Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Danecay #51603 üzenetére
Én pl télen intenzívebben játszok a VR-al, az év többi részében van hogy egy hónapot pihen a polcon. Hozzátartozik hogy 2700m2-es telkünk van, szóval tavasszal beindulnak a munkálatok látástól mikulásig. Most télen felléptem újra a discord csatornára és kb ugyanazokkal az emberkékkel játszottam ismét akiket ott hagytam tavaly márciusban miután elhalt a Zenith láz.
Na csak azt akartam mondani hogy nincs szerintem gond ezzel a szakaszos játékkal
Lehet hogy el is adom lassan a Q2-t és majd télen veszek egy Q3-at.
A Moss meg egy nagyon jól optimalizált játék, kb mint ahogy a nagykönyvben meg van írva: a pályarészek szépen elhatárolódnak egymástól és mikor átlépsz a következő helyszínre kidobja az előző pálya objektumait, nem kell több ezer objektummal számolgatnia.
Sokakat a hányinger kerülget mikor a Questes játékokra gondolnak hogy mennyire szarok, de számomra meg pont hogy meggyőzőek hogy hol tartanak a mobil chipek mikor pl a Climb 2-t vagy Moss 2-t néztem rajta. Szóval én részemről nagyon várom a Quest 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibás A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest