Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    Nemrég cseréltem le a Rift CV1-em egy Rift S-re. Egyenlőre csak jók a tapasztalatok, még a hang sem olyan szörnyű, persze azért a CV1 sokkal jobban szólt.
    Ami kérdés van, a kábelt jól érzem, hogy vastagabb, meg merevebb, illetve a külseje olyan ragadósabb?
    Az S tényleg kényelmesebb csak a kábel miatt kell máshogy helyezkednem mert azt jobban érzem.
    A tisztíthatóság és anyagminőség már más kérdés, a sima Rift nekem egy minőségibb cuccnak tűnt. Jobb érzetűek voltak az anyagok. Tisztíthatóságban a felülete emiatt talán körülményesebb volt, de csak a felülete, az 1 szem szivacs meg VR coverrel lefedhető.

    Az S esetén van az arcszivacson kívüli általános védő "huzat" Homloknál nagyon könnyen foltosodik, igaz nedvesen megtörölve könnyen kijön, de nem találtam sehol sem huzatot rá, illetve olyan videó sem volt, hogy levehető valahogy és mondjuk mosható. Az arcpárna könnyen leszedhető, az jó.

    A környéken árulnak egy Questet, árban most egy-egyben lehetne cserélni, (nem vele, úgy összességében) Ti cserélnétek az S-t questre? PC-m van hozzá, igaz akörül egy kicsit kisebb a helyem, máshol lenne nagyobb szabad terem "ökörködni", de ez lenne szerintem a kevesebb, inkább össze lenne kötve PC-vel. Olvastam, hogy elég érezhető még a lag Link esetén, ez még most is igaz?

    Még annyi, az S korábbi gazdája amazonról vette, van még rá fél év gari (gondolom 1 év van rá), ha bármi gond lenne akkor én is tudom intézni, vagy neki kell intézni?

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák