Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz nimfas #52023 üzenetére
alap gépet még vadászom de egy kihagyhatatlan 1100 euros 4080 at tudtam kifogni kéz alatt ( viszont eladás ) a 13600 K szerintem elég lesz bár lehet inkább 13700 K kellene vennem nem is tudom... gondolkotam még AMD 7700 x en de mikor megláttam Cyberpunk alatt megveri a 13600 K akkor rájöttem nekem AMD nem kell és több a mag is.. olyan 240 e pluszba az alap gép fejlesztés most még csak a kártyát szerzem meg gyorsba, mert gyengül sajnos a kis forintunk de rövidesen a többit is.. Nem akartam kompromisszumot kötni 4070 ti vel , mert nem akarok 2 év múlva máris gépet fejleszteni.. azért a 4090 meg elég brutál áramot tol be és azért valahol a pénztárcámat is védem elég lesz ez a 4080... szerdán kapom most már mindennek szépen mennie kell elég volt az akadós játékokból!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest