Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz Danecay #51603 üzenetére

Én pl télen intenzívebben játszok a VR-al, az év többi részében van hogy egy hónapot pihen a polcon. Hozzátartozik hogy 2700m2-es telkünk van, szóval tavasszal beindulnak a munkálatok látástól mikulásig. Most télen felléptem újra a discord csatornára és kb ugyanazokkal az emberkékkel játszottam ismét akiket ott hagytam tavaly márciusban miután elhalt a Zenith láz.
    Na csak azt akartam mondani hogy nincs szerintem gond ezzel a szakaszos játékkal :)
    Lehet hogy el is adom lassan a Q2-t és majd télen veszek egy Q3-at.

A Moss meg egy nagyon jól optimalizált játék, kb mint ahogy a nagykönyvben meg van írva: a pályarészek szépen elhatárolódnak egymástól és mikor átlépsz a következő helyszínre kidobja az előző pálya objektumait, nem kell több ezer objektummal számolgatnia.
    Sokakat a hányinger kerülget mikor a Questes játékokra gondolnak hogy mennyire szarok, de számomra meg pont hogy meggyőzőek hogy hol tartanak a mobil chipek mikor pl a Climb 2-t vagy Moss 2-t néztem rajta. Szóval én részemről nagyon várom a Quest 3-at.

Új hozzászólás Aktív témák