Hirdetés
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordPicard87
csendes tag
Sziasztok!
Gyakorlott ebayer vagyok (van ilyen szó egyáltalán?), Amazon-ról kb. 5 évente rendelek. Most rendeltem egyet a német oldalról (angol nyelvre állítva). Végigvittem a témát, bankkártya, cím, stb. Most azt írják, Will Dispatch április 23, várható kiszállítás ideje 24-25. Ezzel nincs is bajom, hanem... Ezt most rendeltem este, és nem vontak le tőlem semmit... Erre mikor fog sor kerülni? Reggel a banki rendszer nyitásakor, vagy ha a Will Dispatch-hoz ér a csuszka? Pár hete volt egy ilyen rendelésem, kb. egy hét alatt a Will-hez ért a csuszka és bumm, visszaugrott és azt írták, 4-5 hét a beszerzés ideje, ez idő alatt nem is vontak le összeget, én meg töröltem is a rendelést sebtiben. Most várjak türelemmel 23-ig, és ha megint visszaugrik 4-5 hétre (hasonló termék mint korábban), akkor megint csak simán Cancel Order? Köszönöm a segedelmet

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest