- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló mindenki!
Van egy Acer Aspire E5-511-P5FJ típusú notebook-om, a problémám illetve a kérdésem az lenne, hogy gyárilag egy 500-as Sata 3-as WD vinyó van benne, ezt én kicseréltem egy ADATA Premier Pro 900-as 256G-s SSDre. Új Win 8.1 került fel rá az új driverek együtt. Az SSD meghajtó maximális írási-olvasási sebessége 500mega/s felett van, de a gépbe kb a felét tudja csak. Honnan tudnám kideríteni, hogy az alaplap egyáltalán tudja-e sata 3-at vagy csak a sata 2-t? Diagnosztikai programok szerint az SSD sata 3-as de gépben csak 2-es ként működik.
Köszönöm!
Válaszotokat várom!
-
eastone1
senior tag
Írtam nekik, hogy nálunk nem volt ilyen zöld színű pixelhalmaz. Ez nem a mi notinknak a kijelzője.
Csak az a szivola, ha nem fogadjuk el akkor beleteszik ezt a lefotózott szart mert különben lebuknának és elküldik nekünk ők meg örülnek, hogy van egy zsír új paneljük. No meg fizethetek 7ezer forintot a szállításért és lesz egy mégszarabb notink. Attól hogy megreped a monitor panel még nem lesz csupa fehér a képernyő. Szerintem ez tuti inverter. -
eastone1
senior tag
Ráadásul itthon nem is volt olyan zöld elszíneződés a repedés körül. mint amit a képek mutatnak.
Kurva életbe pedig a lányom is egy acert kapott. Ha tudom hogy így szívatnak eszembe se jut. -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Megjött a csehektől a válasz képek kíséretében.
Mechanikailag repedt az lcd kijelző és ezért a fehér háttér ill fekete csíkozódás. Mi semmilyen repedést nem vettünk itthon észre. Gyerkőcök azt mondják nem ejtették le.
Anno asus f5sl notimnak invertert cseréltem mikor hasonló problémája volt.
Létezik hogy besz@pattak a csehek?
Mert ha nem fogadjuk el csak azért is már a repedt kijelzővel küldik vissza. + 7000ft a szállítás. Bukjuk a + 1 év garit. és kicserélem én a panelt. Lehet hogy csak az inverter volt hibás? Lefotóztak egy ilyen panelt aztán bezsákolják a 37000 ezret. Kicserélik az invertert és visszaküldik.Egyébként 37000ft.
-
shteer
titán
válasz
szabolcs77 #29221 üzenetére
windows update nem hoz ra semmit?
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E5-721 laptop. Drivereket feltettem mindent amit találtam (win8.1 x64), ahol van egy
Egyéb eszköz: PCI titkosítási/visszafejtési vezérlő
Ez micsoda? Honnan tudok drivert találni hozzá, hogy ne sárga felkiáltójeles legyen?Köszönöm előre is!
-
RumiTT
tag
Acer E5 571 TouchPad
1 hete vettem, Win8.1 ment rá és rossz volt a TouchPad. Azóta 2 nagy frissítése volt a winnek és működik a dupla klikk is szerencsére.
Driver beállításai még mindig nincsenek, viszont megy minden nélküle, illetve a görgetésnél "késik" a görgetés sajnos. -
eliana88
csendes tag
Sziasztok.a laptop problémámra keresek megoldást.Filmnézés közben leállt ( kölcsönadtam)majd nem volt bekapcsolva. a lényeg h bekapcsolom a laptopot (acer emachines E725) majd betölti az E betűt (márkajelzést) és fennt a bal felső sarokban villog a - jel majd leáll és ujraindul és folyamatosan ezt csinálja mindaddíg míg a főgombbal ki nem nyomom.viszont van amikor leállítás előtt egy zöld háttér villan be.mi lehet a hibája? a ventillátort néztem azzal nincs baj működik.ötlet?
-
Sziasztok!
Acer 5740G-nél valami gond lehet ha 94-95 fok a gpu terhelve, úgy, hogy Arctic NC megy alatta maxon? (HD 5650M , i5 430M) Idle 53-54 fok.
-
RumiTT
tag
Honnan tudom meg, hogy a gépemben 2x2GB v 1x4GB RAM van?
Illetve bővítésnél a gyári garancia ugrik?Szeretnék 2GB venni majd bele a közeljövőben, neten úgy írták, hogy 2 db hely van .
-
2ozz
tag
válasz
Santi22 #29211 üzenetére
Köszi a gyors választ, igazából az upgrade a túl melegedés miatt aktuális, meg azért mert kevés a tárhely rajta, no meg szeretne egy újat...
A kérdés arra irányult h az i3- 380M jelű proci valós órajele 2,53GHz hozzávetőleg, amíg a 3217U jelűé 1800 körül mozog, tehát adott idő alatt kevesebb művelet végzés. Használat közben lennék kíváncsi a difire a két proci között, miben nyújt többet, avagy kevesebbet az újabb procival? -
licsibad
újonc
Sziasztok! Nemrég vettem egy Acer espire E5-571G-670C-t, felraktam rá az oprendszert, minden működik ahogyan annak kell, viszont nem tudom hol találom a Turbo Boost paneljét, ahol állítólag be tudom állítani mi menjen turboval vagy sem.. Tudna ebben valaki segíteni nekem? Előre is nagyon köszönöm!
-
Santi22
aktív tag
1. Ha csak ilyen játékokkal játszik, akkor minek az upgrade? Nekem 5742ZG (5 éves laptop, P6100 proci, ATI HD5470 kártya, 3 GB RAM) laptopon is simán ment bármelyik age of.
2. Laptophűtő vásárlása javasolt (de normális, nem a 900 forintos vacak). Nyáron nekem is lelőtte a gépet 90°-os felmelegedésnél, aztán egy jó laptophűtő megoldotta a gondot.
3. Szerintem tegyél fel egy HD Sentinelt és figyeltesd a winyot. Észre fogod venni, ha elkezd esni a teljesítmény vagy kondíció %-a.
-
2ozz
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek három kérdésben:
1. Jelenleg a baránőm egy Aspire 5742G-t használ i3-380M, 4GB DDR3, GT540M 1GB videokari, 500-as vinyó.
Érdemes e erre cserélni: http://laptop.hu/termek/acer-e1-570g-33214g1tmnkk-blk-lx-2y-8gb ez egy Acer AS E1-570G-33214G1TMnkk Blk LX 2Y 8GB típusú notebook.
Memória több, vinyó több, videokártya jobb, de a procinál az a valós 1800-as órajel egy kissé aggaszt...
Filmet néz rajta, netezik, néha játszik régebbi játékokkal, Age of Empires és társai, szal ez nem gond.
2. Nos ez összefügg a az első kérdésemmel, ugyanis néha ( főleg nyáron ) minden előjel nélkül lelövi magát, eléggé forró ilyenkor...gondolom a BIOS hővédelme kirúgja önmaga alól a tápot...
A következőkön túl vagyunk: szétszedés és kipucolás, plusz hűtő alárakása folyamatosan, de a jelenség megmaradt. Valami ötlet?
3. Nem rég volt egy ilyen gép a kezemben és a vinyója nem volt hajlandó 10kb/s-nél gyorsabban írni, sem olvasni. A HDD cseréje megoldotta a gondot, de van ennek vmi előjele?Ez gyakori ezeknél az 500as vinyóknál? -
Santi22
aktív tag
Triplaposzt, de nemtudok mit tenni, újabb kérdésem van, szerkeszteni meg nemlehet. :/
Ez a Launch Manager ez csak win7-re jó? Régebben használtam az FN gombok és a CapsLock, NumLock állapotának kijelzéséért, amikor lenyomom.
Win8.1-re viszont hiába raktam fel nem jó, nem jelzi ki ezeket az állapotokat. FN gombok mennek, de azok előtte is mentek már. -
Santi22
aktív tag
Már tárgytalan az előző hsz, kaptam rá választ a másik topicban, törölhetitek (ezt is).
-
Santi22
aktív tag
Üdv!
Új laptopot vásároltam (Acer Aspire E5-571G-31J4) és a driverekkel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem, mert némelyik nemtudom mire való és ebből kifolyólag azt sem, hogy azt nekem fel kell-e tenni vagy sem. Eddig még csak a chipset drivert mertem feltenni, a többit megkérdezném inkább.1. Intel VGA UMA illesztőprogram
Na már most ebben a gépben van dedikált VGA, ebben az esetben ezt fel kell-e tenni vagy elég a dedikáltnak felrakni az NVIDIA drivert? Mert hallottam olyanról is, hogy amikor nem játszik az ember, akkor a prociét használná a gép és ezzel spórol áramot/akksiidőt, játéknál meg átvált dedikáltra. Szóval most nemtudom, hogy ez kell-e.2. Intel TurboBoost_Manageability Engine Code
Na ez meg mi ez és kell-e ez nekem?3. Intel I/O Driver I2C
A kérdés ugyanaz, ezt sem tudom micsoda és hogy fel kell-e tenni.A többi dolgot betudtam azonosítani, mint LAN, Card Reader, Touchpad, Audio, WiFi driverek, csak ezt a hármat nem vágom. Köszönöm előre is a segítséget.
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok. Egy acer notira hogyan lehet visszavarázsolni az eredetileg hozzá kapot win7 home premium rendszert? Recovery particio és média nincs hozzá.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
tothferenc #29198 üzenetére
Rendben, köszönöm mindenkinek a tippeket.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
RumiTT #29202 üzenetére
Szia, bocsi, csak most értem haza a vizsgámról. Igen, a billentyűzet is újra elkezd működni, amiatt ne izgulj, ami fontos, hogy uefi-ben legyen a telepítés és ha felraktad először az intel drivert, utána az O/I drivert, akkor tedd fel az acer oldalán lévő tapipadosat, majd a többit ami még kell. Több tapipadosat ne tegyél fel, mert egyre rosszabb lesz a helyzet
aztán win 8.1nél engedélyezd a frissítést és elvileg jó is lesz, de lehet nem azonnal, nem emlékszem már, hogy mikor lett jó, mert több mindent is felfrissített magának.
-
RumiTT
tag
válasz
Vermilion69 #29201 üzenetére
Win újra rakás közben jó lett a billentyűzet? Elmerjem kezdeni?
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
RumiTT #29200 üzenetére
Egyszer nekem is elszállt a billentyűzetem.. Utána újra win telepítés.. Én legalább négyszer raktam újra mire minden jó lett.. Viszont ha sok drivert raktal fel hozzá az is szetcseszheti.. Ja tényleg a szervizesek azt mondtak h fontos milyen sorrendben rakod fel a drivereket. Először intel chipset, aztán az O/I és utána mehet a tapipade.
én ahhoz a honlapon levot raktam fel meg találtam mégegyet neten hosszas keresgeles után, aztán win frissites és utána lett jó.
megvettem és 2 hétig ezzel a szarral szorakoztam közben jöttek a hibák is.. A zsír új gépem 3 hibaval megy szervizbe plusz megkérem őket h tegyék már rendesen helyére a monitor illeszteseket mert hezagos.. -
RumiTT
tag
Nagyon jó, rányomtam a windows frissítésekre, de amíg telepítette mennem kellett dolgozni és kikapcsoltam. Munkahelyemen már minden hibát kiírt, sokat töltött és most ott áll, hogy a billentyűzet nem reagál semmire...
A vezérlőpultban azt írja hiányos az illesztőprogi.
Azóta befeejzte a frissítést de semmi. Az összes drivert újra raktam de semmi.Valakinek ötlet hozzá?
Így még szerintem a Wint se tudom újrarakni.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
DrojDtroll #29192 üzenetére
nagyobb eséllyel, mintha nem lenne...
-
flector
újonc
Sziasztok!!
Nem nagyon vagyok otthon a laptopok terén ezért lenne egy kérdésem remélem tud valaki segíteni.
Van egy acer aspire E1-571G laptopomcore i3 3110M 2.4 3MB l3
nvidia 710M 1GB
DDR3 4 GBNos a kérdésem az lenne hogy ki lehet e benne cserélni a procit egy i5,vagy i7-esre,mert jön ki pár játék ami megköveteli ezeket a procikat.A többi cucc elég lenne benne és ezért nem szeretném lecserélni az egész gépet.Meg hogy van e értelme ennek vagy csak marhaság amit kitaláltam.....
-
RumiTT
tag
válasz
Vermilion69 #29194 üzenetére
Mennyi idő múlva lett jó?
Azon gondolkozom, hogy Win 7-et rakok fel, azon elvileg jó minden, viszont nekem a Win 8.1 jobban tetszik, ezért nem válnék tőle, ha megoldódik a gond. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
RumiTT #29193 üzenetére
Ugyanez volt a gondom. Acer v3-371, én beszéltem a szervizzel is, azért nincs ott az egér menünél a driver beállításai, mert nincs hozzá normális driver... csak ez van jelenleg win 8.1-re, amin nem tudsz semmit beállítani.. nekem se volt egy ideig dupla koppra kijelölés, aztán bekapcsoltam, hogy automatikusan frissítsen a win meg pakolja fel a cuccokat és utána jó lett, azóta nincs vele gond.
-
RumiTT
tag
Van egy új Acer E5 571-es laptopom. UEFI Win8.1. A TouchPaddal lenne gondom, működik a görgetése, működik a két újjal megérintem akkor jobb klikket adja be, viszont az nem működik, hogy ha kétszer érintem meg akkor kijelöl pl egy szöveget vagy húz egy fájlt.
Feltettem az összes drivert touchoz, sőt már 20x több különbözőt. Sikeresnek írja, de vezérlőpultban az egérnél nem jelenik meg a driver beállítása.
Synaptics oldaláról letöltve viszont nem akarja telepíteni.Valakinek volt hasonló gondja?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
tothferenc #29191 üzenetére
szoval ha van videofelvetelem, akkor tudom bizonyitani hohy volt vele gond, es nem szamlazhatnak?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
DrojDtroll #29190 üzenetére
azt, hogy a hiba akkor is fennállt, amikor leadtad javítani a készüléket! Nem tudják úgy visszaküldeni, hogy nem is volt semmi baja, ezáltal kiszámlázzák neked a futár díját...
-
shteer
titán
válasz
DrojDtroll #29188 üzenetére
Vigyek egyet?
-
shteer
titán
válasz
DrojDtroll #29186 üzenetére
Vedd fel videora ahogy nem mukodik.
-
DrojDtroll
veterán
Acershop Ügyfélszolgálat írta:
BRNO-ba ha kiküldi akkor 1-2 hét mire visszakapja, de ha nincs baja a keszüléknek akkor kiszámlázzák a futárdíjat
Ezt nem szeretném
-
Sanya
nagyúr
válasz
DrojDtroll #29184 üzenetére
Igen. Elküldöd szervízbe.
-
DrojDtroll
veterán
Aspire E1-532-n az Enter rosszalkodik, nem mindig érzékel. Van amikor első leütésre működik, van amikor csak az ötödikre. Meg lehet valahogy csinálni garanciavesztés nélkül?
-
gege547
tag
Helo.
Problémám van az Acer Aspire 5750G (i5, 4gb ram, GT54M) laptopommal. A gond úgy kezdődött hogy futás közben egyszer csak levágta magát (katt és sötét) és nem kapcsolt be csak felvillantotta a ledeket és kész egy idő után már azt sem. Ezzel el is küldtem szerelőhöz azt modnta hogy megsült a tápáramkör csere 27 ezres. Kicserélte visszaküldte megint előjött. Ezt kb 5 ször lezongoráztuk. Már ott járnak hogy én vagyok a hülye mert náluk a több napos tesztelés alatt sem jött ki a hiba én meg 2 perc alatt kihoztam. A dolgok viszont bonyolódtak. Ugyanis még régebben a dvd írót kicseréltem egy másik vinyóra és azt monták amiatt van. Mondom oké kiszedtem most azt csinálja hogy futás közben egyszer csak elkezd villogni a kikapocsoló gomb, a power led és az aksi led. Amikor ezt csinálja áramot nem vesz föl de az aksi merül és a laptop fut. Egyszer már levágta így a laptopot villogás és paff. Bekapcsolás után csipogott kettőt de elindult. A táp áramtalanítása és visszadugása megoldott a problémát legalábbis az előbb (kb 5 perce). Eleinte a GT 540 es kártyát gyanúsítottam mert akkor jöttek alő a fenti hibák (összes) ha játék futott vagy 3d mark. Le is tiltottam a GT kártyát de most úgy jött elő hogy csak neteztem és semmi más nem fut. Mi okozhatja bajt?
-
randras
veterán
Sziasztok,
mivel egy másik topikban is kérdeztem, de nem kaptam választ, itt is megpróbálom. Mennyi a normális hőfok egy notebook GPU-nak terhelés alatt?
Csak azért kérdezem, mert adott egy Acer Aspire 5755G (3 éves, i5, 8 giga RAM, GT540M) laptop, ami volt már újrapasztázva, kitisztítva, venticserélve, de játék alatt kb. fél óra után, terhelésre kikapcsol. A takarítás előtt és után is fenn áll a gond.
Kicsit kifejtve: a GPU viszonylag hamar eléri a terheltségi hőfokot, ami nem ugrik gyakorlatilag egyáltalán a kikapcsolás előtt (logoltam MSI Afterburnerrel), és pl. AIDA Stress Test alatt nem is vezet kikapcsoláshoz, azonos hőfokokat elérve. Viszont az tény, hogy a terhelésnek nem kell komolynak lennie, kapcsolt már ki a Steam teljes képernyős nézetében csak lépkedve (gondolom annál már váltott az APU-ról GPU-ra), Speedrunnerz alatt, ami azért nem egy komoly cucc, tegnap pedig fél óra után egy 6 éves játékkal. 100 fok körül vannak a CPU/GPU magok.
Mindez laptophűtő használatával történik, az folyamatosan hűti alulról.
-
-
Bushman12
újonc
válasz
szabonagyur #29173 üzenetére
Nem, stabilan ott marad és egyszer csak eltűnik.
-
Bushman12
újonc
Sziasztok!
A következő típusú gépem van:
Acer Aspire v3-572g
Processzor típusa:Intel® CoreTM i5
Processzor model:4210U
Kialakítás:Haswell
Processzor frekvencia:1700 MHz Turbo Boost akár:2700 MHz Cache:3072 kB
Beépitett grafikus processzor:Intel HD Graphics 4400Processzor
Memória kapacitás:4 GB
Videó memória kapacitás:2048 MB
Memória Típusa: DDR3
Videó Chipset gyártó: NVIDIA
Széria:GeForceModell:840M
Ha csak netezésre filmezésre használom a gépet semmi baja, de amint elindítom a wot-ot a képernyő bal oldalán egy függőleges csík jelenik meg, ami idővel eltűnik. Garanciás még a gép (pár hetes) és járt is már szervízben, de mivel eltűnt a hiba azt írták nem hibás (gondolom csak a kijelzőt nézték). Mit tehetek? Ismert-e számotokra hasonló hiba?Előre is köszi a segítséget!
-
Bilham
újonc
válasz
szabonagyur #29170 üzenetére
Dehogy esik rosszul! Komolyan. Felraktam a Win8-at, beállítottam hogy az asztalra boot-oljon, stb. Olyan, mintha Win7 lenne. Minden pöpec, úgy használom, mint a Win7-et. Köszi a választ egyébként.
Hali.
Ps. -- Ja és (l)user aki mondja. :-)
-
Bilham
újonc
válasz
szabonagyur #29121 üzenetére
Hello Szabonagyur!
"csak és kizárólag win8.1 támogatás van hozzá, kész így jár az a ki nem nézi meg előre mit vesz."
Eriggymármagadnak!
-
czentye_b
csendes tag
V1.14
CPU0 = AMD Athlon(tm) II Neo K125 ProcessorEzután egy error message, majd System battery is dead. Ez pontosan mit jelent? Lemerült az elem?
-
Sanya
nagyúr
válasz
kiralytigris #29162 üzenetére
a laptopban 2db videókártya van:
Intel processzorban lévő integrált, mely lassú, de energiahatékony.
Egy Nvidia 840m, mely zabálja az áramot az Intelhez képest (de így is max 30W), de cserébe sokkal gyorsabb.
Megoldás:Az intel weboldalról szedd le a legfrisebb intel drivert, vagy legalább a http://downloadmirror.intel.com/24345/a08/Intel%20Driver%20Update%20Utility%20Installer.exe intel driver update utility-t.
keress drivereket, majd rakd fel.majd szedd le a legfrisebb geforce drivert
ha ez is feltelepült, akkor menj be az nvidia vezérlőpultba.
3d beállítások kezelése alatt állítsd be, hogy az említett játékok kizárólag az nvidia kártyán fussanak. -
gyleves
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 3690 gépem van, és két kérdést szeretnék feltenni.1:Ha veszek bele a jelenleginél nagyobb (60gb) IDE csatlakozóval ellátott merevlemezt, akkor menni fog e vele a gép?
2:Megéri e venni bele?
Ezt két okból kérdezem, az egyik az hogy a HDsentinel már 3-4 éve 2 napot jósol a merevlemeznek 2%-os kondíció mellett (azóta se változtak ezek az értékek), és hogy bár az adatok ilyen körülmények mellett ha jól emlékszem egyszer törlődtek maguktól de biztonságosabb lenne egy új helyen tárolni. A másik meg hogy azt remélném hátha kapok egy kis sebességet. -
kiralytigris
csendes tag
Sziasztok. Acer Aspire E5-571G-31E6 gépem van. A gondom az, hogy tegnap újraraktam az oprendszert (win 8.1 64bit)próbáltam mindenből a lehető legfrissebbet feltelepíteni. A gondom a következő. A játékok bitang lassúak. a diablo 3 eddig stabilan futott most meg leesik az fps 10-15-re is. A fallout 3 meg bármely beállításon folyamatos 10-15 fps-es teljesítményt produkál. A dio 3-at teszteltem reinstall előtt is ott jól futott 30 fps alatt nem volt. fallout 3 az új szerzemény, de gondolom ennek a gépnek illene elvinnie mediumon 30-40 fps-el.
Mi lehet a gond?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
norbika12345 #29160 üzenetére
Pedig támogatja a win7et is.
-
norbika12345
csendes tag
válasz
norbika12345 #29159 üzenetére
de a win 8 az az azonnal indul !
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
norbika12345 #29157 üzenetére
Drivert honnan telepítetted? Lemezéről vagy leszedtél valamit? Ha utóbbi akkor a megfelelő 32/64bit-es változatot? Csökkentett módban se indul?
-
norbika12345
csendes tag
Sziasztok! abban kérnék sgítséget hogy vettem egy aspire E5--571g-t !
Felraktam rá a win 7-et minden ugy ment ahogy mennie kell de mikor befejezte a telepítést és ujraindul nem bootol be hanem a bal felső sarokba egy kis vízszintes vonal ugrál! Mi lehet az oka hogy nem indul el előre is köszönöm -
F_Zolee
nagyúr
Ha beteszed a win7 telepítőt akkor arról kell bootoljon és annak telepítése közben az előbb linkelt képemen tudod törölni azokat a partíciókat is. Szerintem nagyon elbeszélünk egymás mellett. Meg ha már kivetted a winyót akkor is tudtad volna törölni az összeset win alól. De te csak formáztál ami kb semmit se ér ebben az esetben.
Tehát rossz lehet akkor a boot lemez vagy pendrive amiről telepítesz vagy nincs beállítva a boot prioritás biosba ha nem indul a win7 telepítője el...
-
deere
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest