Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
3rd party az eladó Amazonon, de tényleg létezik az, hogy refund-ot csak az eredeti számrára / kártyára lehet küldeni, illetve a cseretermék kérést nem lehet leadni, mert azt nem tudják nemzetközileg postázni?
-
tkesy
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Update:
Ma megkaptam a csomagot, Amazon EU volt az eladó, a papírjuk mellé volt csatolva egy igazolás, amin aug 29.-i dátummal, utolsó bejegyzésként az áll, hogy "Vámigazgatási döntésre vár, szíves türelmét kérjük!".
Amúgy az UPS hozta, a címemet Mo-n elvesztették, külön fel kellett hívnom őket emiatt (értesítés persze nem jött, ha nem nézem a tracking-et, akkor most sem tudnék róla), a csomag bontva volt, elég barbár módon, (szerencsére a tartalma épségben megvolt) és külön kérésem ellenére ma hozták ki, pedig a cím egyeztetés során külön kértem, h ne a mai nap legyen a kézbesítés...
-
tkesy
őstag
válasz
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek

A vicc az, h nem találom meg ismét, csak olcsóbban, pedig ugyanott nézem...
Mondjuk nem bánom 
Eladó az az Amazon EU S.a.r.L., kiszállítás is onnan van, és az amazonos TP link store oldalán találtam.Most így áll, ha a kosárba teszem:
Order Summary
Items:GBP 191.66
Postage & Packing:GBP 16.06
Import Fees Deposit:GBP 10.39Order Total:GBP 218.11
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom, h rendelek az angol amazonról mesh wifis set-et, és az alábbit írja:
Order Summary:
Items:GBP 250.00
Postage & Packing:GBP 16.06
Import Fees Deposit:GBP 13.30Order Total:GBP 279.36
Kérdésem az lenne, h akkor erre még jön valami itthon? Gyanúsan alacsony az import fees összeg...
Előre is köszi a segítséget
-
tkesy
őstag
Ha rendeltem az amazon-ról, és vissza szeretném küldeni, akkor hol találom meg a postai címet a rendszeren belül?
(az eladó az Amayon Warehouse volt, tehát nem egy 3. fél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen TV-t vegyek?
- HBO Max
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi