Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Nekem ugyanez volt, bar az a .de-rol napra pontosan megjott. Viszont. Nincs TN, semmit se tudsz rola, es a postas kozolte, h ala se kell irni, ha a 30*40*30 centis dobozt be birta volna tuszkolni a postaladaba, akkor azt csinalja. Ergo siman lehet, h betette vhova es elloptak. Vagy csak siman ellopta. Vagy akarmi.
-
viharhozo
addikt
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
viharhozo
addikt
válasz
radi8tor #3092 üzenetére
Azert ennyire nem kerek a tortenet, nalam 6 napja "Not yet dispatched" a rendeles, ez nem a posta hibaja.
Kezdem azt hinni, h a gond ott van, h egyet rendeltem kozvetlen az Amazontol, egyet meg a Marketplace-rol. Lehet, h arra varok, h az utobbi bejojjon az Amazonhoz es egyben kuldjek?
Az Amazon is megbukna a Pisa-teszten. Ket csomagom van. Ha egyben kerem, azt mondja, dec 20-23. Ha kulon, az egyik dec. 14-16., a masik dec. 20.-jan. 3. Namosteztigyhogy?
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest