Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendeltem már pár cuccot az Amazon.de -ről , most is pl 1 hete. Biztonsági kamerához rendeltem memómirakártyát, 2 db 128GB-s kamerába való kártyát. Azonban az egyik jó, a másik nem, mivel helyette egy sima 512 GB-s kártyát küldtek. Sandisk mindegyik. Viszont a 2 kártya közt van 25 euro különbség kb. Mi tévő legyek, hogyan tudom nekik jelezni? Megmondom az őszintét, saját költségre nem szívesen küldeném vissza, viszont így nekem ez felesleges, plussz nem is ezt rendeltem.. Hogy tudom jelezni nekik, mi a menete? Német Amazonról rendeltem, azonban az Olasz amazonról jött, olaszokon keresztül..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest