Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
#20238798 #9697 üzenetére
Na erre az emailre írtam 2x is, és ugyanaz az automatikus copy/paste duma jött vissza mindkét alkalommal, amit be is másoltam. De ahogy elküldtem kb. fél percen belül jött is a válasz mindegyik esetben. Szóval tuti érdemben senki nem foglalkozott a kérdéssel.
radi8tor: Reggel próbáltam, most se jó. Megpróbáltam belépni most is, és ugyanaz a helyzet. Szóval úgy tűnik nem kell nekik plusz egy Prime előfizető. -
Spec
őstag
Semmi ilyesmi nincs. Nem kér semmit, csak a képen látható hibaüzi van, és nem enged tovább.
A vicc hogy próbáltam egy másik email címmel regisztrálni, de azt se engedte. Gondolom a megadott név alapján, meg IP alapján "rájött" a rendszer, hogy már van fiókom, és kiírta, hogy ezen a néven egy másik emailé címmel már van regisztráció. Vagy nem tudom mi alapján írta ki, de nem engedett regisztrálni.
Más nevében meg azért nem szeretnék regisztrálni. -
fatal`
titán
Ott, ahol a képet csatoltad. Meg talán e-mail is jön, de ebben nem vagyok biztos, pedig nem volt rég nekem se, év eleje fele.
Rögtön bejelentkezés után lehetett csatolni nekem, addig nem engedett tovább. Aztán pár órán belül engedélyezték a fiókom.
De ezeknek a mammutcégeknek iszonyat szar a supportja.
Ha nincs rendelés előzményed meg egyebek, akkor lehet egyszerűbb, ha regisztrálsz egy másik fiókot.
-
Spec
őstag
válasz
radi8tor #9692 üzenetére
Emailt kaptam arról, hogy szokatlan aktivitást észleltek (gyakorlatilag azt, hogy én akartam belépni Mo.-i IP-ről), és hogy erősítsem meg. Rá is nyomtam, megerősítettem, és utána jött a csatolt hibaüzi. Azóta csak ez van, nincs email értesítés. Szóval látszólag tényleg zárolta a rendszer a fiókomat.
Próbáltam egy elfelejtett jelszó kérést is, ott is kaptam emailt, és SMS-t is, meg is erősítettem, de ugyanez az eredmény. -
Spec
őstag
De hol kellene kérnie? Miután beléptem, vagy előtte? Be se tudok lépni, és csak a csatolt képen látható hibaüzenet jön fel.
Azért azt nevetségesnek tartom, hogy egy Amazon szintű világvállalatnak nincs egy normális 7/24-es online supportja, vagy legalább egy nyomorult support email, amire lehet is írni nekik. 2022-ben eléggé nevetségesnek tűnik, hogy csak telefonon elérhetőek. Erről már a MS is letett kb. 15-20 éve. -
Spec
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy megpróbáltam belépni egy pár éve létrehozott Amazon fiókomba, de a rendszer zárolta a fiókot, és be se tudok lépni. Nem rendeltem semmit, nem fizettem semmiért, simán csak be szerettem volna lépni. Szerintem legalább 1 éve nem is nyúltam a fiókhoz, úgyhogy nem tudom milyen szokatlan aktivitásról beszél. Amúgy mindig is Mo.-ról használtam, onnan is regisztráltam anno, nem tudom mi nem tetszik neki.
Írtam egy emailt a Supportnak. Hozzáteszem nem volt egyszerű olyan email címet találni, ami fogad is bármilyen emailt. Nem is értem miért ennyire nehézkes ez Amazonéknál.
Az alábbi automatikus választ kaptam:
"We have temporarily placed your Amazon account on hold and canceled any pending orders or subscriptions because we detected unusual activity on it.
To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
We are sorry for any inconvenience this may have caused."
De éppen ez a gondom, hogy nem tudok belépni bakker. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? Van valakinek tapasztalata ilyen esetre? Előre is köszi!
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360 #9687 üzenetére
Elég durva lenne, ha EU-n belülről érkező összes cucc átmenne a vámon, de szerencsére nem így van. Élelmiszert lehet, hogy ellenőrzik, ha egyáltalán ellenőriznek.
Közúton legtöbb esetben meg se állít senki a határon.
Még soha nem járt EU-s csomagom vámkezelésen, pedig volt pár.
-
Beni2360
félisten
-
tkesy
őstag
válasz
Beni2360 #9677 üzenetére
Update:
Ma megkaptam a csomagot, Amazon EU volt az eladó, a papírjuk mellé volt csatolva egy igazolás, amin aug 29.-i dátummal, utolsó bejegyzésként az áll, hogy "Vámigazgatási döntésre vár, szíves türelmét kérjük!".
Amúgy az UPS hozta, a címemet Mo-n elvesztették, külön fel kellett hívnom őket emiatt (értesítés persze nem jött, ha nem nézem a tracking-et, akkor most sem tudnék róla), a csomag bontva volt, elég barbár módon, (szerencsére a tartalma épségben megvolt) és külön kérésem ellenére ma hozták ki, pedig a cím egyeztetés során külön kértem, h ne a mai nap legyen a kézbesítés...
-
Johnny24
újonc
Sziasztok! Tudtok kérlek segíteni, honnan érdemes rendelni, ha a termékár kb. azonos? .co.uk? vagy .de oldal?
Vagy ilyenkor nincs további felmerülő költség? (bocs, ha már volt kérdés)
Illetve egy adott terméklapon látható valahol, hogy új vagy használt? -
-
-
Nektek jött Music app promó? 5£-ot igért ha felrakom és belépek. Először raktam fel/léptem be, még ez is stimmel, de 5£ még mindíg sehol. Kivárják a 7 munkanapot, vagy "elfogyott", ne várjam feleslegesen?
-
tkesy
őstag
válasz
#20238798 #9672 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
A vicc az, h nem találom meg ismét, csak olcsóbban, pedig ugyanott nézem...
Mondjuk nem bánom
Eladó az az Amazon EU S.a.r.L., kiszállítás is onnan van, és az amazonos TP link store oldalán találtam.Most így áll, ha a kosárba teszem:
Order Summary
Items:GBP 191.66
Postage & Packing:GBP 16.06
Import Fees Deposit:GBP 10.39Order Total:GBP 218.11
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom, h rendelek az angol amazonról mesh wifis set-et, és az alábbit írja:
Order Summary:
Items:GBP 250.00
Postage & Packing:GBP 16.06
Import Fees Deposit:GBP 13.30Order Total:GBP 279.36
Kérdésem az lenne, h akkor erre még jön valami itthon? Gyanúsan alacsony az import fees összeg...
Előre is köszi a segítséget
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Pár észrevétel...
- Garancia: Az összefoglalóban rosszul szerepel, műszaki termékekre 2 év garanciát vállal az Amazon. (EU előírás) Viszont a 2 év akkor is 2 év, ha a gyártó egyébként 3 évet ad... tehát hiába van nálunk például minden VGA-ra már 3 év gyártói, az Amazon akkor is csak 2 évet vállal rá, utána a gyártóhoz küld. Jelenlegi tapasztalatom alapján a 3. évben csak az EVGA és az Asus termékeket lehet utólag regisztrálni, az MSI-t már nem, mert a gyártó visszaküld az Amazonhoz és két szék közt a földre ülünk.
- Fizetés: Nem tudom volt-e már szó az Amazon Currency Converter szolgáltatásról? [link] Tapasztalataim alapján kb annyi a történet vége mintha a bankunk váltana, jelenleg a 393.-Forintos középárfolyam esetén 403.-Forint körül váltottak. Akkor érdemes ezt választani, ha benne van a pakliban, hogy visszamondjuk a rendelést, mert akkor Forintban kapjuk vissza a pénzt és nincs árfolyam kockázat. Én pár hete mondtam vissza egy rendelést, 4 nap is eltelet a visszamondás után, de csesztek törölni, kiszállították. Nem vettem át, visszavitték, eltelt 1 hét, közben a Forint erősödött, buktam is vagy 10000 Forintot a visszautalt eurón, ami után természetesen reklamációt nem fogadtak el, hiába telt 4 nap a lemondási próbálkozásom és a postára adásuk közt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #9661 üzenetére
Jah, nem vonja rögtön le, gondolhatod hány ezer tranzakciót bonyolítanak le percenként.
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Rendeltem Amazon.de-ről valamit. Meg is kaptam a visszaigazoló mailt, miszerint Augusztus 20.a körül várható a motyó, viszont a pénzt nem vonta le a kártyámról...WTF?oké..levonta, csak kicsit késett ahogy látom
-
GAbre
veterán
Feladtam chaten a support kérését,mert szokás szerint hülyék!
Valaki már próbálta azt,hogy linkelt account-ot próbált levenni,hogy ismerős accountját linkelje rá a játékra,mert nekem már megvolt a játék?
Mert hiába lett 2 helyen is levéve a linkelt fiók(amazon és game platform).Attól még a régire claimelte "elvileg"!
Gyakorlatilag se 2x a játék,se 2x a kulcs nem látható.
És újra linkelni meg nem lehet,csak eltávolítani a már linkelt accountokat amazonon.
És pc platformon lehet újra hozzálinkelni amazon-t,de az vajon elég?
Amit persze nem kérdez meg,a beváltásnál,hogy hova is akarod.
Ráadásul felcseszi az agyamat,hogy mindenhova be vagyok lépve,de ahogy a beállítások között próbálok menni,többször is be kell gépelnem a jelszót.
Mert természetesen mentett jelszó,az nem jó!
Szóval valakinek volt problémája linkelt accountal,vagy beváltással? -
fila
senior tag
3 évig használták a gyerekek az amazon fire tableteiket kids előfizetéssel. Most változott valami, jún 30-al felmondta az előfizut az amazon. Nem enged új előfizetést indítani, mert a szolgáltatás nálunk nem elérhető... Chateltem a kundenszevizzel, azt mondták ez van.
3 tablet van itthon az amazontól, holnap akartam megrendelni a negyediket. Nem fogom. Nagyon hasznos programok voltak elérhetőek, a gyerekek nagyon imádták. Fogalmam sincs most mit csináljak. Megpróbálom felrakni rájuk a Google playt... -
fatal`
titán
válasz
cintula187 #9656 üzenetére
Igen, később terhel (nem tudom mi alapján, talán a shippinggel együtt, de ebben sem vagyok biztos).
-
cintula187
addikt
Sziasztok! Ezer éve nem használtam amazont.most rendeltem terméket. shipping még nem történt, viszont fura hogy nem lett leemelve az összeg a számlámról zárolva se látom. Később történik ez meg?
-
Ck.
addikt
válasz
radi8tor #9650 üzenetére
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek!
Átolvastam a reviewkat, a többség pozitív, de van pár érdekes üzenet is. Van, aki szerint hetek óta vár a refundra, van aki azt írta, hogy a termék nagyon gyenge minőségű és szerinte nem eredeti, illetve volt olyan is, aki azt írta, hogy hamisakat árulnak. Ugyanakkor sokan elégedett visszajelzést adtak.
Megtaláltam egyébként a bolt közvetlen honlapját, mit gondoltok? [link]
Konkrétan egy Persol 714 Steve McQueen edition a célpont, a Persol hivatalos oldalán kedvezménnyel £340, emitt az amazonon meg £270 lenne ettől a bolttól. A weboldalukon is nagyon olcsó a hivatalos árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest