Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16798 üzenetére
A 3DMark06-ot ennyire befolyásolja az Op. rendszer? Akkor a 3D-s gameknek jobbat tesz a Vista?
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Mark´yhennon #16796 üzenetére
a 60Gb-os is IDE-s?
csatlakozás rendesen megvolt? -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Kolondrum #16794 üzenetére
Fő gép.. nem fő gép..
én mindig váltogatom a gépeket
Az egyik a gyereknél van, az 5739G( ez a kékhalálos meg a fagyásos), nálam most 6930G van, de annak meg a touch padnál a "görgő" nem akar úgy működni ahogy kell, néha jó, néha nem. Vistaval ilyen nem volt.
És: Vistaval 3D06 közel 7ezer pont, Win7el pedig 5300pont. -
válasz
Mark´yhennon #16796 üzenetére
Milyen márka volt benne eddig és most? Érdeklődöm.
-
Mark´yhennon
csendes tag
Hello.
Van egy Acer Aspire 1642wlmi notebook-om. Gyárilag egy 60Gb winyó van benne, de vettem egy 160 Gb-t. (IDE) Megpróbáltam kicserélni de nem ismeri fel. A bios se látja. Telepíteni nem tudok rá.
Tud valaki valami megoldást?? -
brownus
veterán
üdv,
5715z típusú notinál kilehet kapcsolni a touchpad-ot ha usb porton keresztül egeret dugunk rá? köszi!!
-
válasz
Gaaabeeesz #16793 üzenetére
Puff neki! De már rendben van a cucc? Fő géped vagy hobby?
Én felírtam mindent amit elvisznek tőlem, olyan szinten, hogy tápkábel széria száma és a többi, az utolsó papírig, akku serialja mindent.
-
válasz
Gaaabeeesz #16791 üzenetére
Példa?
Nekem egyikkel sem volt gondom, kártya olvasót telepítettem egyedül a korábbi extensamnál. -
Most, hogy nyugvóban vannak a kedélyek elmesélitek milyenek az acer notik? Mikre kell figyelni mik a betegségei és a többi.... Vigyázott állapotban mennyire strapabíróak?
-
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16787 üzenetére
Tudsz olyat akinél lelehet tesztelni?
-
Már mindegy, de leesett h igazad van, régi ügy! A 3 nap most jár amúgy le!
Első tapasztalatok: unott hangvétel, de segítőkészek, sms értesítő a csehektől? krikx krax formájában (de olvasható ha ügyes vagy). A többit meglátom! Mindent rögzítettem, képekkel stb, ha porszem kerül a fóliás notimra fejek hullanak le! -
erzol
őstag
Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni?
Acer importőr telefonos elérhetőségére lenne szükségem...
Help pls!... -
b05styp
tag
hali!
az 5738PG-m angol billentyűzetes, és legalább az Y meg Z gombokat ki akarom cserélni. könnyen ki lehet pattintani? mert a vaiomban meglazult utána a ctrl
jah meg ja vki tud szerezni magyar gombokat szoljon feltétlen!! 5738/39/40 mindegy -
mezis
félisten
Üdv.!
Nagyon furcsa hibát produkál egy TravelMate 2310: Ha olyan kedve ven, bekapcsolás után, vagy működés közben szinte lefagy. Ezt alatt azt értem, hogy ha csak szoftveres dolgot kell csinálnia (Explorer, vagy pl a Processz Explorer futtatása, akkor az egérrel működik, de a billentyűzete, tapi padja gyakorlatilag lefagyva. Ilyenkor a Processz Explorer egy DCP... dolgot 50%-osnak mutat és ennek nem akar vége lenni. (Ha bekapcs-nál jön elő, akkor nem jut a végére a betöltéseknek, pl nem jelenik meg a hálózati kapcsolatok ikonja.)
Külső billentyűzet, egér működik.Az akkumulátora nagyon gyenge már, negyedóráig megy vele és ha ilyenkor bekapcsolom a töltést, akkor néha össze-vissza mutat a töltésvisszajelző (sárga/zöld).
? Mi lehet a hiba ?
-
powerup2
addikt
Kiprobáltam ha nincs benne proci akkor is bekapcsol sipolás nincs majd lekapcsol ugyan az mint amikor a q9000 cpu van benne.
-
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16774 üzenetére
Kiprobálom ugy hogy nincs benne proci és ugy kapcsolom be de ez mire lenne jó?
-
zso79
őstag
válasz
Kolondrum #16772 üzenetére
Gyors keresés
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
-
Sajnos én erre rákérdeztem, plusz most néztem meg a garancia futár menüpontot, ott is az van h az acerhez menjek. Ráadásul az acer tudja hogy benne vagyok a 3 napban és nem szólt arról hogy őket zargassam. Mielőtt kijöttem a boltból megkérdeztem a 3 napot és azt mondták acerhez vigyem hiba esetén onnantól kezdve h kilépek az ajtón.
-
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16769 üzenetére
A régivel tökéletesen megy mikor beteszem bakapcsolom megy a kijelzőn semmi nem jelenik meg majd lekapcsol kb 30 másodperc mulva de hangot nem ad.
-
zso79
őstag
válasz
Kolondrum #16763 üzenetére
Sajnálattal olvasom az eseted. Segíteni nem tudok, de ha 1 napos a géped, akkor ne Aceréket hívd, hanem vidd vissza oda ahol vetted. 3 napon belül KÖTELESEK kicserélni neked. Netes vásárlásnál meg ha jól emlékszem 8 nap. Ha nem akarják, onnan azonnal felhívni a fogyasztóvédelmet, panaszkönyvet kérni, stb. Csak erélyesen!
-
powerup2
addikt
Valaki az én problémámat a proci terén ?
-
fecc87
tag
Az mitől lehet, h a gpu órajele 110 MHz, holott az eredeti 600 volna everest szerint. Számít ez vmit, lehet könnyen "feljavítani"?
A vga ATI Mob. Radeon HD3650 Extensa 5630G-ben. -
válasz
powerup2 #16759 üzenetére
Túl vagyok: Új sys NO DRIVER, új sys ZSÍR ÚJ DRIVER, Windows XP, Windows 7, Linux ( ezen nem tudom mi van, de ha 3 percet nem bootolt akkor semmit és késve csinál mindent álló rendszer alatt)
Állítottam a win 7 alatt a cpu teljesítményre utaló részén, tök mindegy neki mi van az nem moccan, Prime 95-re sem, semmire. Annyi rendszer és annyi driver volt mér a gépen h elég.
A Noti gyártási dátuma nem egész 2 hónappal korábbi mint a mai dátum. Egyéb ötlet? Megjegyezném az 5610-es szépen tette a dolgát ezen a téren, az máshol volt defektes. Nekem ezek a dolgok elegek ahhoz h leírjak egy márkát, de megvárom a gart, hátha nem lesz fennakadás és maradunk az Acernél. -
Üdv! Igazából a sírhatnék kerülget, 2 Acer 2 rossz noti. Legutóbbi: Extensa 5635Z, a CPU nem kapcsol fel, leragad 1200MHz-n (T4400 2,2GHz), linux döcög, win 7 tetű lassú, xp megyeget, de csak mert primitív. Mi a tapasztalat az Acer garral? Ez fóliás gép szó szerint, 1 napos. Megbízhatóak vagy sem?
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ACER 6930G gépem. Win 7 tettem rá és sehogy se tudom megszólaltatni a TUBA CINEBASS BOOSTER-t! Van vkinek vmi tippje? Hiába állítom át realtek 5.1-re akkor se szól. Van erre vmi megoldás, vagy vissza a vistához? Plusz az empower tech gomb se működik azóta, pedig feltelepítettem a vistas cuccokat, mert hát win 7 nincs. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
powerup2
addikt
Nekem van egy acer aspire 8930g notebookom vettem hozzá egy q9000 cpu-t de mikor beteszem a gépbe beundul nincs kép majd lekapcsol pedig ezzel a procival forgalmazza az acer a legujabb bios van rajta valaki tipp mi lehet???
-
b05styp
tag
hali!
vettem egy acer aspire 5738pg notebookot, és érdekel hogy a 10 gigás partición elvileg ha egy ghost fájlhoz hasonló fájl van amin alap hozzátartozó windows 7 van cuccokkal együtt akkor arról én magamnak újratehetem a gépet vagy azt csak szervizben csinálják, vagy nem is az van rajta?
-
zso79
őstag
válasz
nek999 #16747 üzenetére
Az egy szalagkábellel van összekötve a géppel. A jelenség, amit leírsz arra utal, hogy meg van törve a kábel, de persze nem biztos, hogy csak annyi a gond. Sajna a pontos típusát csak hossza guglizás vagy egy szervizelésben jártas kolléga megkérdezésével fogod megtudni. Ha ez megvan, esetleg bontóból v. e-bay-ről tudsz szerezni.
-
nek999
tag
sziasztok van egy acer aspire 4315-ös laptopom az a bajom hogy a monitor sokszor eltünik ha mozgatom a képernyöt gondolom a monitor kábel megvan törve és ezért az lenne a kérdésem hogy hol tudnék venni olcson hozzá kábelt még kéz alol is jo lenne válaszotokat elöre is köszi
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16740 üzenetére
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16736 üzenetére
Melyik hozzászólásban volt, hogy nem ajánljuk???? Én az RC1 megjelenése óta használtam a hivatalos verziót, majd októberben váltottam pro-ra. Persze egyik sem torrentes, tört cucc volt. Azt kell mondjam, hogy ennyire kevés gondom még egyik windows-zal sem volt. Kompatibilitás problémákról meg előre tájékozódj attól függően, hogy milyen alkalmazásokat akarsz használni. Ami nekem nagyon kell 32biten és xp-n azt megoldom vmware-rel.
Amről plaszy ír meg ismert driver hiba, de nem érint mindenkit és már van hotfix.
A memóriavesztés meg nem helyes kifejezés, az is teljese mértékben az alkalmazástól függ, hogy mennyit tud használni. Hiába futtatsz 32 bites alkalmazást 64 bites oprendszeren, nem fogja használni az összes memóriát. (persze több marad az OS-nek)
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16736 üzenetére
Azért írtam a saját tapasztalatomat...
ATI-val nem tudom, hogy hogyan viselkedne.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16729 üzenetére
Szia!
Én a 6935G-mre Vista X64-et tettem. Minden fasza vele, frissítéseket is szépen leszedi.
Egy bibi van csak, hogy a fényerőt a legújabb NVidia driverrel nem engedi az FN+bal/jobb nyíllal csökkenteni-növelni. Viszont amit saját magának szedett le a 9600M GT-hez azzal megy. Csak ez meg egy régebbi driver. Szóval én inkább az újabb drivert használom, és nem piszkálom a fényerőt. -
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16731 üzenetére
De vannak, pont ezért írtam, hogy a használandó alkalmazásoktól függ!!! Milyen problémák vannak vele? Nekem is 5739G van és semmi gondom.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16729 üzenetére
Ez attól függ van-e valamilyen OS specifikus alkalmazás, amit használni akarsz. Ha nincs semmi olyan, akkor Win7 x64-re szavazok.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #16727 üzenetére
Sorry. 6930G
Udv.
6939G-rol van valakinek OS velemenye, hogy melyiket erdemes feltenni?
4Gb ram van benne, Ati 4650 1Gb VGA, a tobbi lenyegtelen.
Win7 64Bit, vagy 32Bit, vagy inkäbb Vista?
Bocsi az irasert, csak nemet vista van a noteszen
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
kollegámnak van egy Acer ferrari f1100 laptopja.
Windows7 került rá és a bár van wifi a wifi gomb nem világít. Ha elhúzom jobbra akkor világít, viszont akkor meg net nincs... van erre valami megoldás? Esetleg találkozott ilyesmivel valaki. láttam a 16666-os hozzászólásban ilyesmit, de a választ nem találtam....
-
Gaaabeeesz
senior tag
Udv.
6939G-rol van valakinek OS velemenye, hogy melyiket erdemes feltenni?
4Gb ram van benne, Ati 4650 1Gb VGA, a tobbi lenyegtelen.
Win7 64Bit, vagy 32Bit, vagy inkäbb Vista?
Bocsi az irasert, csak nemet vista van a noteszen
-
-
Victoryus
addikt
Ha már az Ebayről írtam. Januárban vettem a laptopomhoz 9900 Ft-ért új aksit, egyenesen Szingapurból jött, kb másfél hét alatt ideért. Az eredeti 4400mAh-es volt, az új 5100-as, bl50l6 típusú, Acer Tm2492-höz vettem. Sony gyártmány. 3,5 órát bír, ha csak a wifi, a firefox, meg a winamp megy
Itthon meg 25e lett volna, és az is csak utángyártott.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Én is kipróbáltam a biosból való lemerítést, de a 40%-os elhasználódás mértéke 55%-os lett! Azóta megcsináltam még kétszer, de nem változott semmi a késznléti időben sem sajnos... Az én gondom az, hogy az eddigi 2óra körüli kapacitás megfeleződött! Jó ha egy órát kibír. Pedig egy pár hete még nem volt gond és alig használom aksiról a gépem és még csak kb fél éves... http://kepfeltoltes.hu/view/100222/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Victoryus
addikt
Hát, nem én nyertem, 1 ueróval megelőztek. Fura, mert végig én vezettem, állandóan nyomtam a frissítést, és mégis megelőzött. Na mind1, legalább nem vettem zsákbamacskát
-
csenger41
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy vettem egy Acer Aspire 5715z laptopot és a videókártyát lehet-e benne cserélni, ha igen, akkor pedig mennyiért?
Kösz elóre is! -
Victoryus
addikt
Na, ha szerencsém lesz akkor lesz 50e-ért egy Acer Aspire 5536G laptopom, ami kicsit billentyűzet hibás. Ha meg más baja is van akkor eladom alkatrészenként. Éljen az E-bay
-
aranytony
csendes tag
-
smkb
őstag
Felhasználóbarát
Akkor egy személyes friss példa:
Acer Aspire 5738zg, bios 1.25 letölt. Elvileg BÁRMELY oprendszer alatt befrissíti, ez látható a frissítő .bat fájljában is ahol a környezeti változókból kéri le, hogy milyen rendszered van, és az elágazásnak megfelelően folytatná a firrsítést. Csakhogy nem... Win 7 64 bit alatt, ő x86-nak érzi magát szépen annak megfelelő folderből szeretne flashelni, de ott meg (tán a 64 bit miatt?) elhalálozik, nem tudja futtatni a sys fájlt. Legyen XP... Hiren's Boot cd 10.1 elindít, mini xpre bebootol. Ekkor meg az a baja, hogy NINCS bedugva a töltő a gépbe és így nem hajlandó flashelni (mivel ugye csak egy minimális XP-t indít el mindenféle driverek nélkül). Még maradhatna a DOS, de a cdről dosba bootolva NTFS fájlrendszeret nem látja.
Na ekkor meguntam, hogy hihetetlen, hogy 2010-ben kiadnak egy olyan bios frissítést, ami win7 64 biten simán elhasal, hibaüzenettel, és másfél hónapja ugyanez a frissítés van az acer siteján... nem tűnt fel nekik hogy nem jó ?
Na sajnos csak ennyire egyszerű, pedig nem így kéne mennie, eddig egyik asztali alaplapom esetén sem kellett szenvedni, mindig zsírul mentek. Itt Acer nagyon elbénázta.
-
pepe1970
tag
válasz
szunyog199 #16700 üzenetére
Nekünk az 5720 több mint 2 éves, folyamatosan töltőn van, talán tízszer volt összesen lehúzva(nyaralások) Akku elhasználódás 21%.
-
Victoryus
addikt
Aspire 5536G-754G50Mn-ről mi a véleményetek? A 4570-es videokártyával futna játszhatóan rajta pl GTA4 vagy a Crysis?
-
bulho
tag
aspire5710z
ilyen a kis gép és ujra raktam és nem megy rajta a kártya olvaso mi a gond miért nem ismeri fel ha behelyezek kártyát ?
illetve vannak gombok amik nem műkszenek pljobb oldalt az E betűa blutuszom sem megy HELP PLEASE
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- IKEA
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000
- Lenovo Thinkpad X390, 13,3" FHD IPS , I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W1, számla, 1 év garan
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest