- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
Hello!
Sajnos megint itt. Régebben már volt gondom a 2011-es Mac Minibe épített SSD meghajtón lévő ML-lel. Akkor végülis az lett a vége, hogy szervizben kötött ki, mert le kellett törölnöm mindent róla és nem engedte az újratelepítést. Az iSamuraiban volt a gép, ahol a srácnak is alig akart felmenni a Mavericks, de mivel barátnőm ment el a gépért, így bővebb infót nem kaptam. Hazaérve minden rendben ment egy ideig, de volt 1-2 fagyás, ahogy régebben is. Ez gyakorlatilag az egész rendszert lefagyasztja, a színes forgó az forog, de semmire nem reagál, ezért hátul kell kinyomnom a POWER gombbal. Most egyfolytában ezt csinálta, gyakorlatilag 10 percet nem tudtam eltölteni semmivel, mert lefagyott.
Három dolog jutott eszembe, ami előidézheti:1. Az SSD hibás. (Ezt tartom a legvalószínűbbnek)
2. A RAM hibás. Nem tudom, csak egy gondolat. Lehet annak nem ilyenek a jelei.
3. Túlmelegszik, és ezért kapcsol ki. Ez is csak egy tipp. Levettem az alját és furcsán forró volt a RAM és a ventilátor is. Lehet ez a normális..
Az előbb már odáig jutott, hogy szürke képernyőnél nem jutott tovább. Most egy MacBookból kivett, 10.7.5-ös rendszerrel megy a gép, külső winchesterről. Eddig így oké(10perc tapasztalat alapján).
Szerintetek is az �SSD lehet a baj? Mert akkor kiveszem és megválok tőle, maximum belerakom a MacBookból kiszedett vinyót és azt frissítem Mavericks-re. Lassú lesz, de legalább biztos. Esetleg valami egészen más? Létezik valamilyen ingyenes program, ami megmutatja, ha baj van a lemezzel? A Lemezkezelőben futtattam ellenőrzést, de nem írt hibát.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest