenben megfelelne.

Hogy konkrétan mi a különbség ezen két lap között, nem tudom. Én úgy szoktam megállapítani általában, hogy kinyitom mindkét lap specifikációját két ablakban és összevetem őket. Egyébként ha azonos a chipset a két lapban, olyan nagy különbség nem szokott lenni, max. egyik-másik gyártó még ráintegrál vmi extrát, pl. plusz RAID vezérlőt, stb.

Új hozzászólás Aktív témák