Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri
üzenetére
A honlapon lévő fals adattól függetlenül, az eredeti dátum szerint megérkezett a csomagom.
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.
Eddig kb. 20 alkalommal vásároltam az Amazonról (kizárólag a cégtől magától, a partnerektől soha) és azt figyeltem meg, hogy hamarabb soha nem hozzák ki a csomagot, mint amit előre jeleztek a megrendeléskor. Ha korábban ér ide, akkor várakoztatják a depóban a kiszállítást az eredeti érkezési napig.Gondolom nem akarnak a gyorsított kiszállításnak konkurenciát csinálni, mert akkor senki nem fizetne pluszban, ha ugyanannyi nap alatt ér ide a "sima" szállítással, mint az "elsőbbségivel".
-
kirkri
addikt
Elég érdekesen működik az Amazon problémamegoldása.
Rendeltem az Amazon.de-ről egy terméket, aminek várható kiszállítása a holnapi nap. (Dec.14) Erre tegnap látom, hogy a csomag adatoknál a várható érkezés 2024.dec.31.
Írtam chat-en a CS-nek, hogy nézzen már rá, mert nem stimmel a dátum. Erre visszaírt, hogy dehogynem, 2024. de. 31.
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.
Közben a termék ára is dupla lett, szóval semmiképp nem töröltetem a rendelést, hanem amennyiben nem ér ide, akkor újraküldést kérek. -
kirkri
addikt
Sajnos ez van.
De még így is gondolkodom rajta, mert 150 fontért is megérheti.
Közben rákérdeztem a Boschnál, a garanciát itthon is lehet érvényesíteni, sőt, most regisztrációt követően 2 helyett 3 évet adnak a fűnyíróra.Mondjuk kell is hozzá, mert a netes vélemények alapján hajlamos gyorsan tönkremenni.
-
kirkri
addikt
Akinek van Prime tagsága, megnézné nekem, hogy mennyibe kerülne postával együtt ez a fűnyíró Magyarországra? Sajnos, mivel nincs Prime-om, így nem tudom végigvinni, csak ezért pedig nem aktiválnám a 30 napos próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.