Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Az Indesignt nem érdemes a Corelhez hasonlítani, mert nem arra való. Az Indesign egy kiadványszerkesztő program vektorgrafikus funkciókkal, Corelke viszont egy vektorgrafikus program kiadványszerkesztő funkciókkal.
Olyan, mintha a biciklit akarnád összehasonlítani a gáztűzhellyel... mondjuk. Az, hogy melyik a jó, attól függ, hogy mit akarsz csinálni.
Illustrator vs. Corel: amit illuban nem tudsz megcsinálni, azt nem az illu. nem tudja, hanem Te nem tudod, hogy illu-ban hogy kell. Ebbe én is beleszaladok sokszor. Corelen „nőttem fel”, az 1.2-essel kezdtem, és sokszor bosszankodtam, hogy az illustrator miért nem tudja ezt vagy azt... aztán rájöttem, hogy némileg másképp működik és tudja.
Nyomdai előkészítésnél meg sokba tud kerülni, ha egy program képtelen pontosan bontani egy színt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest