- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #22520 üzenetére
Nekem mondhat bárki-bármit, hogy az OS X memóriakezelése milyen jól van optimalizálva, szerintem 8GB alatt nem szabad Mac-et venni.
Amúgy jelzem, hogy lassan mindent hülyére optimalizálnak, csakhogy ne kelljen hardvert adni. Ennyi pénzért kezd kissé ciki lenni.
A dokkolhatóság nagyon klassz, ha van egy Thunderbolt-os kijelződ. Nekem így volt megoldva, csak sajnos bedöglött a monitorom. Arra volt csatlakoztatva a gigabites LAN, egér, USB-s meghajtó, stb. Egyetlen kábelt rányomtam és ment minden, mint a szél. Leszámítva a vezeték nélküli egeret. Azt madzagosra kellett cserélnem, mert laggolt mint állat. (valami Inteles-USB3-as probléma végett)
Jelenleg arra várok, hogy az Apple kiadjon valami komolyabb mobil vasat új CPU-val, több kakaóval és egy nagyobb felbontású kijelzőt, amit meg is tud hajtani. Akkor talán vennék egy szettet. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs. Talán iMac. De az nagyon nem tetszik és a kijelző sem túl nagy. Kettő kellene, viszont retinában ez jelenleg szintén nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest