- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Mert lassan két éve vettem a széket és 2 év garancia volt rá, de azért még egy levelet váltani fogok a bolttal hogy a cserével tolódott-e a garancia is.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Kbali
nagyúr
válasz
Marci112233 #10997 üzenetére
Már miért esne ki az újabb garanciális csere, ha ugyanaz a hiba?
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #10997 üzenetére
Tudom hogy más izéjével birizgálom a csalánt, de ilyen házi megoldásokkal sosem fogsz egy tartós és komfortos megoldást csinálni.
50-100k között már lehet minőségi használt székeket venni, ha sokat használod, ki kell pengetni sajna. Csodát otthon nem lehet barkácsolni sajnos.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Marci112233
addikt
válasz
cimbi186 #10716 üzenetére
Üdv!
Kicsit késő válaszolok, de azóta nem nagyon foglalkoztam a dologgal, hanem használtam a széket és nemrég újra cseréltettem az ülőlapot, amit most ingyen küldtek, de pár hónap és a garancia lejár, tehát ez az opció már ki fog esni.
Rákerestem anno arra a dologra amit írtál, de több félét is találtam így nem tudom melyik márka lenne jó nekem.De most is inkább egybe szivacs volna jó ami jobb minőségű lenne, de ugye lapra is vágni kéne mert elől 8 hátul pedig 6 cm a gyári szivacs.
Létezik olyan szivacs amit itthon valamilyen házi módszerrel lehetne faragni is, de nem lapulna el úgy mint a gyári szivacs?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
rAY.BAN
tag
Használd egészséggel! Én anno a sima verziót vettem hasonló áron, szal ez mindenképp egy jó vétel volt.
Ne kerüljön rá sor, de a garancia érdekelne majd, hogy az hogyan működne, mert a szék árának egy jelentős részét az teszi ki.
Az én esetben az officeartdesign intéz mindent; hozzák, viszik, adnak csere-széket stb.A tieddel mi lenne az eljárás? Visszaküldeni a legközelebbi országba ahol van ténylegesen HM értékesítés és nem egy külön forgalmazón keresztül megy?
-
Kobe
veterán
megosztanám a tapasztalataim külföldről történő herman miller rendeléssel kapcsolatban
végigjártam idehaza a bemutatótermeket, steelcase, HM, stb, és próbálgatás után a fejtámaszos embody-ra esett a választás, mint kifogásmentes darab. Nyilván nem pénztárcabarát opció....de....
-a steelcaseknél divat az új modelleknél a lumbalis rész előremozgatása a döntött pozícióban, nekem gerincsérvvel ez nem kellemetlen, hanem kimondottan fájdalmas feature
- a klasszikusok közül a steelcase gesture egy nagyon erős játékos volt, ár-értékben is, hibátlan és kényelmes modell, azonban a fejtámasza szószerint használhatatlan. A legkisebb mozdulatra is elmozdul, lötyög, és ráadásul fix, nem levehető, én meg fejtámaszost akartam, így sajna kiesettmegvolt a befutó, kértem is ajánlatokat, ha már lúd, legyen kövér alapon a gaming embody verzióra kértem, próba alatt is jobban bejött a szivacsozása (a simának hajlamos elállni a háttámlától a hát szövetrésze, engem ez vizuálisan és komfort szempontból is zavart, a gamingnél nem volt ilyen gond, gondolom a bordázatok miatt)
kaptam egy laza bruttó 2600 eurós (1M !!!) ajánlatot a hazai forgalmazótól, fejtámlával....azért le is seggeltem, hogy WTF, jó, jó, de aranyból van vagy mi a rák.
Meg hát a cerka is vastagon fog, mert a hivatalos HM oldalon 1500 eur + áfáért dobálják az EU-ban, ami 1800-1850 EUR max árat jelent, lokációtól és ÁFA kulcstól függőenelkezdtem a külföldi rendelés felé kacsintgatni. Designcabinet, cseh cre8 shop, illetve a HM EU-val is direktbe felvettem a kapcsolatot. A gaming vonal elég érdekes, hivatalosan csak a HM forgalmazhatja retail, de a HM meg nem szállit HU-ba....így érdekes konstelláció volt, hogy akkor a magyar HM partner hogy tudja őjonnan forgalmazni, amikor a külföldi forgalmazókról is rendre lepattantam, hogy csak a sima verziójuk van, gaming nem, azt csak az eugaming.hermanmiller.com-on keresztül lehet
végül a cre8 shop-ra esett a váalsztás, náluk készleten van a korábban említett unboxed verzió, most akciósan 1230 EUR, ez már elég szemmel látható difi, hogy lehajoljon érte az ember
Nagyon rendes a sales-es, leleveleztük hogy MO-ra külön díj ellenében sem tudnak szállítani, viszont ha intézek fuvart, garantálja hogy személyesen megnézi a csomagot feladás előtt, hogy biztosan a legpöpecebb állapotú unboxed verzió kerüljön ide, ne kelljen 14 napos elállással szívni csehországba vissza. Korrekt.Fuvart a csomagneten tudtam intézni, 75x75x110-es doboz, 25 kg, akit érdekel, ezt TNT, Fedex, UPS nettó 35-45 közötti összegért szállítja. Náluk lehet mint címzett, külföldi címen pickup felvételt kérni, másoknál a méret és a címzettkénti pickup a necces.
Hétfőn adták fel, tegnap kézhez is kaptam.Unboxed szék állapota: gyakorlatilag teljesen új. A gázrugó még a gyári érintetlen, első használat előtti állapotban volt beragadva, én lockoltam ki, lábakon rajta a gyári védőfólia. A karfáról volt leszedve és spárgával visszarakva a Logitech füzet, de a takarófólia is a gyári volt. Kiállítási darab lehetett, max, de használva nem hiszem hogy volt. Karfán, szöveten semmilyen használat nyom, fold, doboz sérülésmentes.
1200 eur vs 2250.....
12 év HM garancia ugyanúgy érvényes rá, illetve a 14 napos elállás is.Érkezik majd még egy Atlas fejtámasz hozzá US-ből, ismerősön keresztül, az sem mindegy hogy 170 USD vagy 330 EUR áron sózzák rád.....
Long story short, így lehet 1400, szállítással max 1500 euróból kihozni az idehaza 2600 ért szórt csúcsdarabot....előre megyünk, na
a cre8-et csak ajánlani tudom, teljesen korrekt arc a sales-esük, és amit ígért azt be is tartja.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Egy olyan gaming széket keresnék, aminek kimondottan puha az ülő része!
Ár ilyen 200k-ig ha lehetne, már ha van ilyen!
Köszönöm!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Radeon_5
aktív tag
Liftor Active szekekkkel valakinek tapasztalat, velemeny?
Son of a Bit
-
Okean
tag
Aki esetleg HUVUDSPELARE vásárlásán gondolkozna, azt tudom mondani, hogy ne tegye.
-
rAY.BAN
tag
FYI, akciós most a Fern, 350k a lumbar nélküli verzió: [link]
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Lehet olyan forgószéket kapni, amit be lehet állítani hogy ne forogjon? Tehát ha akarom fix legyen. / Már meglévő székre lehet valami szorítóbilincset beszerezni ami megakadályozza a forgást?
Nasenscheidewandverkrümmung
-
LLKobe
veterán
válasz
Darth_Revan #10976 üzenetére
Napi 1 órára valszeg oké, (ahogy egy zsák krumpli is).
Egyébként a kartámasz nem állítható, az ülőfelület ránézésre pár centi vastag... Pénzt nem adnék érte, lehet ennyiért jobbat kapni.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ezt próbálta már valaki:[link] ?
Vélemény ? -
LLKobe
veterán
válasz
Phobion #10974 üzenetére
Nyilván mindig van, de amiket manapság újonnan kapsz az olcsóbb kategóriákban, az egyenlő az ipari hulladékkal. Sajnos.
Nyilván meg kell nézni, tekergetni, csavargatni, beleülni abba amit veszel.
Azon kívül pl a linkelt boltban is kapsz garit.Tapasztalatból mondom, egy egyben lévő jobb minőségű használt szék sokkal tovább tart / komfortosabb mint az azonos árú új. Saját bőrömön tapasztaltam, jóóó sok pénz kifizetése után.
A jelenlegi székem amiben ülök (Aeron Classic) kb. 20 éves. Nyilván a legtöbb része fel volt újítva / cserélve, de nem mondanád meg róla hogy nem a múlt hónapban gyártották, és eszméletlen kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Kabum911
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 60-80 ezer közt széket 79kg 170 cm hez.
Álitható dölésszögü hátámlával.
Elöre is kösz! -
Radeon_5
aktív tag
Hat, nem is tudom. En a budaorsiben voltam, lehet masik uzletben masok vannak, de amik ott voltak kiallitva, nem voltak nagy szamok. Arban oke meg 'nagy learazas', de minosegben eleg kinai. Kb 12 volt osszesen kidobalva, sok halos ulofeluletu, en ezektol alapbol odzkodom mert felek hogy hamar megnyulnak. Elegge lotyogosok is, nem tudom hogy alapbol vagy csak ezek a peldanyok mar leharcoltak. 56ezer-250ezer kozott voltak kb, de inkabb 120-150 korul fokent. Volt 3d-4d karfas is de az is igy mar talan tul lotyogos a sok allitgatas miatt. Szoval igy ha minosegerzet kell, az nem nagyon volt meg.
Viszont sima otthoni ulos szekekbol volt par tok jol kinezo dizajnos darabEs a matracok is jonak tuntek ennyi alapjan.
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Revotica szekeket probalta valaki? Velemeny? Eleg jol neznek ki es korrekt arban vannak.
En epp matracot nezni ugrok be hozzajuk, de akkor mar a szekeket is kiprobalom.Son of a Bit
-
Kobe
veterán
válasz
Headoff #10961 üzenetére
Naluk mar voltam, azert is kerestem volna a logitech embodyt alternativ forrasbol mert nekem jobban bejott a szovete, a plusz rugozasa es szivacsolasa
en euroban 2234 eur vagy hufban a honlapon szereplo netto 687+afa ajanlatot kaptam
ami vicc egy official nemet HM bolt brutto 1800 eurojahoz kepest (plane nemet fizubol), de hat ez van ha mi vagyunk az eu legsikeresebb pannonpumaja, itt jol elunk es van penz lovera
cre8.cz nem szallit Mo-ra, veluk is beszeltem
[ Szerkesztve ]
-
Headoff
tag
-
Headoff
tag
Ne őket hívd, hanem az Office Art Design-t.
Ma voltam náluk, és átértékelődött minden, mintha egy teljesen másik Embody székben ültem volna. A rugózása jól beállítható volt, semmi hangja nem volt, és volt rajta Atlas fejtámla is. Sőt, még a gaming Embody is kipróbálható volt náluk, na annak már volt egy kis hangja, de még az is sokkal jobb volt, mint az Europa Design kiállító termében lévő Embody-nak, szóval úgy néz ki, hogy mégsem Aeron C székem lesz, hanem Embody-m
Szóval ha bárki HM széket szeretne próbálni, akkor az Office Art Design-t javaslom mindenképpen.Normális vagyok! - A hangok is megmondták!
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Liftor Active székkel kapcsolatban valakinek tapasztalata van esetleg?
Sajnos az Ikeás GRUPPSPEL nem jött be, nyomta a combom alsó részét, úgyhogy ment is vissza. -
Kobe
veterán
válasz
Headoff #10956 üzenetére
hát én uszkve 3 hete próbálom őket telefonon nyitvatartási időben elérni, emailre szintén nem válaszolnak. Ugye az europa design és a design office egy és ugyanaz a cég, a vicc hogy a 2 honlapon összesen megadott 4-5 vonalas telefonszámból csak 1 nincs kikapcsolva, azt emg nem veszik fel.....de még a központi raktáruk mobilszáma is "ezen a számon előfizető nem kapcsolható"-t mond be folyamatosan
-
LLKobe
veterán
Aki épp székre vadászik, ITT egy hibátlan állapptú Zody vicc áron.
-
Headoff
tag
Nálam is érik már az új szék, ma beszéltem a Hawort-al, és náluk csak lumbar support-os Fern van kirakva, de amin meglepődtem, hogy a Fern-nél a kopó alkatrészekre (görgő, kartámasz, gázrugó) összesen 2 év gari van. Az Europa Design-ba el is jutottam ma, ahol eszméletlenül segítőkészek voltak, el is töltöttem ott másfél órát, és egy Aeron C lett a befutó, még nem vettem meg, de az lesz majd az új székem. Az Embody-ban nekem a hinta mechanika egyáltalán nem jött be, hiába állítgattam, nem találtam a megfelelő beállítást, és a hangja az valami borzasztó volt (legalábbis számomra). A HM székeknél a 12 év garancia mindenre kiterjed...
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok! - A hangok is megmondták!
-
Lokids
addikt
válasz
Phobion #10943 üzenetére
Dehogy nincs. Haworth vagy Steelcase székek is nagyon ajánlottak. Ezeknek nem feltétlen kell a top székeiket nézni. Zody, vagy Please székek talán beleférnek. Esetleg mesh Karman.
De hálós székben az eredeti ergohuman v2 is jó.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Callisto
őstag
Kinnarps Plus. Nekem azt mondták kb. 450e a fullos verzió, bár valahogy kétlem a külföldön talált árak alapján.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
Amire válaszoltál, hogy hol van ott is írtam, hogy unboxed. Másrészt ugyanúgy az eredeti garancia van erre is. Sőt ha személyesen mész érte még választhatsz is, megnézheted szerintem bár elég messze van.
Amúgy az évi 1-2 alkalommal lévő 25-30%-os HM akciónál újonnan sem sokkal több. Igaz ide nem szállít az oldal szerint pl. a német HM, de meg lehet velük beszélni hogy mégis."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Kobe
veterán
Steelcaset voltam probalni a heten, az is 1400 eur korul van es erzetre gyengebb mint egy HM
a gesture fejtamlaja pl kozel van a hasznalhatatlanhoz, egyszeruen nem marad a helyen, a legkisebb erohatasra elmozdulCallisto: ez igy szerintem nagyon lutri. 1400 eur, unboxed cucc es esztetikai hibas, aztan ki tudja mennyire hibas darabot kapsz
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz
Phobion #10943 üzenetére
Amúgy engem is érdekelne, ha lenne valami vállalható minőségi szék valamivel a Herman alá pozícionálva.
Officeplázában, amik ki voltak állítva, egyik se győzött meg, hiányzott a minőség érzet a kiállított 120-200k közöttiekben.Ennél tudnék valamivel feljebb menni, viszont a Hermanos 600e+ meg már soknak érzem. Nem igaz, hogy a kettő között nincs semmi, nekem az lenne a best value sweet spot.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
M0RGI
őstag
Szerintem visszaviszem a Markust. Ez rövid. Ha ülök benne, nyomja a combom közepét a széle. Ha hátrébb mozdulnék, akkor meg a farcsontomat nyomja a háttámlát ülőlaphoz rögzítő vas (nem értem miért nem rakták lejjebb).
Megnézem inkább a Viasitot, ha lesz még két hét múlva. -
Callisto
őstag
válasz
Phobion #10939 üzenetére
Unboxed Gaming Embody-t lehet venni 550K körül. A probléma vele az, hogy ez (is) egy nagyon megosztó szék: vagy nagyon bejön vagy nagyon nem. Szigorúan úgy venném ha vissza lehet küldeni 2 héten belül vagy van lehetőség tesztszék kipróbálására.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Phobion
őstag
Herman Miller mellett milyen márkákat érdemes nézegetni, kipróbálni?
(HO-ra, 100kg, keret: max 300k-ra gondoltam, néztem az Embody Gaming-et, de a 800k+ elég elérhetetlen egyelőre 🥴) -
Callisto
őstag
válasz
Beantech #10931 üzenetére
A legjobb, ha mindet kipróbálod személyesen. A marketplacen a refurbished Aeron-ra van még gari is. Képen sem néz ki rossznak, de mindenképp próbáld ki a székeket. Lehet a te alkatodnak pont nem lesz a legjobb stb.
Amúgy lehet kifogni jó állapotú használt székeket. Főleg a refurbished (felújított) székeknél.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Nem is kell a vádliig érnie. Kb. derékszögben (kicsit feljebb) kéne lennie a comboknak a lábszárhoz képest és 3-4 ujjnyi helynek lennie az ülés elejétől a lábszárig a comb alatt.
Ha nagyon érdekel javaslom pl. ezt a videót, illetve a youtube csatornáját. Ő valóban az akinek mondja magát és nagoyn sok hasznos videója van a testtartásról stb."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ergonómiai szempontból van valamilyen szempont, hogy a szék ülőlapja meddig érjen a combon? Megvettem a Markust, de nekem baromira nyomja a lábamat, nem ér a vádliig. 184 cm vagyok. -
Beantech
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis kihagyás után ismét szék vásárlás van tervben.
Sokáig használtam egy Noblechairs hero-t ami jó is volt de egy idő után a hátamnak már nem annyira. (Aztán időközben kiderült hogy nem is csak a szék volt a ludas de akkorra már eladtam) Azóta volt már az Ikeaból 3 szék de egyik sem volt az igazi hosszútávon.
Irodában Deluzzo székek vannak nem mondom hogy rossz de egyáltalán nem nyügözött le. A fejtámla jó ha van (de belegondolva szinte sose ér hozzá a fejem)
Voltam az officeplaza-ban kipróbálni pár széket pár hete, igazság szerint egyedül a reya tetszett igazán a hero keskeny volt, sajnos WAU-t nem tudtam kipróbálni, a hero amiért célzottan mentem de nekem keskeny volt a vállrésznél a háttámla és nem volt kényelmes. (107kg, 190cm vagyok)Reya-ból az elasztomeres verzió volt kint az egész kényelmes volt. Az lenne a kérdésem akinek szövetes Reya volt/van annak mennyire tartós a szivacsozása, illetve megéri-e a felárat szerintetek? A háttámlája nagyon kényelmes volt számomra de az ülőrészében nem vagyok biztos hogy elasztomerest akarnék.
Erre gondolok [link]
Ha valaikinek van ilyen tapsztalata, egy esetleges elállás esetén a mennyire szokott problémázni az officeplaza?Másrészről meg ha már ennyit adok ki székért akkor elkezdtem nézni a használt piacot amiket itt ajánlottak sokat használt székeket (bár most hogy ezt irom 180 a reya akciósan tegnap még 210 volt ez a verzió.)
Van egy pár hirdetés most marketen [link] ugyanattól az embertől, nem tudom valaki vett-e már tőle mennyire jók a székek. stb.
Nem tudom megéri-e beleugranom inkább egy használt de bizonyitott márkába.
(Itt a mirra2, please és verus tipusok szimpatikusak képen, de persze mindet kipróbálnám.) -
A hsz alapján abszolút 0 tapasztalatod van a márkával, főleg ezzel a székkel. Ott a széthájpolt Secretlab Titan Evo 2022, aminek 1 hónap után nyikorog mindene, 200+ ezer forintért. Amit mondtam, van vele tapasztalatom, keress youtuben rá, csak jót fogsz hallani róla és legalább olyan, ha nem jobb minőség mint az előbb említett Secretlab. Az előző "gamer" székem egy noblechair volt, meg előtte is noblechair székem volt, mindegyiknek megadta a 4D kartámasz és rohadtul nem egy kényelmes szék, egyik sem. Felesleges vitatkozni szubjektív dolgokról, ez az én véleményem, az a tiéd (amit tapasztalat nélkül formáltál), nekem ezzel IS (meg Fern-el és Embody-val is) van tapasztalatom, kifejezetten jobb amit küldtem mint akármelyik Noblechairs amit tudnál nekem mutatni.
never say never
-
LLKobe
veterán
válasz
misfine #10926 üzenetére
Görgess vissza az utóbbi 30 "milyen széket ajánlotok xy feltételek mellett" kérdésekhez, mindig ugyan azokat javasoljátok, 300-600 közötti árkategóriában.
Mellébeszélsz. EZ pont 10 hsz.-el előbb van, és olcsón jó székeket ajánl a kolléga, nem is egyet.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kobe
veterán
válasz
misfine #10926 üzenetére
NobleChairs székem van, igy pontosan tudom hogy gamer és gamer között is van különbség. A legtöbb az ergonomiailag so-so kategória, amit meg mutattál, jó drágán maga a borzadály
Mondjuk ha 150-160-ért lehet akár valódi bőr Noble-t is venni, szövetet meg még olcsóbban, akkor nem tudom miért venne valaki 2x annyiért egy relatíve noname márkát....
de hát mindenki úgy szórja ki az ablakon a pénzét ahogy akarja -
Gaming széket keresett, nem ergo chairt. 210 az XL változat, ha ilyet keresel, jobb mint a Secretlab, ami ez a kategória.
Ha többször válaszolnátok a kérdező tényleges kérdésére, és nem elvakultan a saját már-már fanatizmusotokat erőltetnétek a kérdezőre, akkor még érne is valamit ez a csoport. Görgess vissza az utóbbi 30 "milyen széket ajánlotok xy feltételek mellett" kérdésekhez, mindig ugyan azokat javasoljátok, 300-600 közötti árkategóriában. Nem mindenkinek van ennyi pénze egy székre, hiába hosszú távon az lenne a jobb döntés. Házat sem veszel 80M-ért ha csak 15M-d van, csak azért mert okosabb döntés sajátot venni mint albiba menni.
Amúgy kb 2-3 napja még 120 volt akciósan az Alza-nal a nem XL változat és kifejezeteten kényelmes szék az Anda az árához képest a gaming kategóriában. Nyilván nem egy Embody vagy egy Fern, de köszönőviszonyban sincsenek árban és típusban.never say never
-
Radeon_5
aktív tag
-
válasz
Angie™ #10908 üzenetére
Melóhelyre én ezt vettem:
Anda Seat Kaiser Series 3 XL
Ha nem vagy akkora darab mint én és nem kell az XL akkor 100 párezerért meg tudod venni. Secretlab competitor, kifejezetten kényelmes és jó minőség, ha gamer széknél maradunk.never say never
-
Callisto
őstag
válasz
Angie™ #10920 üzenetére
Isten ments, hogy bárki anyagi helyzetébe belemenjek, mert mindenki maga határozza meg a prioritásokokat és ismeri saját akutális helyzetét emiatt ne is reagálj erre a részre.
Azonban a profilodat nézve a helyedben nem azon a széken sprórolnék amiben hosszú órákat töltök. Lehet most még nem gondolod mekkora súlya van ennek, de amikor hosszú évekkel később megérzed akkor már késő lesz és bánni fogod.
Ha most épp nem is, de ha később úgy látod megengedheted akkor várj még egy picit vagy majd később cserélj egy megfelelőbbre. De ez csak az én meglátásom. Saját káromon tanultam meg a nem túl jó szék és a rossz testtartás következményét.
(Inkább utóbbi, mert a székek amiket használtam nem tartottak kordában és én magamra nem tudtam figyelni. Ösztönösen rosszul ültem mindig.)[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm a tippet mindenkinek! vmi lesz
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Lokids
addikt
válasz
Angie™ #10917 üzenetére
Ahogy a kenyér ára úgy a székek (meg az összes bútor ára) is úgy elszállt, hogy fél millával már szinte kiröhögnek. Ha mindenképp gamer széket akarsz, akkor megpróbálhatod a Noblechair vagy a Arenaracer székeket. De ezek is inkább a 150+ kategória.
Az 50K egyszerűen annyira kevés ilyesmire, hogy amit annyiért kapsz, abba nem akarsz majd ülni.
Úgyhogy ahogy előttem is javasolták: Használt szék.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Pff nem tudom, beírtam a keresőbe és kidobta elsőnek? Akkor még nem is az? Mégtöbb az a csoda?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
rAY.BAN
tag
válasz
Angie™ #10910 üzenetére
Féligmeddig viccnek szántam, de egyébként továbbra is azt mondanám, hogy ezaz igazság. Ne vegyél Gamer széket; még a legjobbak (Secretlabs - 300k HUF kb) sem jók igazán. A kagylóülés versenyautóba kell, de szerintem te nem fogsz 3G-vel kanyarodni az asztalodnál.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor az abszolút legolcsób ez lenne: Asus ROG Destrier - 350k HUF. De ha megnézed, akkor ezis inkább már egy irodai szék extra sallangokkal.
Az 50k HUF elég limitáló, de egy használt irodai szék bele kell hogy férjen. De itt van egy-két példa: [link] [link] [link] Ezek közül talán ez a nyerő: [link]
Én egyikbe sem ültem személyesen, úgyhogy próba mindenképp javasolt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
KRoy19 #10911 üzenetére
2017-ben vettem egy akracing széket 80e körül, ez a kategória most kb 150-200e és meglepődve tapasztaltam hogy a márkát szinte nem is lehet kapni. A mai napig hibátlan és nagyon szeretem. Munkahelyemen kellene vmi olcsóbb szék amivel elvagyok, ha látnátok most milyen szélen ülök, ahhoz képest megváltás az 50 ezres szék is.
[ Szerkesztve ]
-
adesz888
újonc
Sziasztok!
Ergonomikus széket keresek otthoni munkához 100-150e ft határig.
elvárások:
- szinkron mechanika
- mesh háttámla
- deréktámasz
- állítható kartámaszPesten hova érdemes menni, ahol ezeknek megfelelő székeket tudok kipróbálni? Valamint szívesen fogadok konkrét szék javaslatokat is.
Előre is köszi a választ!
-
KRoy19
őstag
válasz
Angie™ #10910 üzenetére
Itt nem fogsz kapni javaslatot földi halandóknak való áron( én sem kaptam). Egyébként én nem javaslom a gamer szék vásárlását. Inkább egy minőségibb irodai szék, mint például az IKEA-s Markus. Én már vagy 5 éve megelégedéssel használom és nincs semmi baja. Annyi a hátránya, hogy a kartámla nem állítható (én leszedtem róla és a nélkül használom)
[ Szerkesztve ]
-
Akkor másképpen teszem fel a kérdést. Melyik az a legolcsóbb gamer szék amit érdemes megvenni ?
-
Kobe
veterán
Herman miller / steelcase stb europai webshopjaiban feltuntetett arak netto vagy brutto?
pl az euhaming.hermanmiller.com oldalon szereplok -
Max 50e Ft -ig szerintetek melyik a legjobb gamer szék?
-
BundyDr
lelkes újonc
válasz
Callisto #10900 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy tavaly a Blue miért küldött Amia ajánlatot, amiben le volt írva, hogy 5 év garancia. Lehet valami váltás volt akkortájt és félreértelmeztek valamit. A 12 év garit az összes székre mondták?
A lényegen szerencsére nem változtat, hogy top minőség. Pár hete sikerült hozzájutnom egy 2011-es Leaphez, és a karfáját leszámítva semmi baja nincs. Mellette van egy 10+ éves Amia-m, és abban is csak a gázrugó adta meg magát, ami filléres tétel volt hozzá.
-
Tibi1984
friss újonc
Sziasztok
segitsegeteket szeretnem kérni meg a velemenyeteket
a Diablo chairs-rol meg a Huzaro Force gamer székekröl valakinek van tapasztalat? egyebbkent 100 ezereig milyen széket ajanlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x4GB 2400MHz CL16 Corsair Vengeance LPX kit eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál Eladó!
- 128Gb (8x16Gb) DDR3 Micron 2rx4 PC3 -10600 9-11-J1 MT36KSF2G72PZ-1G4D1FF
- GigaChad ház eladó!!! (be quiet! Dark Base 900 rev.2. Orange - Tempered Glass oldalakkal)
- ZOTAC GeForce RTX 3070 AMP Holo 8GB GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest