Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Uh srácok egyben ömlesztve válaszolnék mindenkinek ha nem gond! :)
    A legutolsó béta drivert tettem fel hozzá, de semmivel sem lett jobb, mint ami a videó alatti leírásban szerepel.
    Egyenlőre AMD-re nagyon optimizálatlan a játék, katasztrófa az első kettő perc, hosszú másodpercekre leáll a játék. és csak a szerencsén múlik ha nem dob ki directx hibával, pont ugyan olyan üzivel, mint ami MasterMark kollega fotóján látható.
    Catalyst-ban húzva van az APU, 4500 Mhz-ig elvileg még egy százast lehetne, de akkor nekem instabillá válik a gép. Egyébként meg a win10 nekem minden téren visszalépés eddig, sokkal tovább töltenek még az egyszerű Windowsos ablakok is, a 8.1 jobb volt számomra. Pl GTA5 jobban futott win 8.1-esen, van is róla videóm.
    Még egy dolog a Walker Assault havas pálya messze a leg gépigényesebb, a másik kettő ingyenesen kipróbálható pányán nagyon ritkán vagy le a gép, viszont minden low-ra van téve, és a csuszkák is max 60-as értékig vannak húzva a játék beállításában. Nem szoktam egyébként APU-n játszani ezt is csak haverom buzdítására töltöttem le, de remekül szórakoztam , mert azért az nem semmi, hogy egy tízen párezres procival kipróbálhattam az egyik legújabb fps lövöldét:

Új hozzászólás Aktív témák