- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
lordjancso #15555 üzenetére
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha játszok a géppel aminek a típusa néhány hsz-el feljebb megtalálható akkor everest szerint 70 fok-ra is felszökik a CPU. Sakk program konkrétan amivel játszok... grafikai igénye nincs csak proci viszont azt 100%-on használja. asztali pc-m max 52 fokra megy fel. Ez lehet gond nekem? vagy normális dolog? Ha lehet hozzá értő válasza érdekelne inkább találgatások nem annyira...
Köszönöm előre is!
-
cellpeti
nagyúr
Valaki tud abban segíteni,hogy lehet egy kis erőt adni a VGA-nak.
Intel X3100es van benne,de elméletileg 318mbosra is növelhető. A COD2 minden minimum graffal csak 38 fps. Ahogy ott írogattam simán többnek kellene lennie. Tud erre valaki megoldást!(laptop csere,meg vegyél asztalit,KIMÉLJENEK!) -
Rambovits
senior tag
Valaki erre a problémára tudna megoldást? Illetve tapasztalt-e hasonlókat? Előre is köszi!
-
plaszy
őstag
válasz
ForRedGlory #15581 üzenetére
Nah ez már fa@sza kis gépezet. Ezen már játszani is élvezetesen lehet. Jó a kijelzője és a VGA-ja is. Ha szánsz rá ennyit, akkor jó választásnak tűnik.
-
mykos
aktív tag
válasz
ForRedGlory #15584 üzenetére
Ez most kicsit benéztem
A vége egyezett egy 5739essel, és elcsúszott a szemem. Szóval 167800 nettó a nagyker ára, és erre jön a fa, meg a haszon..úgy a 220 már teljesen rendben
-
mykos
aktív tag
válasz
Szerintem keresgélj egy kicsit, mert a nagyker ára bruttó 193 most, kicsit sokat tesznek rá a srácok, notiknál 5-6% az általános.
Amúgy az enyémnek a kistestvére, rossz benne, hogy az acer nem figyelt a nagy notik házára, ugyan olyan falvastagságú mint a kicsik, és emiatt már az én házam is sérült. Más rosszat nehéz találni, mostanság az acer űrtechnikát rak, rizs áron a gépeibe. -
ЯΞD
senior tag
válasz
hát na várjál! más a link és más a link neve
amit kérdeztél! én a linket nem néztem csak a szöveget és mivel a link neve úgyan az mint az enyém nem kellett hogy megnézzem mivel ismerem...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
ForRedGlory #15579 üzenetére
Üdv!
Én meg vagyok vele elégedve! Sőt ami azt illeti az aláírásomban lévő asztali gépet lenyomja.. a teljesítményben! na nem a videokarira gondolok elsősorban hanem inkább processzor teljesítményre... mind 2 gépen win7-van és ugy teszteltem néhány benchmark-al érdekes azért, hogy az intel az mégiscsak intel...
én is sokat keresgéltem mielőtt döntök én akciósan 160 ezerért vettem a saturn-ban és ezért az árért hát szerintem elég jó gép.
-
ForRedGlory
félisten
Skacok!
Mi a véleményetek erről a Aspire 5738G-662G25Mn gépről? Tudtok jobbat maximum 220-ig? Csak gépházban is vásárolható jöhet szóba, mert ajándékutalvánnyal fizetnék.
-
mykos
aktív tag
válasz
plaszy #15575 üzenetére
1920*1080 minden max
4xAA 4x Ani, most játszottam ki, efölött néha finoman darabos lesz.
40 perc nyúzás után a log azt mondja:GPU Core Clock [MHz] 675.0
GPU Memory Clock [MHz] 796.5
GPU Temperature [°C] 64.0
Fan Speed [%] 30 (ez sose változik)
GPU Load [%] 64
Fan Speed [RPM] 1
GPU Temp.(DISPIO) [°C] 63.5
GPU Temp.(MEMIO) [°C] 64.0
GPU Temp.(SHADERCORE) [°C] 2147483485.0 -
ЯΞD
senior tag
üdv! köszi a választ. én ott már sokat bogarásztam de nem igazodok ki a drivereken mert egy csomó gyártó- tól vannak ugyan azon termékhez. honnan tudom, hogy melyik kell nekem? illetve olvastam azt a felhívást. és az azonosító alapján amit bekért az enyémen nem kell frissiteni... acer.hu szerint...
-
mykos
aktív tag
válasz
plaszy #15562 üzenetére
Hetente - kéthetente van csak pár órám játszani, igazából csak a kijelzője miatt vettem(Tervezni), aztán kiderült másra is jó...ma megnézem neked.
ΩМΞGΔЯΞD : Aspire 5738G-662G25Mn Minden driver fent van az acer honlapján win7 hez. Barátnőmnek is ilyen van, de a BIOS frisítést marha gyorsan meg kéne csinálni rajta, mert ez egy veszélyeztetett gép. Acer.hu-n ott van minden.
-
mozesgy
tag
válasz
cellpeti #15539 üzenetére
Szia.
Én a kezdetektől fogva leveszem az akkut, ha tudom, hogy 1-2 napnál tovább nem viszem el sehová magammal, és 1% az elhasználódottsága csak. A lényeg, hogy ne lemerült állapotban tároljad az akkut, és néha tedd vissza a gépbe.
Én 2 hetente mindig vissza teszem, ha addig nem kell akkuról használnom, igaz ez ritka. -
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
Mára én is csatlakozom az ACER- családhoz...
Minden esetre vannak fenn akadásaim a termékemmel. Mégpedig a driverek... Semmilyen driver lemezt nem kaptam hozzá. Jelenleg Win7 64bit-es oprendszer van rajta. és van néhány driver amit nem tudok feltenni illetve nem találok a supporton sem. pl. a chipset driver-t ha telepítem akkor elsötétül a képernyő és kész nem látok semmit és megfagy mert semmire nem reagál.
Konkrétan egy Aspire 5738G-662G25Mn típusú noteszről van szó... Segítsetek légyszíves a driverek ügyében. minden driver kellene ami ehez van... A géppel egyébként megvagyok elégedve de nagyot csalódtam abban, hogy egy tetves Driver CD-t nem voltak képesek hozzáadni...
köszönöm előre is.
-
plaszy
őstag
válasz
sylke5 #15570 üzenetére
Szia!
Hát az nem semmi...
Nem tudom, hogy itt milyen feltételek kellenek hozzá, de amikor tegnap bent voltam, elég hosszú sor állt a hitelezők előtt.
Nekem szerencsére eddig nem kellett ilyenhez folyamodnom, ami kell, azt KP.-ra veszem meg az addigi spórolásomból. De persze jó páran nem tudják ezt megtenni... -
sylke5
csendes tag
válasz
plaszy #15568 üzenetére
hali
mi voltunk pesten egy mm-ban plazma tvt venni erre a 0% thm re 30hó
nem kaptuk meg a hivatalos 80 nettora a havi 6400ftot 30hónapra
és mellettünk még vagy 3an szintén nem kapták meg a kamatmentest!!!kamatosat ajánlottak nekik ha sürgős....
érdekes én azt hiszem
kicsit szigorítottak v mi, de én akkor se értem, hisz minden feltétel adott volt semmi más hitel, és nem hiszem h havi 80 nettóból 6400at nem lehet kigazdálkodni...
úgyhogy mi maradtunk a kp-nél mert 30% thmre nem veszünk
remélem más sikerrel jár
-
sylke5
csendes tag
sziasztok!
hogy tudom a laptopon beállítani, hogy ha nem használom,mikor kapcsoljon készenlétbe?
mert töltök, és olyankor leáll a töltésem ha készenlétbe áll
köszi sos!!! -
No-kia
addikt
válasz
plaszy #15565 üzenetére
tom h jobbat is tudnék, de kamat mentes részletre ot nem anyon lehet venni gépet, bár erről nem tudok nyilatkozni, nem is volt zó eddig laptopról itthon, csak most a tanálusomhoz is jó lenne, meg akoliba, és így tűnik a legolcsóbbnak, mert anyumnak nem lenne eyni pénze egyben, az asztalit is saját pénzből építgetem,de ha mondasz egy boltot ahol lehet venni kamatmentes részletre, akk az jó lenne
-
-
No-kia
addikt
beírom ide is, hátha vki válaszol:
hello ! az Acer AS5737Z -ről mik a vélemyének? t-mobiltól venném, de nem tom h menynire megbízható, meg egy részletes leírást betudnátok másoln?egy régi P3-as ról vagyok most, és a Ph-n kívül más inkább megse nyitok, olyan lassú
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Keresnék olyan gépet ami Intel Core 2 Duo procis,valami ütős VGA van benne és a rammal se spóroltak. Normális és gyönyörű kijelzője van.
Kellene bele webkamera,BT,kártyaolvasó! -
plaszy
őstag
válasz
lordjancso #15555 üzenetére
Akkor ez már fél siker...
-
plaszy
őstag
válasz
lordjancso #15553 üzenetére
Szia!
Szedd le hozzá a saját driverét és akkor jónak kell lennie.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a Windows 7-et az Acer Aspire 5710G laptopomra, amiben ATI HD 2300-as VGA van. A rendszer szépen fel is ismeri, viszont nincs Control Centerem (ami elég jó lenne ha lenne) és valamiért csak 1024x768-as felbontást engedélyez maximumban, pedig a Windows XP-ben ment 1280x800-ban és amúgy is ez lenne az optimális.
Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm szépen!
-
cudar07
senior tag
.
-
cudar07
senior tag
sziazstok
van egy aspire 5720gz noti
8400gs VGA van bennecsak a külső monitoron működik!
BIOS se jön be csak a külsőn!
és már akkor is elég gáz a kép sok kis kocka van a háttérbe
betük olvashatók!ha jól sejtem ez nme driver probléma!?
valami ötlet????előre is kösz -
grart
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Aspire 5920-as notebook-om, Vista Home operációs rendszerrel. Egy éve hibátlanul működik, de ma véletlenül az Acer Arcade gombbal indítottam el (ezt még soha nem használtam). Miután végighallgattam a kedvenc zenéimet, úgy gondoltam jöhet egy kis munka, megnézem a leveleimet. Kilépés-újraindítás után egy System Recovery ablak fogad, mely közli velem, hogy nem tudja automatikusan kijavítani a hibát, oldjam meg magam. Az alábbi lehetőségeket adja: 1) Startup Repair - hiba: The operating system version is incompatible with Startup Repair. 2) System Restore - No restore points.... 3) Windows Complete PC Restore - hiba: The File or Directory is not a reparse point. 4) Windows Memory Diagnostic Tool - nincs semmilyen hiba. 5) Command Prompt.
Kérdésem: van rá valami esélyem, helyreállítani a Vistát úgy hogy a személyes adataim megmaradjanak (főleg a levelezés) vagy csak a gyári állapotra való visszaállítás marad. -
plaszy
őstag
válasz
lordjancso #15548 üzenetére
Hát igen...sok port megfog a kifújó venti. Ezt általában pár havonta jó ellenőrizni, hisz nem nagy munka.
-
lordjancso
senior tag
válasz
plaszy #15547 üzenetére
Nem bírtam magammal és nekiálltam szétszedni a gépet. Persze előtte megnéztem pár szerelgetős videót a YouTube-on.
Ott tudatosult bennem, hogy a processzor nem is a ventillátor alatt van, hanem a réz össze-vissza álló hővezető izé egyik vége alatt.
Kivettem a ventillátort, és észrevettem, hogy a ventillátor végénél (ami ugye lyukas) van egy borda, ami a géptesten kívülre vezeti a levegőt. Na ahol csatlakozik a ventillátor ehhez a bordához, kb fél centi vastag masszív porszőnyeg állta el az utat. Ezt kiszedtem, kifújtam és a ventillátort is átfújattam szépen magasnyomású levegős spray-el.
Gép bekapcs, aztán elkezdtem terhelni a rendszert olyan dolgokkal, ami a takarítás előtt kb 2-3 perc alatt kicsinálta a masinát. Most ha fejre állok sem megy 70 fok fölé a processzor hőmérséklete.
Szóval boldog vagyok.Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
plaszy
őstag
válasz
lordjancso #15545 üzenetére
Procit nem kell kiszedni a helyéről. Kb. 1 cm2-es felületet kell lekenned pasztával óvatosan. Kis fekete négyzetszerűség. Az a proci központja, ami érintkezik a hőcsöves felülettel. Jó lesz az a paszta is, ami van neked
-
plaszy
őstag
válasz
lordjancso #15543 üzenetére
Szia!
Nem egy bonyolult feladat.
A noti alját lecsavarozod, ez általában 4 csavar...
Majd látsz hőcsöves megoldásokat, amik közül az egyik a proci illetve chipset hűtő, a másik meg a VGA-é. Bár nem tudom, hogy a te típusod ilyen-e, de az enyém ilyen...ezt tudom elmondani. -
lordjancso
senior tag
És itt amikor leszerelem a hűtést a processzorrol, nem kell attól félnem hogy "lesarkítom" a processzort mint az asztali gépeknél? Csinálok fényképdokumentációt mindenképpen.
A processzort is ki kell szednem a foglalatából? Vagy az felesleges?
És ez az ezüst paszta megfelelő? Mert egyik ismerősöm említette, hogy nem lesz jó valamiért, de persze nem indokolta meg. -
Peak
addikt
válasz
lordjancso #15543 üzenetére
ha garis akkor az ugrott, erre figyelj.
iróasztalhoz ülj és ahogy szeded szét a cuccot úgy tedd köré a csavarokat, stb.
ha kell fotodokumentálást is csinálj, hogy később tudd hogy mi hol volt.kompletten bontsd le a hőleadó részt, akár csap alatt is jól mosd le és száritsd meg cseppmentesre.
a chipek és a hűtés kontaktfelületeit tisztitsd meg rendesen, ha kell egy csöppet be is csiszolhatod.
vékonyan!!! tegyél rá pasztát, ne tocsogjon, mert azzal ellentétes eredményt érsz el.nézd meg hogy a házban a szabad levegő áramlást nem akadályozza-e valami. volt olyan tapasztalatom, hogy egy apró műanyag lapocska, ami légterelésre szolgált elmozdult és pont lezárt egy nyilást.
ügyesen! gl & hf
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer Asp5710G notim és az a helyzet vele, hogy nagyobb terhelés esetén olyannyira túlmelegszik a processzor, hogy ha eléri a 95 fokot, magától kikapcsol. A procit hűtő ventillátor működik rendesen, bekapcsol meg minden, de egyszerűen nem tudja eléggé hűteni a vasat.
Voltam ma bent az Acer központi szervízben és azt mondta a csajszi, hogy ha a ventillátor nem is poros, a processzor maga, illetven a proci és a venti között beült a por, ami nem engedi leadni a hőt. Szóval ki kellene takarítani. Ők 3-4 nap alatt takarítanák ki nekem, de persze ez evidens, hogy ennyit nem tudok várni a nagy kocka fejemmel.Szereztem magasnyomású sűrített levegős spray-t, meg van még régről egy Titan TTG-S104-es ezüst kenőcsöm, amit az asztali gép processzorára kentünk rá. Ő lenne az: [link]
Szóval a felszerelés adott (remélem ez a kenőcs is jó lesz a laptophoz), szeretném valahogy magam megcsinálni. Asztali gépet szedtem már szét, igaz a procit még egyedül soha, de úgy gondolom, van annyi érzékem az ilyen dolgokhoz, hogy semmit ne szúrjak el. Esetleg csinált már ilyet valaki? Tudnátok segíteni, hogy mire kell ügyelnem?Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy 5315-ös laptopja, a probléma az vele, hogy amikor kihúzza a 220-ról a gépet, akkor megszakad a wifije, majd ez után akksiról üzemelve nem is tud rá visszakapcsolódni. Én arra gyanakszom, hogy nem kap áramot a wifije. Tapasztalt valaki hasonló dolgokat? Ha igen hogyan sikerült megoldani?
Üdv: Rambovits -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Az mennyit segít/árt az akksinak,hogy mikor hálózatról megy,az akksit kiveszem belőle?
-
brownus
veterán
üdv,
ma tettem fel w7-et egy 5715Z notira, és alvóállapotból nem tudom visszahozni! csak sw off majd sw on.
mi lehet a gond? az energia sémánál van ilyen opció, hogy: felébresztési időzítők engedélyezése - ezt kellene on-ra állítani?? sztem ez más... -
törölt tag
Mit lehet tenni, ha érintekezőhibás lett az spdif jack csati, és ki kéne cserélni egy újra? acer 5720zg.
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Vettem egy ilyen laptopot: Acer AS 5536G-643G32Mn L
A gond az lenne hogy touchpad alsó részén ahol a jobbra-balra való csuszka lenne ott hiába huzogato az ujjam nem csinálál semmit...már kiprobáltam az Alps és Synaptics driverét is de semmi...
Mi lehet a gond??? -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne h acer aspire 5310-es notiba milyen foglalatú proci van és milyet lehet belerakni a gyári helyet?
Előre is köszönöm a segítséget
Zoleee -
plaszy
őstag
válasz
andrast #15531 üzenetére
Ha így gondolkodsz, akkor megéri.
A 4570-ről pedig itt találsz olvasnivalót.
Jobb oldalt a szélén pedig egy kb. sorrend van leírva a Mobil grafikuskártyák listájáról.
Végül is tudja a DirectX 10.1-et és Shader 4.1-et, amit a VISTA is tartalmaz. Tehát egy 64bit-es op. rendszert nyugodtan tehetsz rá...hacsak nem azzal együtt veszed meg. -
andrast
csendes tag
válasz
plaszy #15529 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Azért döntöttem e típus mellett, mert nem szeretném 1 év múlva azt érezni, hogy "gyenge" a gépem... Bár az is lehet, hogy így is azt fogom érezni. Nemrég váltam meg az előző notimtól, ami egy ACER AS5715Z volt. Ennél azt éreztem 6 hónap után, hogy egy kicsivel többet kellet volna rászánni. Ezt szeretném most elkerülni.
Igazság szerint a VGA az ami érdekelne, mert azzal nem vagyok tisztában, hogy erőt képvisel az ATI Radeon 4570 HD 512MB.
Egyébként tervező programokat használnék rajta első sorban.Ismét köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv: andrast
-
plaszy
őstag
válasz
andrast #15528 üzenetére
Szia!
Elég erős kiépítésű gépet tettél be, ami már inkább játékra alkalmas.
Ha munkára kellene elsősorban, akkor szerintem már olyan 120k körüli áron is nézhetnél egy gyengébb gépet, amiben gyengébb VGA, kisebb vincsi és kevesebb ram van. Bár nem tudom, hogy mi a munkád.Acer-ről általában mindenkinek jó itt a véleménye...
Megbízható, jól összerakott gépek. Gariját meg ki is tudod terjeszteni, ha nem lenne elég a kiskertől kapott. -
andrast
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy notit, mégpedig a következő típust néztem ki.
ACER AS5738ZG-434G32MN
Erről a típusról mi a véleményetek? Leginkább munkára használnám, néha játékra.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: andrast
-
plaszy
őstag
A T7700-as procinál mi szabályozza, azt, hogy alaphelyzetben vegye vissza a szorzót? Mert tegnap óta max.-on hajtja a Win7 (12x200-on). Eddig meg levette 4x200-ra, amikor csak neteztem. BIOS-ban nem találtam semmi ilyesmit. Valami driver szállt volna el...
-
.Anakin.
tag
válasz
cellpeti #15498 üzenetére
azé ne keverj össze mindenfélét, a 3850 meg a 4850 kb egy kategória. (láccik abból h mindkettő 850) és desktop. A mobil gpu-k azonos számainak semmi köze a desktop-ok azonos sázmaihoz teljesítmányben! de ha az lenne akkor is, 4570-t elpicsázza a 3650, mer az 570 kisebb szám mint a 650. Jegyezd meg így ha máshogy nemmegy.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ,alpba mennyi helyet foglal el feltelepítve a win7? 12 gigás rendszerpertícióm van és nem tudom rá fér-e..
-
mozesgy
tag
válasz
cse978 #15521 üzenetére
Sziasztok.
Ismét köszönöm a tanácsokat, és a 7520-asra már fel is lett tegnap telepítve.
Tapasztalatok.:
Valóban megmaradt a rejtett partíció, és boot-olni is elkezdett (Alt+F12) a telepítés után, mert ha már van, akkor maradjon meg egy biztonsági pontként.
A Drivereket nagyon jól lekezelte a Win7, de a VGA azárt fel lett telepítve (Legfrissebb driver)
a vebkamerát azt nem ismerte fel, de minden más tökéletes lett.
Empoweringet feltelepítettük, és a gyorsgombal nem tudta elindítani, de erre is meglett a megoldás.Az ikont kirakta, de azt írta nem támogatott oprendszer, és a launch manager telepítése után más sikerült bekonfigurálni a szoftot, és most rendben van.
Annyi trükk volt a dologban, hogy amit kirakott ikont, az nem tudta indítani, de az álltalunk kitallózott exe, ikonba kihelyezése után már jó volt.
Wifi, BT is hibátlanul elindult.
Köszönöm mindenkinek a segítségét. -
cse978
csendes tag
válasz
Skytech08 #15519 üzenetére
miért veszne el automatikusan a rejtett partició??????
amikor felrakx egy op.sys-t akkor kitudod választani, hogy melyik particióra tegyed, ott biztos hogy látod a particiót.
ott törölheted és létrehozhatsz új particiót is.
én megrendeltem a win7 upg. és szerintem fel is fogom rakni.
továbbra se értem miért törlödne a rejtett partició, hisz azt a particiót törlöd (formázod) amin a vista van.
emberek rosszul gondolom?
-
plaszy
őstag
-
Skytech08
csendes tag
válasz
mozesgy #15518 üzenetére
Igen jól gondolod a rejtett partíciód el fog veszi, ha formázod a géped vinyóját. Egyébként igen, ha június 26. után vetted a géped kapnod kellett hozzá egy WIN7-es szelvényt amin egy kód található. Az upgrade egy teljes értékű újra telepítést eredményez, de nagyon fontos, hogy Windows XP és Vista Home Basic-t nem lehet upgradelni.
Acer esetében ezt itt kell regisztrálnod: http://www.acer.com/windows7upgrade/Bővebb információt itt találsz:
https://windows7upgradeoption.com/ProgramInformation.aspx -
mozesgy
tag
válasz
Skytech08 #15512 üzenetére
Helló.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, és asszem maradok a gyárilag telepített Vista SP2-nél egy darabig. Pár hónap múlva lejár a agri, és lehet, akkor megpróbálkozom a Win 7-el.
A frissen telepített rendszerről azonnal csináltam egy mentést, ezért nagy gond nem lehet ha nem sikerül úgy, ahogyan szeretném.
Az upgrad-et, hogyan lehet véghezvinni? Gondolom ott is Format, és utána kell telepíten a Win 7-et. Ha formázom a C-t, akkor a rejtett partíció nem marad rajta a gépen????
Az ujjlenyomat olvasót és az empoweringet rajtahagytam, de szinte minden mást leszedtem a telepítés után, ezeket viszont használom.
Olvastam, hogy aki 2009-06 után vett ACER-t, azok kérhetik ingyenesen a gyári vista helyett utólagosan is a win 7-et. Szerintem én ebből nagyon kiestem sajna.
Tapasztalatok vannak a win 7-ről valakinek?? Érdemes egyáltalán cserélni a mostanit?
Egy MSI gamer gépen láttam műxeni, és jónak tűnt, és a haver szerint (ővé az MSI) jobb mint a vista, kivéve, hogy 1-2 apró gyári MSI-s progit nem tud még lekezelni, mert nem készült eddig el a kompatibilis verzió.Még egyszer köszi mindenkinek.
-
Upload
tag
sziasztok. Lenne 1 olyan gondom hogy nem érzékel az usb semmit.Áram van benne mert tölteni tölt/Kamerát/ csak nem érzékeli. 2× telepitettem windowst miatta.De nem segit
az eszköz kezelőben azt irja hogy használatban engedélyezve. nincs hibaTanácstalan vagyok. Acer travelmate 4500
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tomi_x #15513 üzenetére
Jól gondold meg!
Nekem e510 van,de hülye voltam,hogy ezt vettem. Mondjuk nekem is elég bőven,csak jó lenne egy kicsit erősebb proci,hosszabb akksi idő,ráköthető lenne TV-re,egy kicsit erősebb VGA!
Nekem nincs egy éves,full fényerőn wifivel nem bír ki egy órát és hát ez sztem elég égő.
Igaz én 90Kért vettem.Sztem érdemesebb drágábbat venni,jobban megéri.Acerbe vannak jók 130k körül!
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Nem nagyon terveztem laptop vásárlást, de most kaptam egy jónak tünő ajánlatot : http://www.notebook.hu/notebook/acer/emachine/emachine_e620-262g16mi
Ezt a gépet 85.000 jó magyar forintért. Uj, garis.
Nagyjából csak internetezésre használnám, meg film nézésre.
Vélemények ?üdv
tomi -
Skytech08
csendes tag
válasz
mozesgy #15506 üzenetére
Hali!
A főbb alkatrészeket fel fogja ismerni az tuti. Webcam, Bluetooth, card reader, fingeprint-et biztosan nem. Figyelj oda arra is, ha eredeti op. rendszerrel vetted a gépedet gondolom (Vista) akkor nem érdemes win7-et ráraknod mert akkor feleslegesen fizetted ki érte a jogdíjat. Vagy az én javaslatom vegyél hozzá Win7 upgrade-et. Még is amellett döntenél, hogy felrakod akkor hiába csinálod meg a recovery-t, ha formázod a winchestert a rejtett partíciód el fog veszni.
Azok a programok amiket felsoroltál nem lehet külön felrakni szerintem. Az olyan gépeknél amiket op. rendszerrel árulnak a gyártó úgy csinálja meg a recovery-t, hogy ezeket az agyalágyult felesleges rendszerlassító programokat felrakja telepítéskor. Külön nem telepíthetőek, csak jó esetben. Az első dolog amikor bekapcsolunk egy ilyen gépet. vezérlőpult/programok eltávolítása. Nem beszélve arról a sok szemét 30-60 napos vírusirtókról. Norton, McAffe.Szóval azt javaslom, hogy amíg garanciás a géped semmi képen ne rakj rá Win7-et. Csak is eredetit.
-
plaszy
őstag
Holnaptól lehet, hogy lesz eladó NVIDIA® GeForce™ 8600M GT 512MB-os karim.
Akit esetleg érdekel, írhat PÜ.-t.Itt van egy kis infó róla.
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Segítséget kérek az alábbi dologgal kapcsolatban:
TM 7730G, TM 7520G-re ha felrakom a Windows 7 Ultimate x64-et, akkor az valszeg mindent fel fog ismerni? Wifi, Lan, VGA, Webcam,Card reader,Bluetooth,Fingeprint stb?
A 7730 as gép Nvidia 9600GT(512), a 7520-as HD2600(256).
Ezek után ha minden rendben van, akkor a jól megszokott Empowering,eDataSecurity,eRecovery, eSetting-et meg lehet szerezni valahonnan hozzá?
Az ACER oldalán nem találom sehol Win 7 hez.
A letöltésben Win 7-hez csak a LaunchManager direkt van fent.Köszi előre is mindenkitől.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15497 üzenetére
Szia!
Nekem tökéletesen működik a WiFi a gépben. Jó az érzékenysége is, nincs rá panaszom. Ez egy Intel 4965AGN-es kártya. Nem tudom a Tiédben milyen van?
Szerintem frissítsd le a driverét innen.
cellpeti: A Vistához való TouchPad drivert és a LaunchManager-t is feltetted?
ChrYsler
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15497 üzenetére
Szerintem vagy gyenge a jel, vagy a routerrel lehet baj, nekem még minden wifi tökéletesen működött rajta, akárhol próbáltam.
-
plaszy
őstag
válasz
cbrfireblade #15500 üzenetére
Hát, ha letöltőprogit használsz, akkor az újracsatlakozik netszakadás után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged