-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Srácok több hónap után volt időm újra HTC Vive-t használni. Amit behoztak frissítéseket/újításokat egyszerűen lenyűgözött. Elöször is nemtudom, hogy bemeséltem-e magamnak vagy valoban történt változás de sokkal jobban látom a képet, sokkal kisebbek a pixelrácsok, kellemesebb a szemnek, jobbak a színek.
Ez a betölt és a steam VR és bedob egy szobába elöször meglepett és nem tudtam eldönteni hogy mi ez. Aztán láttam hogy vannak napi küldetések, amit valami tárgykereső fegyverrel kell telejsíteni. Plussz joinolhatok más játékosok szhobájába ahol összegyűlhetünk beszélgetni, letöltött tartalmakat kipróbálni. Az előbb pl a portal gun-t használtam és a gravity gunnal dobáltam mindent. Sőt még a szörnyek is benne voltak. Szinte mint egy garrys mod.
Volt olyan dolog amin elcsodálkoztam méghozzá az hogy valaki oculus rift kontrollerrel játszott egy szobában. Nemtudom ez csupán skin vagy valoban lett össze köttetés a két virtual glasses között.
Egyre inkább fejlődni látom a cuccot, már azon vannak ezáltal hogy ezek a VR játékosok egymásra találjanak. Hosszútávon lehet unalmas ez a kis garrys modozás, de kezdetnek tökéletes. Tavaly áprilisban vettem a HTC vive-ot, mostanra ért el arra a szinte amivel először kellett volna megjelennie. Ha így halad nem lesz zsákutca, csupán a hardvernek kell utol érnie az eszközt, plussz több multiplayer játéknek kel megjelennie. Eddig már van jópár és egyre inkább kezdik lefedni a kategóriákat.
Ha következő generációba bekerülnek a 4K-s kijelzők plussz a szemkövetés a fókuszálás is megoldott lesz, na meg persze a wireless akkor jönnek majd hozzá az élvezhetőbb tartalmak.
Kicsit szomorú hogy GTX980m-el a követés néhány hardverigényes játékban szaggatni kezd, de 2-3 év és utol éri a hardver a szemüveget akkor mehetnek a kicsit combosabb hardver alá való játékok is. Szóval nekem ez a sok frissítés ami nem tudom mikor jelent meg igazán jobbá tette a VR élményt.
Wireless cuccrol továbbra sincs hír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- PlayStation 5
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest