Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Pár észrevétel...
- Garancia: Az összefoglalóban rosszul szerepel, műszaki termékekre 2 év garanciát vállal az Amazon. (EU előírás) Viszont a 2 év akkor is 2 év, ha a gyártó egyébként 3 évet ad... tehát hiába van nálunk például minden VGA-ra már 3 év gyártói, az Amazon akkor is csak 2 évet vállal rá, utána a gyártóhoz küld. Jelenlegi tapasztalatom alapján a 3. évben csak az EVGA és az Asus termékeket lehet utólag regisztrálni, az MSI-t már nem, mert a gyártó visszaküld az Amazonhoz és két szék közt a földre ülünk.
- Fizetés: Nem tudom volt-e már szó az Amazon Currency Converter szolgáltatásról? [link] Tapasztalataim alapján kb annyi a történet vége mintha a bankunk váltana, jelenleg a 393.-Forintos középárfolyam esetén 403.-Forint körül váltottak. Akkor érdemes ezt választani, ha benne van a pakliban, hogy visszamondjuk a rendelést, mert akkor Forintban kapjuk vissza a pénzt és nincs árfolyam kockázat. Én pár hete mondtam vissza egy rendelést, 4 nap is eltelet a visszamondás után, de csesztek törölni, kiszállították. Nem vettem át, visszavitték, eltelt 1 hét, közben a Forint erősödött, buktam is vagy 10000 Forintot a visszautalt eurón, ami után természetesen reklamációt nem fogadtak el, hiába telt 4 nap a lemondási próbálkozásom és a postára adásuk közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- sziku69: Szólánc.
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest