-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Apple ügyben totál kezdő vagyok Ezért kérnék kis segítséget.Sikerült most kapnom egy régi xeonos Mac PROt. Ahogy látom alap konfig csak 5GB ram van benne. 7300gt videokártya, 2x dual core xeon stb.
Kérdésem hogy melyik OSX verziót érdemes használni rajta? Az újabb verziók nagyon lelassítják? Ha rakok fel egy újabbat mint ami rajta van akkor trükközés nélkül korábbit visszarakhatok?(gyári CD/dvdje nincs meg nekem sajna).
További bővítés nélkül melyik OSX verziót tudom rátenni? illetve érdemes e?Vala hol 10.11.x et olvastam de valahol ahhoz írták hogy bővíteni kéne a gépen.Egyelőre nem tudom mire fogom használni. Valószínűleg barátnőm fog netezni, youtubeozni filmezni rajta.
Windows alól el tudom a meghajtóit érni hálózaton keresztül? Ha pakolok bele pár winyót, akkor adattárolásra is használnám(az asztali gépembe már nem tudok több winyót belepaszírozni hiába van sata kártya is benne) ha könnyen elérhető hálón keresztül mondjuk egy total commanderrel.
Asztali gépemmel távoli asztal szerű alkalmazással tudom vezérelni az osxet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest