Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
Skacok olyankor mi van, ha ugye rendeltem nemet amazonrol ugye hogy tutira idoben megkapjam kertem expressz szallitast, ups hozza elindult milanobol a cucc, most jott mail hogy nem csutortokon szallitjak ki hanem kesobb. Lehet ezt reklamalni? Ugyertem kifizet az ember majdnem 5000ftot expressz hazhozszallitasra es akkor itt szorakoznak?
Nem tudtak idoben felrakni a potkocsit... Milyen potkocsit bakker?😁 -
eisento
addikt
sziasztok. rendeltem egy ilyet [link] december 7.-en a penzt azota se vontak meg le, annyit ir a "csiknal" szallitas hamarosan varhato.
amikor rendeltem szallitasra azt irta december 16-19. megkapom en ezt addigra? karira lenne bratyo kisfianak, edigitalbol rendeltem egy masfajtat meg november kozepen azota beszerzes alatt all, azert rendeltem utana innen amazonrol.
kezdjek nezelodni egy harmadik oldalrol vagy ez akar meg is johet amikorra irtak?
csak furcsa hogy a penzt meg nem vontak le....
-
eisento
addikt
Sziasztok. Ma rendeltem amazon.de-rol egy tb recon60p headsetet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy magyarorszagra ki fogja kiszallitani? Dhl? Mpl? Remelem nem mpl mert igazi tetu lassuak es meg folytathatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Akvarisztika
- Futás, futópályák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem jo helyre ment max a szulok csuklanak 
mar le is vonta a zsetont, ha jol ertelmezem (lofaszt se tudok nemetul gugli forditot hasznalom