Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Először próbálkozik Rift-el, vagy már használja egy ideje és új jelenségről van szó?
Ha életében először nézett VR HMD-be és zavarja a felbontás, akkor sajna csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy jelenleg itt tart a technológia.
Ha a normális működéshez képest lett hirtelenjében “pixeles” a kép, akkor valami hiba történt, a legegyszerűbb ha ő maga jön a fórumra és részletezi a jelenséget.[ Szerkesztve ]
-
-
Raymond
félisten
Meg ha meg is van a keret es "nem szamit a penz" szinten mozgunk akkor is erdemes kiprobalni mindkettot mert nem mindegy a fej es arc forma. Ha "standard" a formad es az IPD is az atlag 64mm plusz/minusz 1-2mm akkor nagy gondok nincsenek, de szelsoseges esetekben (60 alatti vagy 70 es folotte) nagyon nem mindegy mi hogyan all es hogy tudod beallitani. Haver peldaul "naffeju" (az IPD is 70+ es a feje is nagy) igy a Rift azert nala problemasabb, neki Vive van.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szívesen!
Gyors keresés után ezeket találtam amikkel ki tudod próbálni:Holoszoba: Vive és/vagy Rift kölcsönző. El sem kell menni érte, szállítják is ha kell. (facebook oldaluk)
A matrixvr-t találtam még de az ugyanaz, mint az első link.
Ezeken felül még az Allee-ban szinte biztos, hogy mindig van valami ingyenes VR kipróbálási lehetőség. Egy ismerősömmel épp telefonáltam a múlt héten és mondta, hogy ott ugrálnak VR szemüvegben az Allee-ban az emberek.
Vive vs Rift: az egyik ebben jobb egy kicsit a másik abban. Szerintem nem lehet olyan végső kijelentést tenni, hogy ez vagy az a jobb. Mindkettő jó. Az egyetlen dolog ami sokkal lényegesebb az az ár. A Rift sokkal olcsóbb. Az ár különbözetből simán veszel olyan VR tartalmakat amik kipróbálása után azt mondanád, hogy nem bánod a Riftet. Ha mindkettő ugyanannyiba kerülne, akkor azt mondanám neked, hogy feltétlen próbáld ki mindkettőt és azt vásárold meg amelyik személy szerint Neked jobban bejön. Mondjuk így is azt mondom neked, hogy ha még soha nem volt rajta Rift vagy Vive, mindenképp próbáld ki vásárlás előtt. Annyi, hogy ha épp csak Vive-ot próbálsz ki, nehogy leragadj ott, hogy "úú ez mekkora királyság" és a Rifttel nem is törődsz. Kb mindkettő ugyanolyan jó de a Rift jelentősen olcsóbb az árkülönbözetet pedig tényleg költheted bármire, ezért sokkal jobb ajánlatnak (nem pedig sokkal jobb eszköznek) számít a Rift.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Raymond
félisten
Azt hiszem az Aerofly FS2 jobb ebbol a szampontbol. Mar az alapjatekban levo Utah es Colorado is jol nez ki es az FPS-el sincs problema: [link]
Szerk: Pesten van kiprobalasi lehetoseg, valakik irtak rola itt. Nem Expo, valami VR arcade fele hely. Talan van tobb is mint egy.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Hat nem tudom, szerintem rossz dontes, de ha mar eldontotted akkor ez van. Az az igazsag hogy nincs gyakorlati eszerv a Vive mellett per pillanat. Es azert en korulneznek hol lehet kiprobalni, foleg ha a 699EUR termek lenne a kiszemelt.
-
Dyingsoul
Topikgazda
A topikban vannak akik Rifttel használják és nincs sok bajuk vele. Ahogy hallottam az inventory management macerás egyedül. [1], [2]
(#12534) Raymond: Ájj de gyors vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Dehogy Vive-os, megy Rift-el is. Foleg most hogy az OpenVR Input Emulator is letezik. Itt a topic-ban is jatsznak vele paran Rift-el.
-
Tomdriver
őstag
Jelenleg a Rift meg a Vive most a best, de ha bírsz még várni akkor várd meg a Vive Pro-t szerintem.
Most hétvégén ha minden igaz akkor lesz nálam egy Samsung Odyssey, tulaja esküszik rá hogy a képi világa már majdnem full HD érzetet ad - hát majd meglátjuk, ha tényleg elhozza majd itt is beszámolok a tapasztaltakról.Prepare-t egyáltalán nem ismerem, akik itt flight simulátorral tolják azok a DCS-re esküsznek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest