- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #22520 üzenetére
Nekem mondhat bárki-bármit, hogy az OS X memóriakezelése milyen jól van optimalizálva, szerintem 8GB alatt nem szabad Mac-et venni.
Amúgy jelzem, hogy lassan mindent hülyére optimalizálnak, csakhogy ne kelljen hardvert adni. Ennyi pénzért kezd kissé ciki lenni.
A dokkolhatóság nagyon klassz, ha van egy Thunderbolt-os kijelződ. Nekem így volt megoldva, csak sajnos bedöglött a monitorom. Arra volt csatlakoztatva a gigabites LAN, egér, USB-s meghajtó, stb. Egyetlen kábelt rányomtam és ment minden, mint a szél. Leszámítva a vezeték nélküli egeret. Azt madzagosra kellett cserélnem, mert laggolt mint állat. (valami Inteles-USB3-as probléma végett)
Jelenleg arra várok, hogy az Apple kiadjon valami komolyabb mobil vasat új CPU-val, több kakaóval és egy nagyobb felbontású kijelzőt, amit meg is tud hajtani. Akkor talán vennék egy szettet. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs. Talán iMac. De az nagyon nem tetszik és a kijelző sem túl nagy. Kettő kellene, viszont retinában ez jelenleg szintén nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest