Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
én még külön drivert sem szoktam telepíteni, az indesign defaultot használva sem volt még problémám egyik nyomdában sem, ahová adtam anyagot le. így meg beállítom printernek a postscriptet, ppd-nek meg adobe pdf-et a device independent helyett, a többi meg attól függ... de az így írt postscripből distillerrel pdf-et készítve nem hiszem, hogy lehet probléma. (legalábbis én még nem ütköztem bele kopp-kopp)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest