- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafanadal
csendes tag
Tegnap délben leadtam egy rendelést, amit töröltem pár órával később. Az összeg zárolásra került a számlámon. Kb. mikorra kerül feloldásra? A termék természetesen nem lett feladva. Ha mégis lerendelném még a mai nap folyamán, akkor ismét levonná a termék árát?
-
rafanadal
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy fizetés előtt összegzi az amazon a rendelt árú díját, és a szállítási költséget is. Valamint van egy olyan, hogy import fees, vagyis a magyar 27% áfa. Jól értelmezem, és fizetés után már nem fog a posta beszedni tőlem semmilyen összeget?

-
rafanadal
csendes tag
Hallom, hogy a britek ki akarnak lépni az unióból. Ez hatással lesz a brit amazonról való rendelésekre? Gondolok itt a vámra és áfára.
-
rafanadal
csendes tag
Na jött email az amazontól, hogy vissza lett küldve nekik az R2D2 figura amit rendeltem, és majd küldik vissza a pénzt...remek. Azért irtam, hogy inkább adjanak fel nekem egy másikat hátha.
-
rafanadal
csendes tag
válasz
rafanadal
üzenetére
Beszéltem velük, és az amazon múlt héten azt irta, hogy elvileg a tracking number-el van valami gebasz, azért nem tudom követni a csomagot, de ők feladták, és hogy ha a tervezett időpontig nem érkezik meg, ami ma lett volna, akkor irjak nekik megint. A kérdésem, hogy most azért elég lassú a magyar posta, hogy meddig érdemes várnom a csomagra? Mert azért akkor még nem irok nekik, hogy nem jött meg.
-
rafanadal
csendes tag
Sziasztok!
Már elég sokszor rendeltem a brit amazonról, de ilyen még nem volt, hogy elvileg úton van, és a dhl oldalán nemtudtam követni a csomagot.
Amazonon a zöld csík mindennap megy fel, most vagy a dhl-nél van a bibi, de mégis úton van vagy fogalmam sincs. -
rafanadal
csendes tag
Nekem eddig mindig a posta hozta ki.
-
rafanadal
csendes tag
Olvagattam a fórumot, és volt szó a prime előfizetésről. Vannak termékek amik prime-al 40-50%-al olcsóbbak, ha így rendelem meg őket akkor utána is lemondható költségmentesen? Valamint írták, hogy időszakonként automatikusan megújítják, ha lemondtad akkor is, de írják hogy kiállítható a profilomban, hogy automatikusan újítsa. Akkor így tényleg kikerülheti az ember az előfizetési díjat, és cserében csak 1x tud ilyen kedvezményekkel vásárolni, mert újra igénylésnél levennék az előfizetési díjat?
-
rafanadal
csendes tag
Sziasztok.
Ezt a terméket szeretném megrendelni amazon.co.uk-ról. a Kérdésem, hogy lesz még rá egyéb költség is? Fizetés előtt olyan 33 font (15ezer Ft)-ot írt ki. Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest