Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Aki vámoltatott már DHL-lel , megmondaná, hogy milyen meghatalmazást kell kitöltenem magánszemélyként, hogy elvámolják a csomagom? A forma e-mailjükben van egy meghatalmazás link, de ezt jogi személyként tudnám kitölteni adószámmal, cégnévvel, céges aláírással.
Köszönöm!
-
Veron
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
16-20k már sok lenne pluszban egy 50ezer Ft-os termékért. Tapasztalatlanságomért jó nagy árat fizetek.
És ilyenkor szólok DHL-nek, hogy bocs nem kell a termék, küldjétek vissza? Gondolom az Amazonnál is jelezni kell ezt, de pontosan hogyan?
A vételárral mi lesz? Kártyás fizetés volt, megadtam az adatokat, levonták a pénzt. Azt később visszakapom, ha az áru visszaért az eladóhoz? -
Veron
addikt
ebből:
"a Magyarországra szállítandó termékekre (betartva a vonatkozó jogszabályokat) a magyar áfát számolja az Amazon. Ez azt is jelenti, hogy ahhoz, hogy a termékek végső, magyarországi árát lássuk, be kell jelentkeznünk, és be kell állítanunk magyarországi címünket a német aloldalon."
bejelentkeztem, ott írja, hogy 0 dollár a tax to be collected.
a DHL küld valami számlát, amit befizeted még a csomag kiszállítása előtt? -
Veron
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, mert Amazonról még nem rendeltem. Most megtettem, az áru úgy nézem az USA-ból érkezik. A vásárláskor mutatott információk alapján azt gondoltam, nem fogják elvámolni, mert ez volt látható a felületen.
Items $174.30
Estimated shipping & handling $14.99
Total before tax $189.29
Estimated tax to be collected $0.00Erre tegnap a DHL küldött egy mailt, hogy vámkezelési eljárás alá fogták a csomagot. Ezek szerint mégis elvámolják a csomagot a fenti 0 dolláros összeg ellenére?
Itt áll most: "Customs clearance delay"
Emellett különböző dokumentumokat is csatolni kell. Ha tényleg fizetnem kell, akkor választhatom az alábbit és ez megfelelő arra, hogy kihagyjam az adó megfizetését közvetlenül a NAV-nak? Ezt lerendezi majd a DHL a NAV-val? Ar áru átvételekor nem tudom kiegyenlíteni semmi, mindent előtte kell lerendezni.
"A DHL által befizetett vám- és adók összegét, az alábbi módon kívánom kiegyenlíteni"
Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest