- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
válasz
Locutus #9795 üzenetére
Szerintem 150k-ig minden más felejtős a markuson kívül.
Ez nettó hülyeség már bocs. A markus egy nagyon alap szék, csak a sok gari szól mellette kb., egyébként nem nagy szám. Egy szék amin a kartámasz semmilyen módon nem állítható, nem ergonomikus. Ha nem centire a te méreted, fájni fog benne mindened egy idő után.Amúgy ha bőröset veszel a markusból, annak kicsit puhább a karfája is.
Bőr = műbőr = pár hónap alatt lefoszik. A legrosszabb tanács. Műbőrt minden esetben kerülni kell ha lehet, mind szétfoszlik, csak idő kérdése. -
LLKobe
veterán
válasz
Phobion #9792 üzenetére
Szerintem engedd el a fejtámlát. Amiatt egy gagyibb széket venni mert van rajta fejtámasz, nem jó biznisz. Hidd el nem igazán fog hiányozni.
A fejtámlákkal az a baj, hogy a legritkáb esetben jók, még a drága székeken is.
Vagy nem a jó helyen van, vagy nem állítható eléggé, túl elöl van, túl hátul van túl puha, túl kemény stb. -
LLKobe
veterán
válasz
spleenszuru #9790 üzenetére
-
spleenszuru
őstag
Nem, nem csillagos ég, a minél olcsóbbat azért jelöltem.
A hiányzó adatok jogosak: 183 cm, 95 kg.
Gondolom, akkor 100k alatt nincs is megfelelő? 50k alatt meg teljesen esélytelen?
Az igények amúgy nem nagyok, jelenleg hónapok óta egy fa széken ülök, a támlája a hátam közepéig ér, van rajta egy párnázásnak nem nagyon nevezhető valami, képzelheted.. -
Lokids
addikt
válasz
spleenszuru #9786 üzenetére
Azért baj, hogy árat nem adsz meg, mert így nagyon nehéz ajánlani. Továbbá a súlyod és magasságod sem árt tudni.
De ha a határ a csillagos ég, akkor:
Haworth: Fern, vagy Zody
Herman Miller: Embody, Aeron (mesh)
Steelcase: Gesture, Leap, Karman (mesh)Ezek nagyon nagy valószínűséggel megfelelnek. És arra is van kitalálva, hogy valaki 8-10 órát töltsön el bennük.
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Magyarországon lehet valahol vásárolni Herman Miller székeket?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kényelmes széket vásárolni, számítógép elé.
Változó az időtartam amit előtte ülünk, de ez néha elérheti a 8-10 órát is. Főleg játék.Mikor meleg van, akkor a bőrünk direktben is érintkezik a felülettel, szóval gondolom a bőr és társai kiesnek, de nem is érdekel.
Árat nem adok meg, fogalmam nincs ezekhez, abszolút nem ismerem a piacát.
A lehető legolcsóbb, de ezzel együtt legkényelmesebb érdekelne, kartámasza lehet.
Csicsa és társai sem érdekelnek, sima teljesen fekete is jó akár.A rendelkezésre álló hely, ahova "begurulunk", tehát az asztal alá úgymond:
Magasság: 70 cm
Szélesség 63 cmKorábban egy random, fém lábú, de valami gumis műanyag talpas széket használtam itt, viszont az folyamatosan feltöltődött ennek ellenére is, így ha maguk a lábak nem fémek, az még talán jó lenne.
Szőnyeges a teljes szoba.Nagyon köszönöm előre is.
-
Barell
senior tag
Sziasztok! 100k alatt keresem a tökéletes széket. Napi több órát ülök a gép előtt, játszok. Amik nálam nagyon esélyesek az eddig a Gamvis Phanton, Genesis 550 illetve az Auchanbn van a saját Qlive ami meglepően kényelmes és jó hatást keltett. De várom az ötleteket, köszönöm!
-
ZOLL30
tag
Sziasztok,
használ valaki Profim Lightup 250-s széket?
Érdekelne a tapasztalat, vélemény.Köszi
-
gergelyilles
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg 2 éve egy Newskill takamikura carbon edition-t használok de gyári hibás és leszeretném cserélni. Jelenleg 40-100 között olyan választék van, hogy csak néztem mint Rozi a moziban.
Merre induljon el az ember ha rendes széket szeretne vásárolni?
(Mondjuk olyan 100 környékén) -
Antibá
tag
Sziasztok!
Széket keresek.
185cm és 117 kg vagyok, széles vállakkal.
Az Ergohuman Elite 2 széket néztem ki magamnak.
Van olyan aki ismeri a márkát, vagy a típust? -
motown5l
senior tag
Hellosztok. Vásároltam egy Anda seat dark demon dragon pro széket olyan két hónapja. Véleményemet szeretném veletek meg osztani. Minden nap benne ülök.. Anyaga nagyon jó. És nem nyúlik meg a 93 kg, tol sem.
A szék nagyon erős, és masszív. A derektamaszt kicsit nehéz volt meg szokni. Párszor le is vettem még az elején. De most már nehéz lenne nélküle lennem. Meg szoktam és jól érzem magam benne. Szimulátor játékokhoz.,vagy bármilyen más játékokhoz nagyon ajánlom. Nagyon jó, ötlet hogy a karfakat lehet forgatni, és nem csa, emelni.. Nagyon, jó, ötlet volt aki, ki találta. A karfak kényelmesek. Nem műanyag, hanem valami szivacsos anyaggal van, borítva. De vettem rá egy kiegészítő szivacsot is rá pluszban. Nem lötyög a szék. A fejtamasz nekem, pont megfelelő magasságban van. 175 cm vagyok. Szóval, nem bántam meg a vásárlást. A tisztítása könnyű. -
Merchior
tag
Használt Herman Miller Mirra 1-ek elérhetőek egy 100-asért. Jó árnak tűnik ránézésre, a képekről sajnos nem látom, mennyire kopottak valójában, de valaki hátha el tud menni megnézni és épp keres egy ilyet.
-
LLKobe
veterán
válasz
zsolesz7503 #9775 üzenetére
Esetleg ITT nézelődj, ez az összes szék 150 kiló teherbírású. Próbálj úgy választani hogy karfa magasság állítható legyen legalább.
-
LLKobe
veterán
válasz
zsolesz7503 #9773 üzenetére
Szerk.: ezt is csak 120 kilóig ajánlják
-
Lokids
addikt
válasz
zsolesz7503 #9770 üzenetére
Ilyen súly mellé sajnos nagyon limitáltak a lehetőségek. Valószínű itt is egy Használt Steelcase lenne a legjobb megoldás.
-
zsolesz7503
tag
Sziasztok szép kellemes napot!
Ötletem sincs milyen széket lehetne venni napi 8 óra gépezésre 175cm magas öcsém és 135 kiló. Sajnos le van százalékolva dolgozni nem tud egészségi állapota miatt. Ezért is vennék széket a keret 100.000ft maximum. Van bármi használható ennyiért? Előre is köszönöm.
zsolesz
-
Ermac
tag
Hali a Steelcase reply székek amiket linleltél ezek használtak ?
-
LLKobe
veterán
válasz
mikecpl #9762 üzenetére
Az már egy egész értelmes keret, kapsz belőle jó széket is.
A linkelt darabot és boltot sztem felejtsd el.Szerintem vagy kicsit toldd meg a keretet és vegyél egy új Zody-t, vagy esetleg várj egy újabb akcióra és egy Fern-t.
Vadiúj minőségi cuccok, 12 év gari, minden is állítható rajtuk.Amit írtál hogy izgő-mozgó vagy, arra a Fern lenne a jobb, annak a háttámlája veled együtt hajlik.
-
mikecpl
csendes tag
Sziasztok!
Székvásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket. Napi 8-10 órás ülőmunkához kellene elsősorban és eléggé izgő-mozgó vagyok, szóval nem hátrány, ha nem csak tökéletes tartással lehet benne ülni.
Magasságom: 172cm, testsúlyom: 72kg.
Elsősorban ezt néztem ki, nem tudom bárkinek van-e tapasztalata vele: https://www.xxxlutz.at/p/dieter-knoll-drehstuhl-in-webstoff-netz-schwarz-001319006803
Árkategória: max 5-600 euró.
Köszi előre is!
-
P85
újonc
A Markus Jarvfjalletre váltás nekem is megvolt. Azt kell mondjam a Markus jóval kényelmesebb volt. A Jarvfjallet-nek elég kemény az ülőfelülete, a háttámla ellenállását nem lehet állítani, fixálni meg csak 3 állásban lehet. A háttámla mesh se ad túl ergonomikus tartást. 168cm/80 kg vagyok. Vissza is vittem és rendeltem egy Haworth Fern-t. Nyílván nem egy árkategória de 100K körül is lehet szerintem ikeánál jobbat találni.
-
donki
senior tag
válasz
albiosz #9758 üzenetére
Vannak multik Magyarországon, akik Kinnarps-ot használnak, és dolgoztam is ilyennél, elégedett voltam a székkel. Amúgy sok rész cserélhető rajta külön-külön, alkatrészek is vannak hozzá.
De az otthoni használatban nem vált be. Ami a karfát illeti, a kemény karfán van valamilyen puha hab és azt elfedi valamilyen műanyag réteg, az egyszerűség kedvéért azt mondtam rá, hogy műbőr.@LLKobe:
Erre a műbőrre ne menjünk rá, fogalmam sincs milyen anyag, a lényeg, hogy tönkrement rajta. Azt mondjuk nem említettem, pedig lényeges, hogy garanciálisan cserélik, ez mindenképpen mellettük szól. Meg az is, hogy lehet cserealkatrészt rendelni. Tehát ha valaki úgy gondolkodik, hogy vesz egy drága széket, és mondjuk két évente kicseréli rajta a kartámaszt vagy kereket vagy ami tönkrement, az tulajdonképpen egy racionális döntés lehet. -
LLKobe
veterán
Ami a tartósságot illeti, ez most már számomra nem szempont, mert már nem hiszek benne
Mert sajnos nem a jó székre adtál ki sokat. Sajnos ami drága az nem feltétlen jó. Eleve ha végig nézed a top gyártók székeit, soha sehol nem fogsz műbőrt találni, nem véletlenül.
Én 8 éven át minden nap 8 órát ültem egy Aeron-ban, és a 8. évben annyiban különbözött az első naptól, hogy több volt rajta a por.
De abszolút megértem a következtetéseket amiket levontál, ebben az esetben valszeg én is erre jutottam volna. Csak azt mondom hogy ha egy igazán jó széket veszel, akkor más lesz a tapasztalat a végén. -
albiosz
őstag
Nem tudom hogy kerül műbőr a karfára. Steelcase/HM esetében és más irodai nagyüzemre tervezett székek esetében puha habosabb műanyaggal találkoztam leginkább. Párszor voltam a Kinnarps székházban egyéb ügyből, nekem az volt a benyomásom, hogy ők a dizájnra mentek rá inkább.
-
donki
senior tag
Én Kinnarps széket vettem magamnak. 4 éve vettem kb 400k körül volt az ára. Nagyon sok minden konfigurálható rajta, kerekek, szövet, nyaktámasz, kartámasz stb, szóval széles ártartományban mozog az ára. A kartámaszt borító műbőr nagyon hamar lefoszlott róla és a szövet sem olyan tartós mint ahogy azt állították.
Én most azt gondolom, hogy egy 30 -40 ezer forintos széket nyilván nem lehet olyan sok ponton állítani, dönteni mint egy 400 ezer forintos széket, de ha van olyan beállítása, ami mellett kényelmes számomra, és én magam akarom egyedül használni, akkor irreleváns, hogy a nem kényelmes állapotok közül hányfélét tud még. Ami a tartósságot illeti, ez most már számomra nem szempont, mert már nem hiszek benne. 400 ezerért már 10 darab 40 ezer forintos széket lehet venni, ami nyilvánvalóan tovább tart, mint egy akármennyibe kerülő szék.
Még egyszer nem veszek drága széket, mert már abszolút semmi értelmét nem látom. Akármilyen profi váza van, a szövet az szövet, a műbőr az műbőr, pont ugyanúgy mint az olcsó székeken. -
Veron
addikt
Gellértnek van még néhány szebb állapotú, de jelentősen drágább. [link]
Én is Mirra 1-en gondolkodom (vagy Zody classicon), ha ki vannak takaríva, esetleg újrafújva és néhány alkatrész cserélve, akkor elvileg lehetnek akár új állapotúak is. Nem szivacs van az ülőlapon, hanem mesh.
Itt van Olivier Girard (Posture guy) videója a saját Mirrájáról. Az sokat elárul, hogy 15 éve ül benne. [link2]
-
ZOLL30
tag
hali,
beszéltem a céggel, a szivacs tiszta új lesz a székeken, elvileg mindegyikre újat készíttetnek, a gyárival megfelelő minőségben (erre azért kiváncsi vagyok).
Mind a két színből van raktáron huszondarab, elvileg az üzletben lehet válogatni, kiválasztani a megfelelőt.
-
ZOLL30
tag
Szerintetek, ha jó állapotú, akkor Herman Miller Mirra1-t érdemes még venni?
köszi
-
Veron
addikt
Itt írtam pár modellről, köztük a WAU-ról és Heroról. Én utóbbit venném, ha onnan kellene választani, ha mindenképp WAU sorozat akkor a WAU FAB (nem WAU 2) a favoritom.
-
LLKobe
veterán
Tapasztalatom nincs vele, de én személy szerint nem szeretem azokat a székeket, ahol a háttámla csak egy ponton középen van összekötve az ülőfelülettel. Általában az a gyenge pont. Valamint ezen a széken nincs deréktámasz.
Én inkább ezt venném helyette, mert az anyagminősége nagyon rendben van, össze van rakva. Annyi hogy a szövet verziót, semmiképp se a hálóst.
-
sjbee
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg tapasztalatotok [erről] a székről? Sajnos erről a típusról szinte semmit nem találok, csak a márkáról.
Én 85 kg vagyok és 175 cm magas. Számomra a kényelem a legfontosabb, mindenféle állítási lehetőséggel.
Ha esetleg ebben az árkategóriában (max 150.000 ft) lenne alternatíva, amit ajánlanátok, azt szívesen veszem. A Haworth Very Task-ot néztem még használtan, de sajnos nálam is a szállítás az, ami gondot okoz...
Köszönöm előre is a segítségeteket/véleményeteket! -
Hefenius
csendes tag
Sziasztok.
Szék vásárlás előtt vagyok és a véleményetekre vagyok kíváncsi mit ajánlatok.
Amit keresek:
Anyaga szövetből legyen, könyöktámaszon ne legyen habtöltés elég a műanyag vagy vmi hasonló.
Olyan 100k körül gondolkodom rajta. ( 183cm vagy és kb.85-90kg. Viszonylag sokat ülök rajta.)
Alábbiak keltették fel a figyelmemet
Gamvis Phantom [link] - (azért vannak fenntartásaim )
Arozzi Vernazza [link] de a Torretta [link] sem tűnik rossznak
Talán még esetleg a Sense7
Köszönöm. -
sjbee
csendes tag
Vélemény [erről] a székről. Sajnos erről a típusról szinte semmit nem találok, csak a márkáról.
Én 85 kg vagyok és 175 cm magas. Számomra a kényelem a legfontosabb, mindenféle állítási lehetőséggel.
Ha esetleg ebben az árkategóriában (max 150.000 ft) lenne alternatíva, amit ajánlanátok, azt szívesen veszem -
SunyiMenyét
csendes tag
Sziasztok!
Széket keresek homeoffice-hoz. 120kg vagyok 190cm magas. A keret az kg max 120000.
Elsődlegesen ez a szék lett kinézve:
Miro Standard vagy Miro Standard fejtamaszos
https://szekaruhaz.hu/Miro-Standard-fejtamaszos-halos-forgoszek-fekete
De gondoltam egy két tapasztaltabb róka is ajánhatna valamit. -
Dingle
tag
Sziasztok!
Van most valami bestbuy szék 80000 Ft környékén?187 cm magas vagyok, jelenleg 97 kg, ennél már csak kevesebb leszek.
Átlagosan napi 5-6 óra lenne, ha otthonról dolgozom akkor 12 órán át ülnék benne.Munkahelyen Ikea Markus van, az nem rossz, nem túl kényelmes, de strapabíró.
Jysk-ben próbáltam a gamer székeket, meglepően kényelmesek, de gondolom olcsó húsnak híg a leve. -
nino88
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hogy a Haworth szállít Magyarországra?Vissza olvastam és láttam páran rendeltek székeket az utóbbi pár hónapban és meg is kapták őket, viszont a Haworth international webshop oldalán nincs Magyarország a listában ahova szálitalnak.
Köszi a segítséget. -
nagyon jok a review-k rola, en majdnem rendeltem egyet, de aztan elkezdtem jobban beleasni magam a temaba. mivel szerencsere nem annyira kotott a budget, igy tovabbleptem, de ha nem akarsz 200-300 euronal tobbet raszanni, akkor jo alternativa lehet. ugyanigy erdemes megnezni a ticova markat
A ketto kozul ez utobbibol rendelnek.
-
revonz
csendes tag
Sziasztok,
Markust váltanék Jarvfjalletre.
Az elképzelés az új lakás miatt fehér/világos szürke lenne.
Szövet vs (mű)bőr témában mik a tapasztalataiok?
Eddig csak szövet székkel van tapasztalatom.
A szövet jarvfjallet fix karfáját úgy olvastam lehet állíthatóra cserélni, mert az is szempont lenne a bőr vs szövet összehasonlításban.
Vagy esetleg más alternatíva 300€-ig? -
LLKobe
veterán
Én semmit sem tudok róla, de itt vagy teszt amiben a srác elég jól elmondja a pozitív és negatív oldalait is.
Ami nekem így ránézésre eszembe jut:- formára egy aeron koppintásnak tűnik, ami nem baj, de az a deréktámasz nekem nagyon durvának tűnik. Bár a tesztekben azt mondják nagyon puha, de nem túlságosan állítható.
- azt tartsd szem előtt, hogy a noname-ebb székeken a mesh hajlamos megnyúlni viszonylag hamar, és ha ez megtörténik, hiába volt az elején kényelmes, utána lecsó, nem tart.
- ha külföldről rendelsz, a gari elég nagy szopó lehet. Ha neadjisten saját költségen kell visszaküldened, az eléggé zsebbenyúlós.A döntés a tiéd, de én egy bepróbált márkát vennék inkább használtan, azzal nem érhet meglepetés.
Sokszor leírtam már, én anno egy ilyet vettem, nem volt jó döntés, el is kellett adjam (szétnyúlt a háló).
Viszont van szövet verziója, azt érdemes lehet kipróbálni, az nem tud megnyúlni. -
ZOLL30
tag
Van bárkinek tapasztalata a Sihooról?
https://sihoooffice.com/products/sihoo-doro-c300-ergonomic-office-chair
Leárazott példányok:
https://sihoooffice.com/collections/ergonomic-chairs
Köszi
-
LLKobe
veterán
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Akkor jövök én is vissza kérdéssel. Sikerült refund-oltatnom a székem, kellene helyette új.
175 magas vagyok, 85 kiló körül, heti több nap, napi 8 óra ülésre.
Preferálom a hálós háttámlát, szövet/hálós ülőlapot.
Amennyire látom, nálam is a Steelcase jöhet szóba? Az irodában nagyon hasonló Interstuhl székeken ülünk. -
LLKobe
veterán
válasz
nutella1 #9706 üzenetére
Üdv!
Olyan székre, gamer székre lenne szükségem, és nem hupilila színben, amelynek a háttámlája 90 fokban emelhető
Úgy érted a háttámla magassága állítható?bőr, kényelmes
A bőr nem túl praktikus erre a célra. Persze nagyon boss a kinézete, de folyamatos ápolásra szorul, és nem szellőzik.a döntött támlás gamer székek nem kényelmesek a gerincemnek, a hátnak, szeretnék egyenesebben ülni, nem feküdni, sem nem belesüppedni.
Kérhetek tanácsokat, milyen ergonomikusabb széket ajánlanátok?
A gamer székek nem az ergonómiai szempontok szerint lettek tervezve.
A racsing kagylóülés forma erre a célra teljesen alkalmatlan, több szempontból is.
Ülésmélység nem állítható, deréktámasz nem létezik, vagy ha igen nem állítható, van amelyiken még a kartámasz magasságát se lehet állítani.
Csak menőn néz ki, ez az egyetlen előnye.Ha valóban kényelmes, testreszabható, tartós széket szeretnél, szerintem felejtsd el a gamer székeket. Az menőzni jó a haverok előtt, de tartós használatra alkalmatlanok.
Egy rendes ergonomikus irodai széket vegyél, ami bár nem annyira fancy, de 8 óra után is úgy kelsz ki belőle mintha le se ültél volna.
A választás a tiéd, de ezek a tapasztalatok.Ha maradsz a gamer vonalon, abban én nem tudok segíteni, mert nem foglalkozok velük.
Ha egy irodai széket vennél, akkor tudok ajánlani, de ehhez add meg a következőket:- magasságod, súlyod
- menyit ülnél egy nap kb.
- mennyi lenne a keret rá -
nutella1
őstag
Sziasztok!
Adjatok tanácsot, legyetek szívesek. Olyan székre, gamer székre lenne szükségem, és nem hupilila színben, amelynek a háttámlája 90 fokban emelhető, bőr, kényelmes. Ezek a döntött támlás gamer székek nem kényelmesek a gerincemnek, a hátnak, szeretnék egyenesebben ülni, nem feküdni, sem nem belesüppedni. Kérhetek tanácsokat, milyen ergonomikusabb széket ajánlanátok? Nem félmilliós árban. Köszönöm.
-
bendikeee11
tag
válasz
grizlisandor #9701 üzenetére
Szia!
Én ma voltam a Pixelben próbán, a Dark Desert ülőfelülete nagyobb és puhább mint a Hero-nak, nekem személy szerint a Dark Desert kényelmesebb volt és én 186/96 vagyok.
Nekem a minőség nem volt annyira meggyőző, valamint hogy a Dark Desert csak műbőr borítással van és félek mennyire lenne tartós. A sima Dark Desertnek nem lehet állítani a deréktámaszát csak párnával tudod használni, a Dark Desert 2-be már van állítható deréktámasz, de az is csak műbőrrel van.Remélem segítettem, mindenképp próbáld ki őket!
-
bendikeee11
tag
Sziasztok! Újra tapasztalatokat illetve képeket kérnék tőletek.
Akinek ArenaRacer Dark Desert széke van, érdekelne hogy milyen állapotban van idő használat után a műbőr, és egyéb hibák amelyek kijöttek rajta.Köszönöm előre is!
-
Géjza
őstag
Noblechairs Hero TX lábainak mekkora az átmérője? Ráguglizva, honlapjukon nézve ez az adat nincs megadva sajnos. 70 körül van vagy a nagyobbak közé tartozik (pl Razer Iskur XL 79cm)?
-
grizlisandor
veterán
Csak megtaláltam az ajánlóját a Noblechairnek, ők is Herot ajánlanak. Na majd akkor kell egy üléspróba, hogy okosabb legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest