Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Német nem fogja árulni a fb account közelezősége miatt, többi oculus terméket se forgalmazza max ami raktaron maradt.
-
Geradossz
aktív tag
Oculus Quest 2 őt akartam volna rendelni meg Link kábelt hozzá, mindegy feladtam. Hugom is beregisztrált, de nem emailel hanem teló számal 5 perc mulva jött a blokkoló sms. Neki még a kártyája is másfajta. Megveszem az alzán 50 el többér azt kész...
-
Geradossz
aktív tag
Nem... mondom hogy nem vagyok amatőr. Francia amazon saját nevem saját kártya. Olasz amazon apám neve apám kártyája. Angol amazon Anyám neve Anyám kártyája, mindegyiken megrendeltem jött a levél h törölték erősísem meg bankszámlakivonattal, feltölttöttem nem fogadják el. autómata üzenetek jönnek csak. A cím és a telószám ugyanaz volt, de gondolom az miért ne lehetne? Illetve az egyik accunton az is teljesen különálló, ugyhogy nem tudom mi lehet a probléma. ráadásul napok teltek el a regisztrációk között és még az ip címek és az eszközök is mások voltak. De több embernél jelentkezett ez a probléma, aki ugyanezt a terméket akarja megrendelni.
-
Geradossz
aktív tag
És valaki tud segíteni esetleg? Egy kalap... ez az amazon. Regeltem rendelek jön a levél a visszaigazolásról. Majd jön az email h rendelését töröltük fiókját blokkolták. Franciába akármit töltöttem fel jött ujra h további infó szükséges kéri ugyanazt kvázi... Regisztráltam olaszba apukám nevén. Ugyan ez volt rendelés ok fiók blokkolás. Feltöltöttem nekik az otps számlakivonatot név cím rajta van ami nem kell kitakartam. Jött az automata üzenet hogy nem sikerült a feloldás... lépjek be és kövessem az utasíásokat, de már nincsenek utasítások, azt irja nem sikerült a feloldás nézzem meg emailben h mi a teendő, emailbe meg az jött, hogy lépjek be... tele van már vele a hócipőm, inkább megveszem magyarba 70 ezerrel többért, nonszensz ez az egész.
-
Geradossz
aktív tag
Az lehetséges hogy olasz amazonról rendelek és nem kér cvc kódot a bankárytához? Ez hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest