Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Pár észrevétel...
- Garancia: Az összefoglalóban rosszul szerepel, műszaki termékekre 2 év garanciát vállal az Amazon. (EU előírás) Viszont a 2 év akkor is 2 év, ha a gyártó egyébként 3 évet ad... tehát hiába van nálunk például minden VGA-ra már 3 év gyártói, az Amazon akkor is csak 2 évet vállal rá, utána a gyártóhoz küld. Jelenlegi tapasztalatom alapján a 3. évben csak az EVGA és az Asus termékeket lehet utólag regisztrálni, az MSI-t már nem, mert a gyártó visszaküld az Amazonhoz és két szék közt a földre ülünk.
- Fizetés: Nem tudom volt-e már szó az Amazon Currency Converter szolgáltatásról? [link] Tapasztalataim alapján kb annyi a történet vége mintha a bankunk váltana, jelenleg a 393.-Forintos középárfolyam esetén 403.-Forint körül váltottak. Akkor érdemes ezt választani, ha benne van a pakliban, hogy visszamondjuk a rendelést, mert akkor Forintban kapjuk vissza a pénzt és nincs árfolyam kockázat. Én pár hete mondtam vissza egy rendelést, 4 nap is eltelet a visszamondás után, de csesztek törölni, kiszállították. Nem vettem át, visszavitték, eltelt 1 hét, közben a Forint erősödött, buktam is vagy 10000 Forintot a visszautalt eurón, ami után természetesen reklamációt nem fogadtak el, hiába telt 4 nap a lemondási próbálkozásom és a postára adásuk közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest