Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Elég érdekesen működik az Amazon problémamegoldása.
Rendeltem az Amazon.de-ről egy terméket, aminek várható kiszállítása a holnapi nap. (Dec.14) Erre tegnap látom, hogy a csomag adatoknál a várható érkezés 2024.dec.31.
Írtam chat-en a CS-nek, hogy nézzen már rá, mert nem stimmel a dátum. Erre visszaírt, hogy dehogynem, 2024. de. 31.
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.
Közben a termék ára is dupla lett, szóval semmiképp nem töröltetem a rendelést, hanem amennyiben nem ér ide, akkor újraküldést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Synology NAS
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- További aktív témák...
- SAMSUNG 125cm (50") SMART 4K HDR LED 2027.04 ig GARACIÁVAL HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.