Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri
üzenetére
A honlapon lévő fals adattól függetlenül, az eredeti dátum szerint megérkezett a csomagom.
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.
Eddig kb. 20 alkalommal vásároltam az Amazonról (kizárólag a cégtől magától, a partnerektől soha) és azt figyeltem meg, hogy hamarabb soha nem hozzák ki a csomagot, mint amit előre jeleztek a megrendeléskor. Ha korábban ér ide, akkor várakoztatják a depóban a kiszállítást az eredeti érkezési napig.Gondolom nem akarnak a gyorsított kiszállításnak konkurenciát csinálni, mert akkor senki nem fizetne pluszban, ha ugyanannyi nap alatt ér ide a "sima" szállítással, mint az "elsőbbségivel".
-
qqzs
őstag
Erdekes , megneztem es tenyleg...nekem a robotfunyiro onnan jott es most is johetne. Ez a huba szallitas eleg hektikus van hogy ket szinte teljesen azonos cuccbol az egyiket nem szallitjak ugyhogy amazon az elado. Es mikor kerdeztem azt mondjak nem rajtuk mulik hanem a logisztikai rendszeren, ket gardena ontozofejbol az egyik lehet spanyol raktarba van a masik meg ausztriaba pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.