Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgabor

    aktív tag

    válasz Steelers #3701 üzenetére

    Tudtommal csak a 30 nap van rá, mivel a garit a gyártó adná, ha még lenne rá, de mivel használt, ezért ki tudja mikor élesedett az 1 vagy 2 év és tudod-e igazolni valahogyan az eredeti vásárlást. (gondolom megvette valaki és visszaküldte 30 napon belül, de annak a papírjait már nem adják hozzá)
    Ha nem olyan óriási az árkülönbség a használt és az új között, akkor szerintem az újat válaszd. A Zerge sportban azt mondták, hogy a Suunto úgy javít gari idő után, hogy modulokat cserél (mondjuk alaplap modul, vagy kijelző modul) de egy modul ára lehet, hogy annyi mint egy új óra ára így véleményem szerint akár gazdasági totálkárosnak is nevezhető.
    Ebből a szempontból szerencsésebb mondjuk a Garmint választani, mert ott gari idő után ki tudod cseréltetni az órát fix díjért, ha elromlik. (és még benne van a támogatott termékek listájában)
    A garmin 910xt például 2011-es termék, de még szerepel a listában, így elég hosszú a support.
    Fontos még, hogy csak az adott ország importőre cseréli ki, így ha az Amazontól rendeled közvetlenül, akkor a német Garminnal tudod cseréltetni a linkelthez hasonló áron, csak euróban.
    (azért vagyok ennyire képben, mert most jön az Amazonról a 910xt-m és utánajártam mire számíthatok az egyes márkákkal: Polar, Suunto, Garmin)

    [ Szerkesztve ]

    Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...

Új hozzászólás Aktív témák