Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
Skacok olyankor mi van, ha ugye rendeltem nemet amazonrol ugye hogy tutira idoben megkapjam kertem expressz szallitast, ups hozza elindult milanobol a cucc, most jott mail hogy nem csutortokon szallitjak ki hanem kesobb. Lehet ezt reklamalni? Ugyertem kifizet az ember majdnem 5000ftot expressz hazhozszallitasra es akkor itt szorakoznak?
Nem tudtak idoben felrakni a potkocsit... Milyen potkocsit bakker?😁 -
eisento
addikt
sziasztok. rendeltem egy ilyet [link] december 7.-en a penzt azota se vontak meg le, annyit ir a "csiknal" szallitas hamarosan varhato.
amikor rendeltem szallitasra azt irta december 16-19. megkapom en ezt addigra? karira lenne bratyo kisfianak, edigitalbol rendeltem egy masfajtat meg november kozepen azota beszerzes alatt all, azert rendeltem utana innen amazonrol.
kezdjek nezelodni egy harmadik oldalrol vagy ez akar meg is johet amikorra irtak?
csak furcsa hogy a penzt meg nem vontak le....
-
eisento
addikt
Sziasztok. Ma rendeltem amazon.de-rol egy tb recon60p headsetet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy magyarorszagra ki fogja kiszallitani? Dhl? Mpl? Remelem nem mpl mert igazi tetu lassuak es meg folytathatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem jo helyre ment max a szulok csuklanak 
mar le is vonta a zsetont, ha jol ertelmezem (lofaszt se tudok nemetul gugli forditot hasznalom