Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

Sziasztok!
    Apple ügyben totál kezdő vagyok Ezért kérnék kis segítséget.

Sikerült most kapnom egy régi xeonos Mac PROt. Ahogy látom alap konfig csak 5GB ram van benne. 7300gt videokártya, 2x dual core xeon stb.
    Kérdésem hogy melyik OSX verziót érdemes használni rajta? Az újabb verziók nagyon lelassítják? Ha rakok fel egy újabbat mint ami rajta van akkor trükközés nélkül korábbit visszarakhatok?(gyári CD/dvdje nincs meg nekem sajna).
    További bővítés nélkül melyik OSX verziót tudom rátenni? illetve érdemes e?Vala hol 10.11.x et olvastam de valahol ahhoz írták hogy bővíteni kéne a gépen.

Egyelőre nem tudom mire fogom használni. Valószínűleg barátnőm fog netezni, youtubeozni filmezni rajta.
    Windows alól el tudom a meghajtóit érni hálózaton keresztül? Ha pakolok bele pár winyót, akkor adattárolásra is használnám(az asztali gépembe már nem tudok több winyót belepaszírozni hiába van sata kártya is benne) ha könnyen elérhető hálón keresztül mondjuk egy total commanderrel.
    Asztali gépemmel távoli asztal szerű alkalmazással tudom vezérelni az osxet?

Új hozzászólás Aktív témák