Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendeltem már pár cuccot az Amazon.de -ről , most is pl 1 hete. Biztonsági kamerához rendeltem memómirakártyát, 2 db 128GB-s kamerába való kártyát. Azonban az egyik jó, a másik nem, mivel helyette egy sima 512 GB-s kártyát küldtek. Sandisk mindegyik. Viszont a 2 kártya közt van 25 euro különbség kb. Mi tévő legyek, hogyan tudom nekik jelezni? Megmondom az őszintét, saját költségre nem szívesen küldeném vissza, viszont így nekem ez felesleges, plussz nem is ezt rendeltem.. Hogy tudom jelezni nekik, mi a menete? Német Amazonról rendeltem, azonban az Olasz amazonról jött, olaszokon keresztül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest