Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
Help! Acer Travel mate-en miért van az hogy usb-nek látja a saját dvd meghajtóját! Kiteszi a tálcára! Van erre valami megoldás!
-
aakosch
tag
Üdv!
C formázással telepítettem XP-t a gépre, de ezután a recovery nem ment Vistára. Postnál ha nyomkodom a ctrl alt f8 f10-et (nem tudom mire kéne neki reagálni ;D), akkor nem történik semmi, ha DVD-ről akkor leformázza a c-t, de mikor reset után kezdené telepíteni a vistat, valami particios hibaüzenetet ír ki... Bocs a szövegére nem emlékszem. Erre van valami megoldás?
Acer Aspire 6930ZG
-
plaszy
őstag
válasz
Speedlight #15195 üzenetére
Egyébként mi a baja a gépednek? Mert van itt egy kolléga, aki lehet, hogy tud neked segíteni. jbush lenne az.
-
Speedlight
csendes tag
válasz
Csabee. #15153 üzenetére
Nem garis a gépem. Tehát elvileg mindegy, hogy milyen szervízbe viszem.
Csak csodálkoztam, hogy nem az acer saját szervíze jutott először eszetekbe, és gondoltam rákérdezek, miért. De ha nektek sincs sok tapasztalatotok a szervízekkel, meg nekem se, akkor nem nagyon van miről beszélni...
-
sylke5
csendes tag
acer e510 hez hol van usb fix driver???? idegesitő ez a buborék ezzel az állandó hibával
köszii
fontos -
realpopek
tag
Sziasztok.
Win7 ügyben érdeklődnék.Mennyire ajánlott lecserélni az xp-t?Sokkal másabb?
Magyar verzió van már,és honnét tudnám letölteni?
Hogy kell telepíteni?
Bocs a sok kérdésért. -
mykos
aktív tag
válasz
fatianegra #15167 üzenetére
A probléma ott lehet, hogy nem e-poweres a 8935g hanem PowerSmart manageres, ami majdnem ugyan az de az integrált váltás miatt mégis gépspecifikus. Powersmartból pedig június óta egy darab frissítés se jelent meg.
1. lehetőség: ha úgy indítod a gépet ahogy korábban leírtam, akkor indulásnál te döntöd el melyik vezérlő legyen fixen az aktív.
2. Külső kijelzőre van állva bootolásnál, valamiért így maradt, fn f5 nyomkodása?
3. BIOS update, abból van július.2-i
Ha bootolásnál nincs kép, az tuti nem oprendszer hiba, így nem kell újrahúzni. -
Zoles
csendes tag
-
Zoles
csendes tag
Üdv nektek!
Vasárnap vásároltam egy e machines e725 notit és 1 nap kínlódás után sem tudtam életerkelteni a wlan-ját. Próbálkoztam már az össz driverrel ami a cd-n van illetve letöltöttem egyet az intel holnapjáról illeteve az Atheros honlapjáról is de semmi,kérlek titeket ha tud valaki segítsen.JA A LÉNYEG én xp-t tennék rá de ahol vettem
edigital) az mondták (utólag) hogy ez már csak win7 vagy vista!
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
fatianegra #15167 üzenetére
Szia!
Ha újraindítás közben váltasz a kártyák közt gyorsgombbal, akkor sem ad képet?
Ha más nincs, köss a VGA kimenetre egy külső monitort, hátha...ChrYsler
-
fatianegra
csendes tag
hello!
gondom akadt a aspire 8935g notimmal: két videovezérlő van benne, egy alaplapi intel és egy ati 4670-es. Egy gombbal lehetett váltani e kettő közül melyik működjön. Egy ideje nem működik ez a gomb, gondoltam hát hogy frissítem az ePower Management progit (ez kezeli a váltást a két kari között), úgyis megjelent belőle egy újabb verzió. Sajna a telepítés nem sikerült, hibával elszáll a telepítő. Gondoltam újrahúzom a gépet de a bootolás közben nem működik a monitor, csak az asztal megjelenésekor jelenik meg kép a monitoron. tehát nem tudok boot sorrendet állítani sem.
Van valamelyikőtöknek hasonló tapasztalata, esetleg ötlete hogy miképpen lehetne újrahúzni a gépet?
-
sylke5
csendes tag
válasz
Csabee. #15163 üzenetére
nem teljes az ereje, de passz milyen win van fenn, mert ez sima xp szerintem, tesóm azt mondta a win7hez 2 giga memo kell nekem 1 van, de lehet tévedek. majd akarok másik wint ez a régi amit az eladó használt!!
egy usb eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességét.
ezt irja ki állandóan!!
akkor azt a chipset izét tegyem fel újra???
-
cse978
csendes tag
Rohadtul örülök ennek:
http://www.hwsw.hu/hirek/43171/acer-apsire-as3410-as3810-notebook-noteszgep-visszahivas.html
-
geeros
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném abban a problémámban,hogy vettem egy 5536g aspire-t.
Feltelepítettem rá a win7-et, és ezen az OS-en nem tudom feltelepíteni a launchmanager-t sehogysem. Hiába rakom át vistára a kompatibilitást úgy sem megy.
Ezzel kapcsolatban van valami ötletetek?
A másik probléma,hogy a realtek szoftverét feltelepítettem,de a gépen levő hangszoró hangosító gombjaiba (+/-) nem tudok életet lehelni.THX előre is a helpet.
geeros
-
sylke5
csendes tag
cellpeti!!
1ó 20 percet bir az aksi pontosan!
-
plaszy
őstag
válasz
Speedlight #15152 üzenetére
Ez ajánlás volt ChrYsler részéről. Csak gondolom, hogy azért nem Acer-t írt, mert nem tudta, hogy garis a géped.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Speedlight #15152 üzenetére
Hogy érted hogy nem ajánl? Ha elromlott a notebook-od akkor vidd acer szervizbe, pláne ha még garanciás! ott tuti megcsinálják!
-
Speedlight
csendes tag
válasz
Speedlight #15151 üzenetére
Ezek szerint Acer márkaszervízt nem ajánl senki?
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15144 üzenetére
ati honlapról töltött mobility radeon 4000 series drivert tettem föl. a 8530gben vmi egészen más driver van. igazából a problémám az, hogy pl. játékokban kicsit szakadozik az egész. ez elvileg a chipset driver hiányára utal (volt hogy már elfelejtettem föltenni más gépre, és ugyan ilyen volt), de javitsatok ki ha tévedek.
-
kiskoxxx
csendes tag
Üdv
Acer eM E525-902G16 MI
laptopot néztem ki.Kijelző: 15,6 " 1280 X 720 (HD 720) 16:9 , Processzor: INTEL CELERON M900 2.2GHZ , Memória: 1GB, Merevlemez: 160 GB
kerek 100 rugó, megéri-e az árát?
-
xaxa
csendes tag
sziasztok!
ismételten a segitségeteket kérném! a 8540g "nemlétező" aspire-höz kellene chipset driver, de nem tudom milyen, és honnan. az amd honlapon rákerestem, de elég összevissza eredményeket dobott ki.
http://xaxa.atw.hu/dl/report.html
itt megvan az everest összeités. ebből én annyit bogarásztam ki, hogy vagy vmi k10 a neve, vagy rs780/rs880, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. a szakik gondolom egyből tudják hol keressék
szóval nagyon megköszönném, ha megirnátok milyen chipsetdrivert kellene keresnem hozzá, ill. aki megdob egy linkkel az bármikor beválthat nálam egy "meghivtál egy sörre" zálogcédulát
!
előre is kösz!
-
plaszy
őstag
Újabb megfigyelés: Az Everestben az összegzésnél a DirectX verziója 10.1.
Viszont a Megjelenítés -> GPU-nál a laptopomnak a Hardveres DirectX támogatása DirectX v10. Akkor ez elvileg azt jelenti, hogy "gyengébben" tudja csak kezelni, vagyis nem használja ki a 10.1-et? -
plaszy
őstag
Leszedtem az új Everestet.
Megnéztem, hogy van-e valami újdonság...és találtam egy olyat a GPU részben, hogy nVidia SLI. Amikor rámegyek, akkor kiírja, hogy SLI állapota letiltva. Ezt valahogy fel lehet oldani? (Értem ez alatt, hogy a gépbe elvileg lehetne még egy VGA-t tenni?) -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 3103NWLMi noti, 3 éves, úgy néz ki rotty az alaplap, mert a benne lévő memória másik gépben nem hibázik, illetve másik jó memóriák is hibát produkálnak benne. A kérdés az lenne, hogy hol kellene nézelődni alaplap csere ügyében. Ez eredetileg egy AMD-s gép, de esetleg lehet-e bele kapni inteles lapot ami méretileg használható lenne benne?
Köszi a válaszokat!
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speedlight #15107 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van nekem egy Intel X3100 VGA kari a gépembe. Azt írja,hogy 384MB os is tud lenni,ha leveszi a rendszermemóból. Ezt csak ő teheti meg,vagy én is odadobhatom neki?
-
mukievil
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ha esetleg van valakinek vmi tapasztalata, az acer 8935g szériáról, az mondjon már pár szót róla! Most tervezek venni, acer 8940g, ami elvileg teljesen hasonló core i7, és gts 240 vagy vmi ilyesmi a különbség(még nem jelent meg, oktober végén érkezik elvileg)! Még az érdekelne, hogy 3d-s cad, tervezés, szerintetek ilyen gépen simán megy ?? Mert ennél nem nagyon látok erősebbet!
-
raul560
tag
válasz
Csabee. #15121 üzenetére
Szia!
Everest-tel nem látok semmi kérdőjelet. Viszont a hálózatnál csak a Wifi van fent, a LAN adapter nincs. Nem tudom akkor, milyen Ethernet vezérlőt kér....
De hogy kábeles net kapcsolatom ez miatt nincs az tuti.
Szerinted, hogy lehetne megoldani ezt?Tudnál ebben segíteni vagy bárki más akinek volt ilyen jellegű problémája?
Köszönöm előre is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
raul560 #15120 üzenetére
Everest-el nézd meg hogy pontosan mihez nincs drivered! Feltelepíted az everest-et eszközöknél meg látni fogod a kérdőjelnél hogy mihez kell driver! Onnan meg ki google-zod!
sysrq: ilyenbe nem tudok segítséget adni, nincs tapasztalatom! De miért nem normál akkut vettél bele?
-
raul560
tag
Sziasztok!
Már csak egy Ethernet vezérlőt nem találok a gépemhez! (7730G) Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudom elérni, illetve telepíteni?
Mert eszközkezelőben nem találtam rá semmi alkalmas Drivert.
Aki tud segítsen!
Köszönöm előre is!
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
Sziasztok.
Nem tudja valaki hogyan kell szétszedni egy ACER akkumulátort?
A matrica alatt sem találtam csavarokat és nincsen jelölés hol kellene kezdeni szétpattintani. -
sylke5
csendes tag
sziasztok! na tegnap sikerült már a laptopon netezni, msn is müxik, viszont...
állandóan bejön egy buborék alul h vmi usb eszköz több áramot vesz fel minz blabla nem érte, de a lényeg hogy semmi sincs bedugva az usb be és 3 ra irja is h ok a 4.el van gond, de nincs is 4 usb -m!!!
nem igazán értem, és tök idegesítő hogy állandóan félpercenként előjön!vki érti amit irtam ?
ha igy nem tudtok segíteni este meló után megnézem szó szerint mit ir ki és írok újra!! köszi előre is!!
-
plaszy
őstag
válasz
Speedlight #15107 üzenetére
Szerencsére még nem kellett velük beszélnem.
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15106 üzenetére
Köszi a segítséged így más siker lett, minden tök jól működik, viszont 3 eszközt nem tudok telepíteni, nem tudom mi okból de nem találtam hozzá drivert.
Ebben tudnál,te vagy valaki segíteni?
A segítséget előre is köszönöm!
u.i.: Igen halasi vagyok, de szegeden lakom jelenleg, a munka miatt!
-
Speedlight
csendes tag
Vannak valakinek tapasztalatai az acer laptop szervízekkel? Esetleg tudtok ajánlani valami tuti helyet Bp-n?
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
raul560 #15105 üzenetére
Szerintem maradj annál, hogy az SP2-es telepítőbe integrálod a drivert. Ha azzal megy, legfeljebb telepítés után tolod rá az SP3-at. Tudom, elegánsabb már SP3-mal telepíteni, de ha másképp nem megy...
Egyébként tuti, hogy SATA driver gond van.
Most nézem, hogy halasi vagy! Végre egy földi!
ChrYsler
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15104 üzenetére
Egy teljesen "szűz" gyári SP3-as. Kipróbáltam sp2-vel és ott tovább engedi, csak nem ismeri fel a vinyót, úgyhogy szerintem SATA vezérlő probléma lehet. SP3-as integrált telepítő lemeznél betölti a meghajtókat, és mikor a winchesterekhez érne akkor jön a kékhalál.. Lehet bezavar, hogy 2* 500-as winyó van benne? De azt nem hinném... Még bütykölök valami t hátha, de nagyon nem akar menni. Fránya kékhalál....
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15100 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
n-lite-al csináltam, és ezeket a drivereket integráltam bele! Mikor eljutna a winyó felismeréshez akkor jön be a kékhalál. Lehetséges, hogy meg kéne formáznom valahogy a C: meghajtót, de Partition magic valami hibát ír. Hogy tudnám teljesen letakarítania meghajtót
Format C: nem mükszik, meg az xp telepítő sem mert nem jutok el odáig.
ötlet?
Köszönöm a segítséget!
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Destloler #15098 üzenetére
Szia!
Magyarán úgy jelenik meg, mint egy USB-s eszköz? (El lehet távolítani?)
Valószínűsítem, hogy belül USB-re van kötve az író. Ez a megoldás nem ritka a notebookok világában.Mod.
Közben megtaláltam: [link]
Azt írja, hogy a DVD-író kivételével "megkönnyebbül" a laptop, így egy hosszabb repülőút alkalmával azt sem kell cipelni.
Magyarán teljesen normális ha az op.rendszer ezt írja ki.ChrYsler
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000
- Lenovo Thinkpad X390, 13,3" FHD IPS , I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W1, számla, 1 év garan
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest