Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AlienApollo

tag

válasz s7evcsenko #57089 üzenetére

Én tesztelgettem tegnap.

Pofon egyszerű összepárosítani a géppel és stabilan működött ( csak VD streamer-t ki kell lőni PC-n hogy ne akadjanak össze).

VD szebbnek tűnik és több a beállítási lehetőség, Steam Link viszont alacsonyabb latency-t hoz - többek közt ezt úgy éri el hogy elég agresszív Foveated encoding-ot használ, tehát amerre nézel arra élesebb a kép, ami tök jó mondjuk egy Quest Pro-n ahol van eye tracking, de elég idegesítő egy Q2-n, Q3-n ahol ez statikusan a display közepe és szerintem ki se lehet teljesen kapcsolni (legalábbis nem találtam meg eddig).

Szerintem akinek van VD-je az nem fogja egyből eldobni, mert jól optimalizált, sok beállítási lehetőséggel, de most már az air link mellett van egy másik ingyenes megoldás is PCVR-ra ami tök jó, és azokat akik nem akarnak a beállításokkal molyolni és optimalizálgatni csak beugrani mondjuk egy Pavlov meccsbe bőven elég is.

még elég friss a dolog, de gondolom majd most sorra jönnek az Air Link vs VD vs Steam Link összevetések a napokban.

Új hozzászólás Aktív témák