- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Uh srácok egyben ömlesztve válaszolnék mindenkinek ha nem gond!
A legutolsó béta drivert tettem fel hozzá, de semmivel sem lett jobb, mint ami a videó alatti leírásban szerepel.
Egyenlőre AMD-re nagyon optimizálatlan a játék, katasztrófa az első kettő perc, hosszú másodpercekre leáll a játék. és csak a szerencsén múlik ha nem dob ki directx hibával, pont ugyan olyan üzivel, mint ami MasterMark kollega fotóján látható.
Catalyst-ban húzva van az APU, 4500 Mhz-ig elvileg még egy százast lehetne, de akkor nekem instabillá válik a gép. Egyébként meg a win10 nekem minden téren visszalépés eddig, sokkal tovább töltenek még az egyszerű Windowsos ablakok is, a 8.1 jobb volt számomra. Pl GTA5 jobban futott win 8.1-esen, van is róla videóm.
Még egy dolog a Walker Assault havas pálya messze a leg gépigényesebb, a másik kettő ingyenesen kipróbálható pányán nagyon ritkán vagy le a gép, viszont minden low-ra van téve, és a csuszkák is max 60-as értékig vannak húzva a játék beállításában. Nem szoktam egyébként APU-n játszani ezt is csak haverom buzdítására töltöttem le, de remekül szórakoztam , mert azért az nem semmi, hogy egy tízen párezres procival kipróbálhattam az egyik legújabb fps lövöldét:
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest