- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek!
Átolvastam a reviewkat, a többség pozitív, de van pár érdekes üzenet is. Van, aki szerint hetek óta vár a refundra, van aki azt írta, hogy a termék nagyon gyenge minőségű és szerinte nem eredeti, illetve volt olyan is, aki azt írta, hogy hamisakat árulnak. Ugyanakkor sokan elégedett visszajelzést adtak.
Megtaláltam egyébként a bolt közvetlen honlapját, mit gondoltok? [link]
Konkrétan egy Persol 714 Steve McQueen edition a célpont, a Persol hivatalos oldalán kedvezménnyel £340, emitt az amazonon meg £270 lenne ettől a bolttól. A weboldalukon is nagyon olcsó a hivatalos árhoz képest. -
Ck.
addikt
Szerintetek Amazonon is simán bele lehet futni hamisítványokba? Konkrétan egy napszemüvegre gondolok, amit megrendeltem már közvetlen a gyártó weboldaláról, úton is van, de emitt több, mint £70-tal olcsóbban is találni ugyanazt a modell. Nem közvetlen az Amazon az eladó, hanem egy külsős bolt. Ti mit gondoltok? A review-k támpontnak ugyan jók, de közel sem életbiztosítás. Itt is tele van csalókkal vagy az amazonnál ellenőrzött boltok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi volt gyanús számodra, hol találtál problémát?