- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
eastone1 #27145 üzenetére
Az Nvidia szoftjában én nem találtam kalibrálási lehetőséget anno viszont az Intelében tuti, hogy van.
Az is lehet, hogy csak a gyártó bizonyos szériáinál látszik jobban a háló. Nekem eddig emlékeim szerint LG-Philips display volt a Toshibáimban és azokon sem tűnt fel soha, viszont havernak egy Lenovo-ja van szintén Optronics panellal és azon is jobban látszik közelebbről nézve, mint az enyémnél. Ezért általánosítottam az összes ilyen kijelzőre. Mindenesetre megszokható és egyáltalán nem zavaró szerintem.
Egy idő után már neked sem fog feltűnni, meglátod. -
Müszi
senior tag
válasz
eastone1 #27141 üzenetére
Mondjuk egy Aidával meglesve mit ír a "megjelenítés-képernyő neve" sorhoz? Ha AU Optronics, akkor ne csodálkozz. Nekem is fura volt eleinte, hogy világos háttérnél ennyire látszik a pixelháló és ez a lapos majd 200k-ba került, de picit is távolabbról nézve (min 60cm) már egyáltalán nem feltünő, vagy csak megszoktam.
Ez a gyártó egyszerűen ilyeneket gyárt és ezzel van teleszórva az alsó és középkat. nagy része.
Mondjuk nálam a színek jók és fényerő is van bőven. Cserébe kicsi a panel fogyasztása. Érdemes megpróbálkozni a kalibrálással az Intel HD graf. vezérlőpultjában. Sajnos az Nvidia kártya is annak a vezérlőjével tolja rá a jelet, igy valszeg az is ludas és nem lehet kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Hp Probook i5-ös laptopom szép, újszerű állapotban eladó
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU laptop eladó
- Eladó Dell 15 colos laptop, teljesen hangtalan mert ssd van benne és halk a hűtése. Királykék színű
- Lenovo Legion Slim 5 16APH8 ( 82Y900BVHV ) - bontatlan
- ASUS Zenbook UX390U (segítség kérés javításhoz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest