Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddjtomyy
tag
diablo chairs-el valakinek vlm tapasztalata?
-
LLKobe
veterán
válasz
Ninja-Metal
üzenetére
Nincs mit. Egy helyen van mindkettő, beléjük tudsz ülni és kipróbálni. Én egy Zody-ban ülök, arról tudok tapasztalatot mondani. Ez nagyon össze van rakva, szinte az egész fém, és kb. mindent tudsz rajta állítani.
-
LLKobe
veterán
válasz
Ninja-Metal
üzenetére
Számomra teljesen ismeretlen a márka és a szék is, de ettől még lehet jó. Ránézésre eléggé a zody-ra hajaz formában. Így képről amit látni hogy a kartámla magassága állítható, van deréktámasz, az ülőfelület jónak tűnik. Ki kell próbálni, simán lehet jó, hogy mennyire tartós az meg kiderül. Amúgy +25k-ért szerintem nincs messze a zody, ami tuti hogy jó minőségű... Szerintem mindenképpen megéri azt a kis pluszt ha hosszú távon tervezel, főleg ha home office-ba sokat fogsz ülni. Egyszer kell egy jót venni.
-
Ninja-Metal
tag
Sziasztok!
Esedékes nálam egy új szék vásárlása a home office miatt. Erről az MB manager székről van valakinek ismerete? Ár/érték arányban milyen lehet? Szimpatikus az itt már többször ajánlott Haworth Zody forgószék is, de az már árban nagyobb kategória, ezért nem említem az egyébként szintén szimpatikus Steelcase Please-t sem. -
mrviceguy
tag
Ezekkel van valakinek valami tapasztalata?
Hara chairs -
LLKobe
veterán
válasz
szabolcs5757
üzenetére
Feljebb linkeltem Haworth Zody-t jó áron, nagyon jó minőségű szék, és kitűnő deréktámasza van.
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Egy régi, foszlásban lévő budget irodaszéket szeretnék lecserélni. Egyelőre otthoni használatra, hetente pár alkalommal 1-3 órára kellene, de a későbbiekben (~3-4 év múlva) akár homeoffice kapcsán napi szinten több órát is igénybe lenne véve. 172 cm vagyok és 90 kg. Sajnos van egy gerincbetegségem, így előny lenne a normális lumbar support. Nem igazán tudom milyen összegben gondolkodjak, így szívesen meghallgatok bármilyen tippet. Előny lenne, ha ki is lehetne próbálni a széket vásárlás előtt, így miskolciként Möbelix/Mömax/Jysk stb. előnyt élveznek, bár nem tudom milyen minőségű székeket árulnak (A választ azért sejtem...
). Félek, nehogy a rossz minőség miatt az először kényelmesnek tűnő szék, pár hónap múlva szétessen, nyikorogjon vagy elkezdjen foszlani.
Ha létezik az általam felsoroltak alapján ajánlott szék, kérlek segítsetek ki pár ötlettel.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
rAY.BAN
tag
A Please-nek ugyan az a baja, hogy a Gesture-nek. Magyarországon nem kapható magánemberként. Amit küldtél link, abból 1db van csak és azis használt. Egyébként 120kg a limitje annak.
A Fern-t innen lehet megrendelni? https://shopping.haworth.com/product/fern/
Vagy van esetleg itthoni forgalmazó?Illetve van esetleg olyan javaslat amit ki is lehet próbálni vásárlás előtt? 400K HUF próba nélkül elég lutri...
-
LLKobe
veterán
válasz
rAY.BAN
üzenetére
Olvass utána a Steelcase Please-nek.
Illetve jóval drágábban, de újonnan tudsz rendelni Haworth Fern-t, annak is utánanézhetsz. Kicsivel feljebb beszéltünk róla. -
rAY.BAN
tag
Sziasztok,
széktippeket szeretnék kérni; 190cm magas vagyok és 135kg. Jelenleg egy Control 24 órás székem van, (ez: https://irodaszekfutar.hu/product/control-24-forgoszek/) de az ülőlapot egyszerűen nem tudom úgy beállítani, hogy ne fájjon a lábam 20 perc után... valahogy elnyomja az ereket vagy nemtudom. Anno azért vettem mert azt hittem ez nagyon jól fogja bírni, meg mivel "24 órás" ezért kényelmesnek is kéne lennie. Minőségileg egyébként egy tank, meg 160kg-t bír, de hiába.
Mint sokan mások én is a Steelcase Gesture-el szemezek, de mivel kb. 500k HUF lenne és magyarországon magánemberként nem is kapható ezért arról kezdek letenni. Herman Miller Embody-val ugyanez a helyzet, csak az még drágább lenne ahogy nézem.
Amit még sok helyről hallottam az az Ikea Markus, bár ahogy látom az 110kg maxig van ajánlva.
Egy korábbi munkahelyemen volt egy nagyon jó székem, csak nem tudom beazonosítani, itt egy kép róla, hátha valaki tudja mi ez pontosan:
Illetve nyitott vagyok egyéb javaslatokra is; keret nincs igazából, mert nekem megérne akár 500k-t is megtalálni az igazit.
-
Danyboy
csendes újonc
válasz
benceolah123
üzenetére
Szia,
Mindenféleképpen próbáld ki a széket, amit venni akarsz, mert ezzel a magassággal a legtöbb szék nem lesz sajnos jó. Én 194cm és 95kg vagyok és nem találok megfelelően kényelmes széket home office-ra.
Nekem egy céges Antares Boston volt nagyon kényelmes, viszont valamit változtattak rajta, mert hétvégén próbáltam és már nem éreztem kényelmesnek a fix deréktámaszt. Szövetes székek közül az egyik legjobb választás lehet és sokféle felszereltséggel meg tudod venni és van belőle hosszított támlás és fejtámaszos is, megér egy próbát.
MIndent nézz meg amiről azt gondolod, hogy jó lehet.Hálós székek közül még nem találtam meg a tutit, de ha meglesz megírom a fórumban. Én lassan ott tartok, hogy kénytelen leszek beruházásként tekinteni a székre és kvázi mindegy mennyi csak legyen jó. Mert egész nap benne ülök és derékfájós vagyok ami megnehezíti a választást.
-
LLKobe
veterán
válasz
benceolah123
üzenetére
Illetve a Steelcase Plase-re és érdemes ránézned. Mindkettő egy helyen van, tehát könnyen megoldható ha elmész hozzájuk.
-
LLKobe
veterán
válasz
benceolah123
üzenetére
Sokkal inkább van, mint az új túlárazott de jórészt nem túl jó minőségű székeknek.
Pár hozzászólással feljebb linkeltem egy Zody-t, tudom ajánlani. -
benceolah123
csendes tag
Sziasztok!
90kg/190cm magas vagyok és keresnék otthoni melóra széket, mit ajánlanátok?
Keret 80-200e. Felújított prémium székeknek van létjogosultsága?
Köszönöm
Bence -
jonhy86
csendes tag
Sziasztok aki olcsón akar venni gamer széket tudom ajánlani Urage Guardian 300 [link]
Pénteken az Auchan kipróbáltam és az árához képest vastagabb az ülőpárna része mint drágább modelleké -
LLKobe
veterán
Kicsi a támlája? Ha nem vagy 210 magas, akkor nem lesz kicsi. A tapasztalatok azt mutatják hogy a fejtámla ritkán használható, inkább dísznek jó. Én egy fejtámlás székről váltottam olyanra amin nincs, és egy kicsit sem hiányzik. De persze ha neked must have akkor okés, akkor olyat keress amin van, de előtte próbáld ki mindenképp.
-
maglew
aktív tag
Ez állítólag valami Antares (klón), szerintetek megéri most "féláron"?
-
Sagittauros
tag
Sziasztok!
Melyiket választanátok, ha kb azonos árban elérhetőek:
Újonnan Profim LightUp vagy használtan Steelcase Please?
(190 cm és 75 kg)Várom a javaslatokat.
-
Lokids
addikt
Válaszolt a Haworth support. Azt írták, ha szeretnék bármit konfigurálni, akkor húzzak el a helyi boltba.

-
chewycl
tag
Az haworth oldalán lévő akciós modellnél drágább volt, olyan 950 EUR-t fizettem, cserébe jobban felszerelt. A derék támaszt nem szerettem volna elengedni. Olvastam neten, hogy sokaknak nem jön be, de én pld szinte mindig maxra tekerem az állíthatót akármilyen székbe ülök.
-
LLKobe
veterán
válasz
Danyboy
üzenetére
Ez egy felújított darab, nagy baja nem lehet. És egy minőségi használt szék hidd el sokkal tovább tart mint egy új ami szarabbul van összerakva.
Én 3 éve vettem egy új széket 150k-ért, 2 év alatt megnyúlt rajta a mesh, egy fos lett. Most egy 5 éves minőségi darabon ülök, és olyan mint egy új.
-
Lokids
addikt
Elmennek ezek a gyártók a bús pi..ba. most nézem, hogy a steelcase gesture elhozható lenne 15% kedvezménnyel 1200eur alatti áron. De nem.. mert osztrákoknál vége van a világnak.

Persze van a magyar cég a blue.hu, de nyilván ők erős felárral dolgoznak.
-
LLKobe
veterán
válasz
Danyboy
üzenetére
Steelcase Please ? A fejtámlával az a helyzet, hogy a legtöbb dísznek jó, de nem kényelmes.
Ezzel a magassággal mindenképp próbáld ki amit választasz. -
Danyboy
csendes újonc
Sziasztok,
Régóta keresgélek, hátha van jó tanács.
Home office-hoz keresek széket napi 8-10óra munka.
194cm magas vagyok és 95kg.
Magasságom miatt nem passzol a konfekció,általában a karfa alacsony legmagasabb pozicióban is. Anderes Boston egyszer bevált, de hálós háttámlát preferálom fejtámasszal ha lehet.
Az összes Ikea, Jysk, RS, Mömax stb széket kipróbáltam.
Emagra x5 volt még ami jól passzolt de kényelmetlen volt a mesh és 200+k-ért sokalltam főleg a fémhatású műanyag rontotta összkép miatt is.
Fotel méret nem fér el lehetőleg fekete vagy szürke legyen.
Várom a javaslatokat.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Ki kell próbálni. Azt tudni kell, hogy az ilyen kávás ülőfelület eléggé bekorlátozza hogy hogyan tudsz ülni a székben, de ha ez nem zavar, akkor jó is lehet.
Bele kell ülni, próbálgatni.
Ha egy picivel többet rá tudsz szánni, EZT már feljebb is ajánlottam. Én is ilyenben ülök, felső kategóriás, teljesen személyre állítható cucc, nem érhet vele meglepetés.
-
tutis
addikt
itt van pár jó irodai szék amiket érdemes lenne megnézni, azért dobom be közösbe, hátha valakinek jól jön, most dobta fel nekem is a face reklám
-
válasz
Stylerr
üzenetére
Max annyi problémát látok ebben, hogy a lábadnak lehet magas lesz?! De nem biztos. Hasonló székek mozogtak eddig is az Emag kínálatában, nem rosszak, de ez a max pénz, amit érnek. Kellően vastag az ülőrésze is. Mennyi garit vállalnak rá? Ha legalább 2 év, akkor szerintem megvehető.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
177 cm és 90kg vagyok.
Gamer széket keresek, 80-90k forintig bezárólag. Fontos, hogy állítható kartámasza legyen, illetve ne legyen ilyen bazári színe.
Első körben egyébként az alábbi Jysk-es széket néztem, ez szimpatikusnak tűnik nekem, viszont véleményt nem igazán láttam:
[link] ABILDAA Legend.Köszönöm az ajánlásokat előre is!
-
LLKobe
veterán
válasz
Attila84pecs
üzenetére
178cm magas és kb. 105kg vagyok.
Az jó, akkor átlagos a testalkatod, könnyebb megfelelő széket találni.Napi 8-12 órát használom.
Az sok. Ennyi használatra én a helyedben egy normális széket vennék ha később nem akarsz hátproblémákat, elég nagy szo*ás, tapasztalatból mondom.Nincsenek nagy igényeim, eddig is olcsóbb kategóriás székeim voltak.
Akkor ideje a fentebb említettek miatt egy értelmeset venni.Az a helyzet, hogy 50k-ból újonnan csak szemetet fogsz kapni. Ahogy Lokids is mondta, a gémer székeket ha jót akarsz felejtsd el, az max a tinédzsereknek jó vagizni a haveroknak, nem napi 10 óra használatra.
Egy jó szék ismérve az ergonomikus kialakítás, a jó anyaghasználat és összerakás, és a minél széleskörűbb testreszabhatóság.
Ahogy mondtam újonnan ez ennyiért felejtős.
Ha belefér egy trip pestre, vagy futár kifizetése, akkor EZT nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Ha messze van, nézz szét marketplace-en hogy a közeledben milyen használt pl. steelcase székek vannak, segítünk választani szívesen.
De az említett darab 45k-ért mondhatni ajándék. -
Lokids
addikt
válasz
Attila84pecs
üzenetére
Kezd azzal, hogy a "gamer" székeket elfelejted. Még a legjobb se jó, de ezek annyit se érnek, amennyi áramot elpazarolsz a weboldal nézésével. Próbálj meg inkább olcsóbb kategóriás irodai széket nézni.
-
Attila84pecs
csendes tag
Pécsi vagyok és a gyártó/forgalmazó oldalait linkeltem.

178cm magas és kb. 105kg vagyok. Napi 8-12 órát használom.
Nincsenek nagy igényeim, eddig is olcsóbb kategóriás székeim voltak.
Ami inkább fontos, hogy a kárpit ne menjen tönkre egy év alatt.
van még 2 amit kinéztem:
1:https://www.emag.hu/guru-master-kenyelmes-fonoki-gamer-szek-forgoszek-gm1-g/pd/DCRW7CMBM/
2:https://www.emag.hu/vinsetto-ergonomikus-gamer-szek-derektamasz-dontheto-es-allithato-fejtamla-fekete-barna-921-247bn/pd/D702XHMBM/ -
LLKobe
veterán
válasz
Attila84pecs
üzenetére
Ez sem tűnik semmivel jobbnak sajnos. Pár kérdés: hol vagy helyileg (mivel külföldi oldalakat linkeltél arra tippelek nem itthon vagy), mennyit ülnél benne egy nap, illetve mi a magasságod és súlyod.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Attila84pecs
üzenetére
Az a kartámla úgy néz ki, mint ami alig várja, hogy széthulljon.
-
Attila84pecs
csendes tag
Köszönöm LLKobe, Tsebacsi.
Ez lenne a másik választottam: https://spiritofgamer.com/gb/chairs/207-hellcat-3700104451896.html
Esetleg ajánlanátok valamit 50k forintig? -
válasz
Attila84pecs
üzenetére
Én ezt elengedném
-
LLKobe
veterán
válasz
Attila84pecs
üzenetére
A kartámla ránézésre 3 centi széles, és az állíthatósága nulla, innentől lecsó.
A mechanikája is filléres hulladéknak tűnik.
De a színe jó. -
Attila84pecs
csendes tag
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a széket? Milyen lehet?
https://huzaro.com/pl/p/Office-Chair-MARK-ADLER-BOSS-4.2-Grey/399 -
ice9
tag
Sziasztok. Árazásban kérném a segítségeteket: Noblechairs Hero Black edition. Szép állapot, keveset használt, fej és derék párnával. Köszi
-
fpatrik17
senior tag
válasz
albiosz
üzenetére
Örök hála, így már meg is lett!

Tényleg valami régebbi szériás Haworth ComfortoSzerinted milyen irányba lenne érdemes nézelődni, ha felfele szeretnék váltani? Típusok és kb. árkategória érdekelne, ami valamivel e felett van. Jól sejtem, hogy ha érdemi javulást szeretnék, akkor az 200-300+os kategória?
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha tudnátok segíteni beazonosítani ezt a széket. Kb 8 éve van nálam, elég elégedett vagyok vele, de gondolkozom egy felfele váltáson és szeretném bekategorizálni. (Az is lehet csak újrakárpitoztatom/bőröztetem. Igazából csak annyi a baja, hogy kopottas, meg egy lábburkolat hiányzik.)
Csatolok róla pár képet. Előre is köszi, ha többet tudtok róla, mint én, sajna google nem segített...
-
adam0913
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszi az ajánlást.
A mai napon elugrottam az IKEA-ba megnézni a székeket, de nekem a Markus és a Jarfjallet sem volt kényelmes.
Mind a kettőnél kicsinek éreztem az ülőfelületét és csúsztam le róla, pedig teljesen átlagos a testalkatom (181/78).
Ami szinte mindenben tetszett és nagyon kényelmes volt az a Styrspel, de elég bugyuta színekben elérhető
A másik a Hatterfjall volt, de ott a fej/nyaktámasz hiánya zavaró, hiába volt magasan a legjobb szék mindközül a szubjektív megítélésem szerint.Ikea-n kívül még szóba jöhet más áruház más széke, amit érdemes lehet megnézni?
-
Eagle16
addikt
Noblechairs párnákat vajon hogyan lehet mosni? Gépbe be lehet rakni?
-
LLKobe
veterán
válasz
adam0913
üzenetére
Ha ki van ülve az egyrészt látszana már a huzaton a képen, másrészt ha a szivacs lenne kiülve azt meg látod / érzed élőbe.
De ha neadjisten venni kell bele egy új gázrugót, akkor is olcsóbb mint egy ikás, és sokkal jobb minőségű. Más nagyon nem tud tönkremenni. De ha élőbe nem nyaklik / nyikorog nagy meglepetés nem érhet.Meg kell nézni élőbe, de a képen látszik hogy nagyon szép állapotba van. Aztán ha mégse, max otthagyod.
-
adam0913
tag
Az első marketplace-es szék szimpatikusnak tűnik nagyon, és tudom hogy ezek 10-15 évig székek is maradnak ellenben az IKEA-s 100.000 alatti kategórival, de mindig félek ilyen használt dolgokat venni, ki tudja hogy volt használva, mennyire van kiülve, vagy felesleges parázás?
-
LLKobe
veterán
válasz
adam0913
üzenetére
Én nem ismerem, de ahogy látom a kartámla állíthatósága nulla, valamint ez a keskeny görbülő kartámla rohadtul nem tűnik kényelmesnek, így az ergonómikus jelző max viccnek jó.
Amit ajánlani szoktunk azok az ikeás ergonomikus székek, nem egy óriási eresztés, de az árért kb. rendben van.
A másik (szerintem jobb) vétel, egy használt márkásabb darab, jellemzően a marketplace-en találni szépeket. Példa 1, Példa 2, Példa 3
Ha átlagos a testalkatod, nem vagy nagyon magas / nagyon nehéz, akkor nem nagyon lehet mellélőni velük, nagyon tartósak, és összerakásban / minőségben messze az ikea fölött vannak. -
adam0913
tag
Sziasztok!
Erről a székről van valakinek tapasztalata? Jó lehet?
[Ergonomikus irodai szék magasított háttámlával]
Vagy mi a javasolt a ~80k kategóriában? -
Danyboy
csendes újonc
Szia,
Gratulálok jó fogás volt, 180cm felett tökéletes választás!Én 193cm vagyok.
Nekem is bevált a Boston kényelemben, ülésben munkához.
Milyen huzattal van amit vettél?
Van vagy 20féle verzió, kíváncsi vagyok mit tapasztalsz. A céges székem huzata nem volt a legjobb, de lehet egy másik huzattal én is beruházok egybe ha kifogom 200k alatt. -
Danyboy
csendes újonc
válasz
Cyrusv10
üzenetére
Szia,
Nagyon igaz amit írtál: "Viszont ahogy nézegettem eddig, nem biztos hogy ez a típus ~180cm vagy annál magasabb embernek is jó lehet, aki e magasság körül nézegeti az mindenképp próbálja ki elötte azt javaslom."
Én 193cm vagyok és minden létező széket kipróbáltam a Jysk-től az Ikeán át az RS bútor Deluzzo-ban és voltam az Irodabutik-ban is. Az általad jelölt Emagra szék egyik verziója bizonyult a legkényelmesebbnek, de kályhaezüsttel fújt gagyi érzetet adott 200k+ ért. Ennyiért nézzen már ki valahogy. (ez inflációs hatás előtti ár volt) Már az eredeti keret felett vagyok jóval, de ott vagyok, hogy muszáj leszek beruházásként kezelni a dolgot, mert szétmegy a hátam mire találok egy jó széket. Most egy Ikeás csodán ülök gerincpárnával... miután visszaadtam a céges Anteres Boston székem. Ez nagyon kényelmes szék, de beleizzadsz 8+óra után és nincs fejtámlája, az XL verzió 200k+ annyit nem adnék érte.
180cm magasság felett az általános probléma,ha a szék támlájának teteje nem a lapockádat karcolja, az a karfa. 10 székből nálam 9-nél a karfa a legmagasabb pozícióban is 1-2cm-el alacsonyabb az alkaromnál. Vannak nagyobb fotelek, amik jók lennének, de lakásba nem jó, ha nincs elég hely. Cégnél Herman Miller szék van, az mondanom sem kell megfelelő, csak nem tetszik a "színe"..
-
válasz
r6man123
üzenetére
Érdekes, akkor gázrugó nem volt benne. Ez a támladöntő hinta mechanika. Ez nekem pl. nem ropogott, azt a gázrugó csere oldotta meg, aztán lehet, hogy a kapcsolódási pontnál csúszik el valami és egy komplett szétszedés-összerakás megoldaná?!

A mechanikán (telepen ahol dolgozunk van egy ilyen részleg) a régi gázrugóm szétszedték a "vandálok" így nem tudtam kipróbálni, bár én nem kaptam ezt a faja szétszedő szerszámot amit neked küldtek, én már kicsúsztam a gariidőből. -
r6man123
senior tag
-
LLKobe
veterán
Elég sok jó szék van még jó áron a marketplace-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi pénzért ennél jobb újonnan sem lesz.

Ami épp átcsúszik, az se ér annyit. A Marcus és Jarfjallet még ajánlott.