- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
eisento #3146 üzenetére
Igen lehet reklamálni. Ha megkaptad a csomagot akkor írj nekik amiben leírod nekik, hogy azért kérted gyorspostával mert időre kellett volna megérkeznie.
Szinte biztos hogy visszaadják a postaköltséget (ez van a szabályzatukban késedelmes célbaérkezésnél gyorsposta esetén)Veron:
Valóban ez a dokumentum jogi személynek van címezve. Kérdezz rá telefonon biztos ezt akarták-e neked küldeni, mint magánszemély.Valahogy így kellene kitölteni:
"SZABAD FORGALOMBA BOCSÁTÁS VÁMELJÁRÁS" mellé tegyél egy X-et, majd
"A DHL által befizetett vám- és adók összegét, az alábbi módon kívánom kiegyenlíteni" alatti résznél jelöld be a neked szimpatikusat (pl kp-ben átvételkor).rafanadal: 1 napos csomagot adtam fel belföldre, 3 nap alatt szállították ki. Szóval simán csúszni fog a kézbesítés, pár napot számolj rá nyugodtan. (pl várj péntekig)
-
concret_hp
addikt
van valami olyan keresési opció, hogy csak azt listázza amit szállítanak Mo-ra? kaptam egy kupont, és kb. bármi amit berendelnék, az mind not ship to Hungary
a 20.nál kicsit idegesítő már
[ Módosította: radi8tor ]
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Aki vámoltatott már DHL-lel , megmondaná, hogy milyen meghatalmazást kell kitöltenem magánszemélyként, hogy elvámolják a csomagom? A forma e-mailjükben van egy meghatalmazás link, de ezt jogi személyként tudnám kitölteni adószámmal, cégnévvel, céges aláírással.
Köszönöm!
-
rafanadal
csendes tag
válasz
rafanadal #3038 üzenetére
Beszéltem velük, és az amazon múlt héten azt irta, hogy elvileg a tracking number-el van valami gebasz, azért nem tudom követni a csomagot, de ők feladták, és hogy ha a tervezett időpontig nem érkezik meg, ami ma lett volna, akkor irjak nekik megint. A kérdésem, hogy most azért elég lassú a magyar posta, hogy meddig érdemes várnom a csomagra? Mert azért akkor még nem irok nekik, hogy nem jött meg.
-
eisento
addikt
Skacok olyankor mi van, ha ugye rendeltem nemet amazonrol ugye hogy tutira idoben megkapjam kertem expressz szallitast, ups hozza elindult milanobol a cucc, most jott mail hogy nem csutortokon szallitjak ki hanem kesobb. Lehet ezt reklamalni? Ugyertem kifizet az ember majdnem 5000ftot expressz hazhozszallitasra es akkor itt szorakoznak?
Nem tudtak idoben felrakni a potkocsit... Milyen potkocsit bakker?😁 -
radi8tor
MODERÁTOR
-
viharhozo
addikt
-
realist
őstag
amazon.de rendelnék, de mivel csak harmincon pár EUR környékén van ezért hozzádobnék pár apróságot, hogy meglegyen az ingyenes szállítás (39 EUR, ha jól emlékszem).
Kérdés, hogy dezodor jellegű cuccokat lehet e rendelni és postán hazaszállítani; vagy a postai forgalomban nem ok a hajtógázos töltet?
-
Joshi
titán
válasz
radi8tor #3132 üzenetére
Azt tudom hogy az orders a rendelés csak te listát írtál és erre koncentráltam. Egyébként csak ez az egy rendelésem van és nem tudom hogy mire kellene kattintani hogy átszerkesszem a rendelésemet.
Kiszedtem a képet, mert ott volt a rendelési szám is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egyel felette. Your orders. (order=rendelés)
maross: sajnos ez nem így működik. A korábbi rendelést másik kártyával adtad le, nem fogják módosítani a rendeléshez használt kártyát csak úgy. Mondjuk a törlés engem is meglepett, ezek szerint a BF akciós cuccokat ha nem tudod kifizetni törlik rögtön?
-
maross
nagyúr
Most irtak a hanyattatott sorsu amazon.de-s 750-es ssd-s orderemre hogy cancelled...olyan baromi boldog vagyok...még jo hogy kozben is ranezett valaki, kidobott belole egy tetelt ami blokkolta, erre most payment failed cimszoval szevasz van mindenfele figyelmeztetes nelkul. Es mindezt (gondolom) azert, mert kozben lejart a kartyam, es mar mas kartya van hozzacsatolva (mukodokepes, mert azota mar teljesult 2-3 orderem, koztuk olyan is amit mar kezhez kaptam). Irtam nekik, hatha. Minden esetre nem szep, nem ezt vartam.
-
Beni2360
félisten
Nekem ma De 9.30 h jelezte, hogy megérkezett a csomag a Posta pontra. ( Megkaptam köszi)
Na gondoltam nem várok holnapig az értesítésre bemegyek érte. Hát előttem két személy volt az egyik posta-borítékot kért majd bele tette a pici csomagot majd 20 percen keresztül próbálta a postás alkalmazott kitölteni a forma nyomtatványt. 3x nem tudta beírni az út kifejezést meg 4x rontotta el a feladó mobil kft nevet. Erről ennyit.
A másik delikvens meg szintén csomagot akart átvenni az értesítés előtt de csak KP-ben adták volna oda, kártya fizetésre nem. Majd holnap már lehet.
Igazad van káosz a tripla köbön. -
Joshi
titán
válasz
radi8tor #3123 üzenetére
Visszaolvastam és tényleg sok a gond, ha tudom akkor Express szállítást kérek. Talán te írtad hogy utólag is megoldható az Express szállítás kérése. Mi a módja?
Még mindig nem tudom hogy kell felvenni UK Amazonnal a kapcsolatot egy rendeléssel kapcsolatban. gg72 linkelt valamit, de nekem a bejelentkezés jön be hiába vagyok belépve az Amazon oldalára.Gondolom azért mert gg72 a német Amazont linkelte nem pedig az angolt.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok, amazon.co.uk-rol szeretnek rendelni olyan termeket amit nem szallitanak kishazankba. Merete es sulya is nagyobb a szokasosnal, igy ertheto h posta csak nagyon dragan szallitana.
Vannak erre szakosodott szallitmanyozo cegek, akik hetente hoznak az orszagbol, de egyikkel sincs tapasztalatom. Mivel elore kell fizetni mindent, így azert van benne riziko.Tudtok ilyen ceget ajanlani?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra lehet más szabályok vonatkoznak. Olvasd el az eladó oldalán a felhasználási feltételeket.
Joshi: pár hozzászólást olvass vissza, az utóbbi napokban többen is kérdezték ugyanezt. Leírtuk hogyan lehet felvenni Amazonnal a kapcsolatot.
Krisszer: többszörösen túl vannak terhelve a postán ilyenkor. Van rá esély (szerintem tuti) megérkezik karácsony előtt.
-
Joshi
titán
Még annyit hozzátennék, hogy Standard Delivery-vel küldik. Itt van leírás hogy mi mit jelent.
-
Krisszer
aktív tag
'evening everyone
Amazon.de-ről az Ancheer EU boltjából rendeltem egy deszkát.
másodikán lett dispatched és nyolcadika, reggel nyolc óta "célországba elküldve" státuszban van. a német Amazon 20.-áig írja a szállítást.a Magyar Posta tracking íg néz ki:
lehetséges, hogy ez a csomag még a jövő héten (aka XII.12 és XII.18) között megérkezik, vagy örüljek, ha szilveszter körül kapom meg? vagy csak túl türelmetlen vagyok? (igen)
-
Joshi
titán
Sziasztok. Megrendeltem ezt a terméket az angol Amazonról. A rendelés december 7.-én történt és azóta az az infó van a Track package fülön, hogy kapni fogok egy emailt amiben tájékoztatnak a pontos szállítási dátumról. Ez mennyi ideig szokott tartani? A termék elvileg raktáron van szóval nem kell várni rá.
"Preparing for Dispatch
Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date."Van arra lehetőség hogy felvegyem a kapcsolatot az Amazonnal? Vagy érdemes még várni?
-
-
Veron
addikt
válasz
viharhozo #3111 üzenetére
16-20k már sok lenne pluszban egy 50ezer Ft-os termékért. Tapasztalatlanságomért jó nagy árat fizetek.
És ilyenkor szólok DHL-nek, hogy bocs nem kell a termék, küldjétek vissza? Gondolom az Amazonnál is jelezni kell ezt, de pontosan hogyan?
A vételárral mi lesz? Kártyás fizetés volt, megadtam az adatokat, levonták a pénzt. Azt később visszakapom, ha az áru visszaért az eladóhoz? -
Gengi
senior tag
válasz
rigomihi #3113 üzenetére
Kamu. Nem tudod megrendelni amazonon keresztül. Kéri ,hogy kontaktálj. Amint kontaktálsz kéri ,hogy add meg a címed, majd ő beregisztrál téged.
Akkor kapsz egy awsamazonservice -től egy email-t, hogy utalj pénzt egy olasz bankszámlára.
Az összes jó árban van ,de kontaktálni kell kamu!!!!!
-
rigomihi
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lenne kockázatos ezt a terméket megrendelni amazonról?
https://www.amazon.de/Razer-4720HQ-2-6-3-6GHz-NVIDIA-Multitouch/dp/B00XWLOYW4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481452949&sr=8-2&keywords=razer+blade
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
Beni2360
félisten
Mivel írta, hogy nem számolt fel semmilyen adót az áru után ezért neked kell fizetni.
Tudtommal csak akkor számolja fel ha a szállítás az Amazon raktáron keresztül történik.( Versand durch Amazon - Shipping via Amazon ) ha ez nincs a termék oldalán akkor az bizony áfa mentesen kerül szállításra.
De ha tévedek akkor eddig nem jól értelmeztem az itt leírtakat és felvilágosításokat. -
Michele
tag
Üdv srácok .
Amazon UK oldalról rendeltem Standard (3-10 nap átfutással) az első rendelésem.
Ki fogja ki szállítani ?Előre is köszönöm
-
Veron
addikt
ebből:
"a Magyarországra szállítandó termékekre (betartva a vonatkozó jogszabályokat) a magyar áfát számolja az Amazon. Ez azt is jelenti, hogy ahhoz, hogy a termékek végső, magyarországi árát lássuk, be kell jelentkeznünk, és be kell állítanunk magyarországi címünket a német aloldalon."
bejelentkeztem, ott írja, hogy 0 dollár a tax to be collected.
a DHL küld valami számlát, amit befizeted még a csomag kiszállítása előtt? -
Veron
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, mert Amazonról még nem rendeltem. Most megtettem, az áru úgy nézem az USA-ból érkezik. A vásárláskor mutatott információk alapján azt gondoltam, nem fogják elvámolni, mert ez volt látható a felületen.
Items $174.30
Estimated shipping & handling $14.99
Total before tax $189.29
Estimated tax to be collected $0.00Erre tegnap a DHL küldött egy mailt, hogy vámkezelési eljárás alá fogták a csomagot. Ezek szerint mégis elvámolják a csomagot a fenti 0 dolláros összeg ellenére?
Itt áll most: "Customs clearance delay"
Emellett különböző dokumentumokat is csatolni kell. Ha tényleg fizetnem kell, akkor választhatom az alábbit és ez megfelelő arra, hogy kihagyjam az adó megfizetését közvetlenül a NAV-nak? Ezt lerendezi majd a DHL a NAV-val? Ar áru átvételekor nem tudom kiegyenlíteni semmi, mindent előtte kell lerendezni.
"A DHL által befizetett vám- és adók összegét, az alábbi módon kívánom kiegyenlíteni"
Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest