Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ilyen kérdéssel zargatlak benneteket, de sajnos AMD terén nem igazán vagyok otthon, ezért is bátorkodom hozzátok fordulni.
Adott egy Lenovo G50-45 laptop, mely egy AMD A8-6410 CPU-val van szerelve.
Elvileg a gépben két grafikus vezérlő van... az Eszközkezelőben a Videokártyánál a következőket listázza:
- AMD Radeon R5 M230
- AMD Radeon(TM) R4 GraphicsAlapesetben a Radeon(TM) R4 Graphics van bekapcsolva. Nos volt nekem ez előtt a gép előtt egy másik Lenovo laptopom, egy y560-as, ahol kétféleképpen lehetett váltani a grafikus vezérlők között, szoftveresen illetve volt rá egy hardveres, dedikált gomb is. De ezen a G50-45-ös modellen ilyen nincs és szoftveres váltást sem vettem észre. Most akkor hogyan történik a váltás? Automatikusan játék indításánál, vagy hogyan kell ezt elképzelnem?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szerk.: Átsiklottam kicsit a dolgok felett, találtam egy olyat, hol is alkalmazásokat tudok hozzárendelni az erősebb illetve a gyengébb kártyához. Szóval lényegében manuálisan testre kell szabni...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest