Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Amazon.de - ről rendelnék oneplus telefont, amazon lenne az eladó. Szükség esetén tudom Magyarországon érvényesíteni a garanciát vagy ki kellene postázom?
-
realist
őstag
amazon.de rendelnék, de mivel csak harmincon pár EUR környékén van ezért hozzádobnék pár apróságot, hogy meglegyen az ingyenes szállítás (39 EUR, ha jól emlékszem).
Kérdés, hogy dezodor jellegű cuccokat lehet e rendelni és postán hazaszállítani; vagy a postai forgalomban nem ok a hajtógázos töltet?
-
realist
őstag
Német amazon-ról szeretnék rendelni olyan terméket amit csak az amazon.de forgalmaznak máshol nem. Sajnos Magyarországra nem szállít az eladó.
Egy olyan alternatívát találtam ahol megadok egy német címet ahová postáz az amazon majd onnan küldik tovább hozzám. A csomag méretétől függően x összegért. Ebben elég zavartó, hogy előre nem tudom a csomag méretet ill. jó lenne valamivel összehasonlítani az árakat.
Konkrétan ez a cég az: www.shoppinginthe.eu
Tud valaki hasonló alternatívát ajánlani vagy van valakinek tapasztalata a fent említett kompániával?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest