Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
Sziasztok!
Szék vásárlás előtt állok. Szeretném a véleményetek illetve tapasztalatokat kérni az alábbi típusokról.
Anda Seat Kaiser 3 XL
ArenaRacer Supreme
Noblechairs Hero TX186cm és 95kg vagyok. Keret kb. 150-200e
Kritériumok: szövet borítás, állítható legyen kb. minden, lapos combtámasz, PC-hez használnám, napi kb. 4-10 óra üléshez.
Olvastam hogy az ArenaRacernek az ülőfelülete kicsit keményebb, így kicsit zárkózott vagyok tőle, viszont a mostani ajándék asztal akcióval (eladásával) árban elég baráti lenne. Leginkább az Anda Seat felé hajlok, de erről kevés magyar véleményt találtam, viszont angol review alapján nagyon kényelmesnek és jól tesreszabhatónak mondják.Előre is köszi a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honda topik
- EAFC 26
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest