Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
És valaki tud segíteni esetleg? Egy kalap... ez az amazon. Regeltem rendelek jön a levél a visszaigazolásról. Majd jön az email h rendelését töröltük fiókját blokkolták. Franciába akármit töltöttem fel jött ujra h további infó szükséges kéri ugyanazt kvázi... Regisztráltam olaszba apukám nevén. Ugyan ez volt rendelés ok fiók blokkolás. Feltöltöttem nekik az otps számlakivonatot név cím rajta van ami nem kell kitakartam. Jött az automata üzenet hogy nem sikerült a feloldás... lépjek be és kövessem az utasíásokat, de már nincsenek utasítások, azt irja nem sikerült a feloldás nézzem meg emailben h mi a teendő, emailbe meg az jött, hogy lépjek be... tele van már vele a hócipőm, inkább megveszem magyarba 70 ezerrel többért, nonszensz ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest