Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Rendeltem 2 cuccot ugyan abból az Amazon shop-ból. Először az volt a terv, hogy így olcsóbb a szállítás. Aztán rájöttem, hogy az egyik mégsem kell, mert nem jó ötlet együtt használni őket. Törölni akartam a rendelést, és így sikerült törölni azt, ami kell, de bent maradt az, ami nem (most már tudom, kár volt mindkettőre rányomni a "cancel"-t, de nem szoktam használni az Amazon-t...).
Tudok még kezdeni ezzel bármit? Legalább "törölni a törlést", hogy ha már mindenképp megkapom a cuccot, ami nem kell, akkor legalább ne fizessek extra szállítási díjat arra a cuccra, ami kell, ha most szimplán külön újrarendelem magában?
Nem találok semmi "customer support" opciót, hogy beszéljek valakivel...Vagy egyáltalán számít ez bármit? Az eredeti rendelés leadásakor nem tudtam választani, hogy egyben vagy külön köldjék ki, és véglegesítés után láttam, hogy az a preferenci lett beállítva, hogy minél hamarabb küldjenek ki mindent külön-külön. Lehet, hogy egyébként is azt a szállítási árat számlázták volna ki végül, ami most lesz, ha külön rendelésként jön a kettő?
[két kütyü eredeti rendelése]
[kettő együtt megrendelve rendelve]
[jelenlegi állás újrarendelve ami azt, ami kell, ott ragadva az is, ami nem]
Új hozzászólás Aktív témák
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7750 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- FC26 Nintendo Switch játék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest