Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mozesgy

tag

válasz MEKK #15856 üzenetére

Szia.

Nekem is 4400-as az akkum (TM7730G 844G50) és az 6 cellásnak van írva, ezért dondolom a 8 cellás az néhány 10 percel többet bír ki, mert ez nekem 2 óra körül megy 1 évesen, és EVEREST szerint 1% az elhasználódása.
    Után gyártott akkut én a videó kamerámhoz használok pár hónapja, és nagyon elégedett vagyok vele, igaz a notebook az más kategória valószinűleg.

Itt vettem az akkut a kamerához, és itt rengeteg notebook akku is található, és már én is filóztam a gondolattal, hogy veszek a géphez is egy akkut, mert ha olyan helyen vagyok sokáig, ahol nincsen lehetőség tölteni, akkor nagyon jó szolgálatot tehetne. ezen az oldalon az én esetemben 25600Ft a gyári 4800-as akku, és Itt 2500Ft-al olcsóbb az utángyártott 4400-as akku.
    Ha jól néztem a géped típusa lapján, dettó olyan akku kell a gépedbe, mint nekem.

A döntés a tiéd, és egyes tipusoknál az árkülönbség is elenyészőnek mondható.

Új hozzászólás Aktív témák