Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
van egy hulladék MFP, ami bár pár éves modell, de nem képes SSL kapcsolatot létrehozni, ezért az emailbe szkennelés funkciója kvázi használhatatlan.
viszont én mégis ezzel a géppel vagyok megáldva, ezért kellene nekem valami überegyszerű email továbbító akármi, ami tud annyit, hogy szerverként fogadja ennek a hulladéknak a leveleit a 25-ös porton és továbbítja a céges mailszerverre SSL, 465, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest